LomarengasLomarengas

Lapland Hotels Tampere vie keskelle Lappia Pirkanmaalla

Pirkanmaan helmi on erinomainen lomakohde, tarjoten mahdollisuuksia monipuoliseen lomaan ja kun kaipaat sopivaa majoitusta Tampereella, ovat kaupungin hotellit hyvä valinta. Niistä Lapland Hotels Tampere on varsin uusi ja laadukas hotelli.

Lähde nauttimaan erinomaisista palveluista ja hotellin nimen mukaisesti Lapin taiasta keskellä Tamperetta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Lapland Hotels Tampere huoneet

Lapland Hotels Tampere huoneet

Tampereen Lapland hotellissa on yhteensä 141 huonetta, jotka soveltuvat niin perheille, että puolison tai kaverin kanssa matkustaville.

Huoneet ovat sisustettu todella kauniisti, niiden sisustuksen ollessa hyvin luonnonläheinen ja Lapin lumosta muistuttava. Tästä syystä tämä hotelli on esimerkiksi loistava valinta, jos aikeissa on viettää joulu hotellissa.

Monen huoneen kylpyhuoneesta löytyy muun muassa rovaniemeläisen valokuvaaja Antti Kurolan kuvituksia.

Lapland Hotels Tampere tarjoaa valittavaksi seuraavat huoneluokat:

Comfort Queen ja Twin

Tampereen Lapland hotellin Comfort-huoneet ovat perinteikkäät hotellihuoneet. Comfort Queen-huoneissa on yhtenäinen, vartaloon mukautuva sänky, kun taas Comfort Twin-huoneet ovat varustettu kahdella erillisellä sängyllä.

Molemmissa huoneissa on lisäksi:

 • Tyynyvalikoima
 • Rento-kylpytuotteita
 • Keitin teen ja kahvin valmistukseen
 • Silitysrauta- ja lauta
 • Taulutelevisio
Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Deluxe King ja Premium Deluxe King

Hieman isommat huoneet löytyvät puolestaan Lapland Hotels Tampereen Deluxe King ja Premium Deluxe King-luokista. Isot ja vartaloon mukautuvat sängyt takaavat erinomaiset yöunet.

Niiden lisäksi voit rentoutua huoneiden minibaareista löytyvien lappilaisten ja paikallisten tuotteiden avulla. Huoneista löytyy tietysti myös samat varustelut kuin Comfort-huoneista. Tämän lisäksi saat käyttöösi nopean langattoman nettiyhteyden.

Lapland Hotels Tampereen Premium Deluxe King huoneesta löytyy kaiken lisäksi oma sauna rentoutumiseen.

Sviitti

Kun sitten kaipaat todellista luksusta, varaa itsellesi Tampereen Lapland Hotelsin sviitti, joka on jaettu oleskelutilaan ja makuutilaan.

Sviitissä on lisäksi oma sauna kylpyhuoneineen sekä erillinen WC. Minibaarista löytyy ihania herkkuja ja voit katsella televisiota peräti kahden taulutelevision avulla.

Lapland Hotels Tampere ravintola

Lapland Hotels Tampere ravintola

Lapland Hotels Tampereen ravintola viettelee tietysti lappilaisilla herkuilla. Dabbal Kitchen & Bar on erittäin kauniisti sisustettu, jonka ruokalistalta löytyy taatusti mielekästä syömistä ihan kaiken ikäisille.

Lapland Hotels Tampereen menu sisältää muun muassa pororuokia, erinomaisia kala-annoksia sekä vaihtoehtoja kasvissyöjille. Ravintolan lasten lista sisältää kaikki perinteiset herkut aina lihapullista ranskalaisiin.

Lapland Hotels Tampereen ravintola ja baari on avoinna seuraavasti:

Aamiainen

 • Maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00
 • Viikonloppuisin klo 7.30-11.30

Keittiö

 • Maanantaista torstaisin klo 18-21.00
 • Perjantaisin ja lauantaisin klo 17-22.00
 • Sunnuntaisin suljettu

Baari

 • Joka päivä klo 9-02.00

Ravintolan terassi on lisäksi auki kesäkuukausina.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Aamiainen

Lapland Hotels Tampere aamiainen

Lapland Hotels Tampereen aamiainen on todella suosittu ja kehuttu, joten sitä kannattaa ehdottomasti herätä maistelemaan.

Aamiaistarjoiluun kuuluu muun muassa hotellin kehittelemä poro-mustamakkara, joka on lappilainen versio Tampereen tunnetusta herkusta. Lisäksi voit nauttia paistopisteen munakkaista tai nauttia tuoretta smoothieta.

Lapland Hotels Tampereen kokemuksia lukiessa juuri aamiainen on saanut hurjasti ylistystä!

Muut palvelut

Lapland Hotels Tampere sauna

Lappi-hotelli Tampereella viehättää myös aivan erinomaisella saunaosastolla, joka on myös asukkaiden käytössä. Lapland Hotels Tampereen saunassa voi suorittaa rentouttavan saunapolun ja nauttia niin perinteisen saunan, että infrapunasaunan löylyistä.

Hotellin kahdesta saunasta, toista voi vuokrata yksityiskäyttöön ja tästä Tampereen hotellista löytyykin erinomaiset kokous- ja juhlatilat niitä kaipaaville.

Huomioi, ettei Lapland Hotels Tampereella ole kuntosalia.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Yhteystiedot ja sijainti

Lappilaista tunnelmaa pääsee siis kokemaan aivan Tampereen ytimessä, sillä Lapland Hotels Tampere sijaitsee lähellä Tampere-taloa ja viihtyisää Sorsapuistoa. Hotellista on lyhyt matka moniin Tampereen nähtävyyksiin.

Tämä on myös hyvä valinta hotelliksi, jos olet Tampereella lasten kanssa, sillä Särkänniemeen tästä on vain noin 2,5km matka.

Tampereen Lapland Hotellin osoite on:

Lapland Hotel Tampere
Yliopistonkatu 44
33100 Tampere

Kun haluat nauttia luksuksesta kaupunkilomalla, pidä mielessä erinomainen Lapland Hotels Tampere! Varsinkin jos aikeissa on kokea Tampereen joulu.

Katso täältä myös muut Lapland Hotels hotellit.

Lapland Hotels Tampere kartalla

Lue myös

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll