LomarengasLomarengas

Tietoa meistä

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.

Kotimaanmatkailu on viime vuosina kasvattanut suosiotaan, eikä syyttä. Suomesta löytyy todella paljon erinomaisia lomakohteita ja palveluita. Haluamme sivustomme avulla olla tukemassa kotimaanmatkailun kehitystä. Lomailu Suomessa kun ei ole vain ympäristöystävällinen teko, vaan myös erityisen hauskaa ja monipuolista!

Sivustomme pyrkiikin jakamaan tietoa Suomen eri matkailumahdollisuuksista monipuolisesti, kattavasti ja rennolla otteella. Haluamme, että löydät sivuiltamme tietoja muun muassa: 

 • Suosituimmista matkakohteista
 • Parhaista nähtävyyksistä
 • Erilaisista harrastusmahdollisuuksista

Tavoitteenamme on jakaa tietoa ihan kaikille. Olitpa suunnittelemassa päiväretkeä lähiympäristöön tai etsimässä kohdetta eri puolilta Suomea, sivuiltamme voit lukea alueen mielenkiintoisista nähtävyyksistä sekä kiehtovimmista palveluista.

Olemme sitä mieltä, että Suomesta löytyy jokaiselle hieman jotakin. Maamme on täynnä rikasta luontoa, mutta myös todella upeita kaupunkikohteita. Suomessa pääsee pelaamaan golfia tai keräämään sangon täyteen marjoja.

Aina tiedon etsiminen ja löytäminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista. Siksi haluammekin KotimaaTutuksi.fi -sivustolla jakaa tietoa hauskasti ja laadukkaasti. Kotimaanmatkailu on täynnä mahdollisuuksia ja yllättäviä tuttavuuksia! 

Haluamme siis olla mukana kertomassa niistä tutuimmista paikoista, mutta myös esitellä uusia paikkoja sekä erilaisia puolia suomalaisten rakastamista kohteista. Olemme erityisen iloisia, jos löydät sivuiltamme vinkkejä ja inspiraatiota seuraavaan kotimaanmatkaasi.

Sivustomme pyrkii lisäksi jakamaan tietoa kaikenlaisille matkaajille. Olitpa sitten liikkeellä kaveriporukalla tai perheen kera, KotimaaTutuksi.fi pyrkii kertomaan juuri sinulle sopivista aiheista.

Toivomme, että löydät sivuiltamme runsaasti mielenkiintoista tietoa. Tavoitteemme on, että sinäkin rakastut kotimaamme mahdollisuuksiin ja päädyt tutkimaan Suomen tarjoamia mahdollisuuksia seuraavaa reissua suunnitellessa!

Voit ottaa meihin yhteyttä tästä:

  Sivupalkki ja After content

  Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

  Tutustu ja varaa
  KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
  KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
  Sll