Vietä rentouttava ja tunnelmallinen joulu hotellissa 2023

Voisiko hotelli jouluna tarjota sinulle rentouttavan irtioton arkeen? Joulun hotellilomat ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan, eikä suinkaan syyttä. Hotelleista löytyy monipuolisesti palveluita varmistamaan rentouttava ja viihtyisä joulu. Millainen oikein on joulu hotellissa ja mitä varatessa kannattaa huomioida?

Artikkeli jatkuu...

Hotellit jouluna – missä viettää joulun pyhät?

Jouluinen hotelli

Majoitus jouluna onnistuu monissa Suomen hotelleissa. Isoimmat hotellit ovat auki joulun pyhien ajan, joten voit lähteä lomailemaan niin pääkaupunkiin että vaikkapa Lappiin.

Joululoma hotellissa onkin erinomainen tapa viettää juhlapyhät palveluiden parissa.

Joulukuusi Joulu hotellissa Helsingissä tai Tampereella sopii hyvin silloin, kun kaipaat kaupunkiloman tunnelmaa. Joulu kaupunkihotelleissa voi viedä nauttimaan esimerkiksi joulutorien tunnelmasta tai kirkkojen joulukonserteista.

Esimerkiksi Tampereelta löytyvä Lapland Hotels Tampere tuo Lapin taian etelään.

Voit ihastella kaupungin jouluvaloja ja lähteä pyhien jälkeen katsastamaan parhaat alennusmyynnit isoihin tavarataloihin.

Jos sitten kaipaat laadukkaita palveluita upean luonnon keskellä, voit suunnata esimerkiksi Lapin tunturihotelliin. Laskettelutunnelmaa pääsee nauttimaan esimerkiksi viettämällä joulun hotellissa Saariselällä.

Kun taas haluat hieman erilaista rentoutumista, kokeile kylpylälomaa. Joulu kylpylässä on myös erinomainen tapa päästä jouluisiin tunnelmiin.

Kylpylätunnelmaa voi nauttia esimerkiksi viettämällä joulun hotellissa Naantalin kylpylässä tai vaikkapa Haikon kartanossa, jotka kummatkin tarjoavat jouluista ohjelmaa.

Löydät siis taatusti sopivan hotellipaketin jouluksi toiveidesi mukaan.

Mieti siis, mitä kaikkea haluat jouluna tehdä ja lähde tutkimaan hotelleja sen mukaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Joulu hotellissa: millaisia palveluita on saatavilla?

Vietä joulu hotellissa

Joulu hotellissa Suomessa onnistuu siis ympäri maan, mutta mitä joululoma hotellissa sitten pitää sisällään? Hotellien palvelut vaihtelevat tietenkin hieman hotellista toiseen.

Normaalisti hotellien jouluun kuuluu:

  • Maistuvat jouluruuat, joihin kuuluu yleensä perinteiset hotelliaamiaiset sekä tietenkin joululounas ja -illallinen
  • Erilaista joulunajan ohjelmaa, kuten musiikkiesityksiä sekä joulupukin vierailu
  • Mahdollinen joulusauna hotellin sauna- tai kylpyläosastolla
  • Ohjelmaa lapsille, kuten joulupukin saapuminen paikalle

Jouluista ohjelmaa Hotelleissa on yleensä monipuolisesti vaihtoehtoja niin perheille, että aikuismatkaajille. Hotellimajoitus jouluna onnistuu siis mukavasti esimerkiksi lasten kanssa.

Joulunvietto hotellissa on lapsista taatusti kiva elämys ja hotellien ohjelmassa on usein paljon erilaista lapsille sopivaa ohjelmaa. Monet hotellit järjestävät esimerkiksi poroajelua ja tonttuleikkejä.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

Jos taas olet liikkeellä aikuisporukalla, löytyy hotelleista monesti mukavaa viihdetarjontaa pyhien ajaksi kuten konsertteja tai muita esityksiä.

Joulusta hotellissa löytyy kokemuksia varsin paljon juuri erilaisten hotellipakettien osalta. Joulupaketti on kätevä tapa varmistaa, että voit nauttia kaikista joulunajan palveluista hotellissa.

Voit toki varata myös pelkän majoituksen hotellista. Jouluruuat ja muut voit sitten varata haluamastasi ravintolasta. Tällainen omatoiminen joululoma sopii varsinkin kaupunkihotellien yhteyteen.

Kun kaipaat helppoa lomanviettoa, on juuri kokonaisvaltainen hotellipaketti jouluksi se helpoin ja suosituin valinta.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Mistä varata hotelli jouluksi?

Varaa hotelli jouluksi

Hotellien joulupaketit mahdollistavat siis rennon ja mukavan loman. Pääset nauttimaan valmiista jouluruuista ja lumoavasta tunnelmasta. Sinulle ei jää muuta tehtävää kuin nauttia tästä ikimuistoisesta juhlapyhästä.

Joululoman varaaminen hotellista on varsin helppoa.

Ennen loman varaamista sinun tulee:

  • Miettiä millaisen hotelliloman haluat? Kiehtooko sinua joulunvietto kylpylähotellissa vai haluatko lähteä viettämään aktiivilomaa esimerkiksi laskettelurinteisiin?
  • Valita kuinka pitkän hotelliloman haluat? Hotellipaketteja jouluksi löytyy niin muutaman päivän, että viikon pituisina.
  • Miettiä mitä hotellilta tarvitset? Hotellipaketteja on jouluksi monenlaisia, joten mieti tarkkaan mitä hotellilta haluat. Oletko esimerkiksi aikeissa viettää joulun hotellissa koiran kanssa tai kaipaatko isompaa sviittiä loman ajaksi?
  • Millaisella sijainnilla hotelli sijaitsee? Haluatteko esimerkiksi käydä joulutoreilla tai muissa aktiviteeteissä, jonka vuoksi hotellin sijainti olisi tärkeä?
Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Joulupaketit löytyy kätevästi netistä. Hotellien joulupaketit voi varata joko hotellien nettisivuilta tai erilaisten matkaportaalien kautta. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä suosituimmat hotellipaketit myydään hyvissä ajoin.

Älä kuitenkaan unohda, että joskus voit löytää todella edullisia hotellipaketteja viime hetkellä! Jos sinua ei siis haittaa tehdä joulusuunnitelmia viime tingassa, niin voit löytää erinomaisiakin hotellitarjouksia.

Pidä mielessä myös Black Friday.

Joulu hotellissa on rento tapa nauttia tästä talven juhlasta. Ei siis muuta kuin tutkimaan eri hotellipaketteja ja varaamaan sinulle sopiva joulupaketti!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll