Joulu kartanossa 2023 on täynnä tunnelmaa

Kartanojoulu on täynnä romantiikkaa ja idyllistä tunnelmaa. Pääset viettämään tätä suosittua juhlapyhää upeissa puitteissa vanhoissa kartanorakennuksissa ympäri Suomen. Joulu kartanossa pitää sisällään erinomaiset ja laadukkaat palvelut, maittavat ruuat sekä upeat majoitusratkaisut, joiden avulla pääset nauttimaan joulun tunnelmasta..

Tässä vinkit viihtyisään jouluun kartanossa!

Missä onnistuu kartanojoulu Suomessa?

Kartanojoulu Suomessa

Suomesta löytyy runsaasti erinomaisia kartanoita. Voit esimerkiksi lähteä viettämään joulun Haikon kartanossa tai suunnata nauttimaan joulusta Tertin kartanoon Mikkeliin.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Vaihtoehtoja löytyy monipuolisesti lähes kaikista kartanoista, joita Suomessa riittää, niin ruokailun kuin majoittumisenkin merkeissä. Kannattaa siis tutustua lähistön kartanovalikoimiin, jos haluat nauttia kodin lähellä olevien kartanoiden joulupöydistä ja palveluista.

Monista kartanohotelleista löytyy joulupaketteja myös pidempään lomailuun, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

Voit lähteä viettämään joulua kartanossa esimerkiksi:

Monipuolisia vaihtoehtoja kartanojouluun löytyy todella monista Suomen kartanoista, joista tässä muutamia esimerkkejä.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Mitä joulu kartanossa pitää sisällään?

Jouluiset herkut kartanossa

Kuten mainittua, joulu kartanossa voi olla yön yli kestävä lomanvietto. Esimerkiksi Haikon kartanon joulu onnistuu nauttien kartanohotellin upeista huoneista. Haikosta löytyy niin romanttisia sviittejä, että isompia perhehuoneita.

Voit varata useamman yön kestävän lomapaketin ja lähteä rentoutumaan kartanon jouluun. Haikon kartanon jouluun kuuluu tietenkin myös sen upea kylpylä palveluineen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kylpylän tunnelmasta jouluaattona?

Haikon kartano ei ole tietenkään ainoa kartanohotelli. Yöpyminen onnistuu jouluna muun muassa Töyrylän kartanossa tai Metsäkartanossa.

Haikon kartanon joulu 2023

Haikon kartanon joulu

Haikon kartano tarjoaa tänä vuonna erilaisia joulupaketteja, joissa voit halutessasi majoittua niin kylpylässä kuin kartanossakin.

Yöpymisen lisäksi tarjolla on jouluaaton buffet, joulupäivän menu, joulupäivän konsertti sekä paljon muuta jouluista ohjelmaa kuten joulusauna.

Haikon kartanon joulupaketit ovat voimassa: 24.-26.12.2023

Wuolteen kartanon joulu 2023Wuolteen kartanon joulu

Myös Wuolteen kartanosta löytyy jouluista ohjelmaa läpi pyhien. Voit nauttia joulusaunasta, avannosta kuumakylpyaltaasta sekä herkullisista aterioista ja joulun tunnelmasta.

Wuolteen kartanon joulu pitää sisällään kaksi erilaista joulupakettia, joiden avulla voit yöpyä kartanon idyllisyyden keskellä.

Hinnat alk. 380 € /hlö

Wuolteen kartanon joulupaketti on tarjolla 23.-26.12.2023

Tertin kartanon joulu 2023

Tertin kartanon joulu

Tertin kartanon joulussa on tarjolla yli 50 makuelämyksen joulupöytä, josta pääset nauttimaan sekä lounasaikaan että illallisaikaan.

Jos haluat myös yöpyä kartanossa jouluna, niin Tertin kartano tarjoaa Joulun taikaa -paketteja 24.11.-23.12.2023.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kartanohotellien joulupaketit koostuvat yleensä:

  • Kartanomajoituksesta
  • Jouluruuasta, aina aamiaisesta joulupyhien lounaaseen sekä illalliseen
  • Jouluohjelmasta, johon voi kuulua musiikkiesityksiä, joulupukin vierailua ja muuta tekemistä

Pääset siis nauttimaan lomasta upeiden palveluiden parissa ja viettämään kiireetöntä lomaa. Kartanoissa voi usein nauttia tietenkin myös joulusaunasta, vaikkei kartanossa sen suurempaa kylpyläosastoa olisikaan.

Joulu kartanossa on mahdollinen usein myös vain ruokailun merkeissä. Eri kartanoihin voi mennä nauttimaan joulun ohjelmasta sekä vaikkapa maittavasta jouluaaton illallisesta. Moniin kartanoihin voi siis varata pelkän joulunajan ruokailun.

Tämäkin on erinomainen tapa lisätä hieman helppoa herkuttelua ja rauhoittumista joulunpyhiin.

Suomen kartanot sijaitsevat upeissa maisemissa, joten joulunajan ohjelmaa löytyykin siten myös kartanoiden ympäristöstä. Usein pääset nauttimaan esimerkiksi hiihtämisestä tai pulkkamäen vauhdista.

Kartanoiden yhteydessä voi olla myös erilaisia joulumyyjäisiä tai voit lähteä hiljentymään vaikkapa lähistön joulukirkkoon. Vesistöjen äärellä sijaitsevat kartanot taas voivat tarjota mahdollisuuden joulusaunaan ja avantoon.

Tekemistä riittää siis sitä kaipaaville, mutta toki voit myös vain nauttia olosta viehättävässä miljöössä ilman sen suurempaa ohjelmaa.

Minkä hintainen on joulu kartanossa?

Kartanojoulun hinta riippuu tietenkin siitä, minne lähdet ja millaisen lomapaketin valitset. Kartanopaketti majoituksineen ja ruokailuineen on usein muutaman sadan euron hintainen majoittujaa kohden.

Majoituspaketteja on saatavilla muutamasta yöstä koko joulunajan kestävään lomailuun.

Pelkät kartanoruokailut jouluna vaihtelevat parista kympistä noin sataan euroon. Paketin hinta riippuu paljon tarjoilusta. Joululounas kartanossa on usein edullisempi kuin useamman ruokalajin illallinen.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Vietä joulu kartanossa 2023

Vietä joulu kartanossa

Kartanojoulu Suomessa on erinomainen tapa viettää rauhallinen ja kaunis joulu. Kartanoiden joulu tekee pyhistä taatusti stressittömän, sillä voit nauttia valmiista jouluherkuista tunnelmallisessa miljöössä.

Kartanot ovat täydellisiä luomaan vanhan ajan joulun tunnelmaa tähän ihanaan juhlaan.

Kun haluat varata joulun kartanossa, tulee varaukset tietenkin tehdä hyvissä ajoin. Joulu Haikon kartanossa varataan usein nopeasti, sillä kartanon joulu on erityisen suosittu.

Kannattaa siis tutkia kartanoiden joulupaketteja ja tehdä varaus heti, kun löydät sinua kiehtovan tarjouksen. Viime hetken varauksiakin löytyy silloin tällöin, joten jos olet nopeiden suunnitelmien ystävä, voit hyvinkin löytää lomapaketin ennen joulua.

Vietä siis unohtumaton joulu kartanossa ja nauti kiireettömästä joulun tunnelmasta!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll