LomarengasLomarengas

Naantalin kylpylä – rentoutusta ja virkistystä saaristomaisemissa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Yksi Suomen suosituimmista kylpylöistä löytyy Naantalista. Naantalin kylpylä tarjoaa kattavat palvelut monipuoliseen lomaan koko perheelle.

Voit nauttia niin tasokkaista kylpylähoidoista, että hauskasta oheisohjelmasta. Tässä hieman tietoja Naantalin kylpylähotellista.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Naantalin kylpylä takaa rentoutumista

Naantalin spa-osasto on erinomainen ja takaa rentouttavan vierailun. Allasosastolta löytyy monipuoliset kylpyläpalvelut, joista nauttii taatusti koko perhe.

Pääset pulikoimaan useampiin altaisiin, sillä kylpylästä löytyy:

 • Perinteinen lämmitetty poreallas
 • Virkistysallas hierovine vesisuihkuineen
 • Tunnelmallinen roomalainen allas turkoosin tähtikupolin alla
 • Lämmitetty ja ympäri vuoden auki oleva ulkoallas

Uinnin jälkeen pääset rentoutumaan lämpöön Naantalin kylpylän saunaosastolle. Saunaosastolta niin perinteinen suomalainen sauna, että erikoisempi aromaattinen höyrysauna.

Kylpyläosasto on avoinna päivittäin yleensä aina aamusta iltaan asti. Hotellin asukkaat pääsevät nauttimaan allasosaston palveluista ilmaiseksi ja lisäksi lauantaisin saunat ja altaat ovat avoinna pidempään hotellin asiakkaille.

Toki kylpyläosastolle voi tulla viettämään esimerkiksi päivän Naantalin kylpylässä.

Tällöin hinnat ovat:

 • Sunnuntaista perjantaihin 20 euroa aikuisilta ja 4-12-vuotiailta lapsilta 8 euroa
 • Lauantaisin aikuisilta 24 euroa ja 4-12-vuotiailta lapsilta 12 euroa.
 • Liput ovat edullisemmat jos ostat pääsymaksun hoidon tai kuntosalin kertalipun yhteydessä.
Artikkeli jatkuu alla
HintaopasHintaopas
Artikkeli jatkuu...

Naantalin kylpylän hoidot

Naantalin kylpylän hoidot

Spa kylpylä Naantalissa tarjoaa myös runsaasti rentouttavia ja virkistäviä hoitoja. Voit nauttia erilaisista kauneushoidoista Kauneuskeskus Bellezzassa tai erilaisista kylpylähoidoista kylpylän yhteydessä.

Näihin kuuluvat erilaiset aroma-hoidot ja hieronnat. Aukioloajat ja hintatiedot ovat saatavilla Naantalin kylpylän nettisivuilta.

Naantalin kylpylän huoneet

Naantalin kylpylän huoneet

Kylpyläpalvelujen lisäksi voit tietenkin myös majoittua Naantalin spa hotellissa. Naantalin kylpylän majoitus mahdollistaa monipuolisen vierailun, sillä valittavanasi on runsaasti eri majoitusmahdollisuuksia.

Naantalin kylpylän huoneet löytyvät seuraavissa luokissa:

 • Comfort-huone, jossa voi majoittua kaksi aikuista ja yksi lapsi.
 • Deluxe-huone, johon mahtuu yöpymään kaksi aikuista ja 2-3 lasta.
 • Spa Residence Deluxe-huone, johon mahtuu yöpymään kaksi aikuista ja kaksi lasta. Huoneessa on lisäksi tilava parveke merinäköalalla.

Deluxe-huoneeseen on mahdollista lisäksi tuoda lemmikki lisämaksua vastaan. Huoneet ovat varsin tilavat ja kaikista löytyy vedenkeitin sekä hiustenkuivain. Lisäksi Naantalin kylpylän huoneissa on langaton nettiyhteys, joka toimii muuallakin kylpylän tiloissa.

Huoneiden hinnat vaihtelevat hieman sesongin mukaan.

Naantalin kylpylän tarjoukset löytää helposti netistä ja erilaisten lomapakettien johdosta kylpylässä voi yöpyä todella edullisesti.

Kun kaipaat isompaa majapaikkaa huoneistohotellityylisessä majoituksessa, löydät aivan Naantalin kylpylän läheltä Naantali City Apartments huoneistot. Niissä on mahdollista yöpyä pidempäänkin suuremmalla porukalla ja nauttia silti kylpylähotellin palveluista.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Naantalin Span kuntosali

Naantalin kylpylähotellin yhteydessä toimii upea kuntosalikeskus. OLOFitness tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kuntoiluun, joko itsenäisesti tai ohjaajan kera.

Kuntosalin käyttö kuuluu kaikkiin hotellin majoitusvaihtoehtoihin, mutta kuntoilemaan voi toki tulla vain kertamielessäkin. Hotelliasiakkaat sekä kuntosalin jäsenyyden omaavat voivat kuntoilla läpi vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

Muille kuntosali on avoinna:

 • Maanantaista lauantaihin klo 8-19.45
 • Sunnuntaisin klo 8-18.45

Naantalin kylpylän lahjakortti on saatavilla niin kylpylään, kylpylä- ja kauneushoitoihin, että kuntosalillekin! Kylpylälahjakortti on täydellinen lahja ihan jokaiselle.

Kylpylähotelli Naantalin ravintolat

Naantalin kylpylän ravintolat

Eikä Naantalin kylpylässä tarvitse yöpyä tyhjin suin, sillä kylpyläkeskuksesta löytyy runsaasti ravintoloita ja kahviloita takaamaan onnistunut vierailu.

Valittavanasi ovat herkut muun muassa näistä ravintoloista ja kahviloista:

 • Naantalin kylpylän Le Soleil buffet- ja á la carte-ravintola
 • Naantalin kylpylän Rucola ravintola italialaisine herkkuineen
 • Aasialaisia makuja tarjoava Naantalin kylpylän Thai Garden ravintola
 • Pikkupurtavaa myyvä Cafe Roma
 • Naantalin kylpylän Havana Bar-allasbaari kylpyläosastolla
Artikkeli jatkuu alla
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Naantalin kylpylän palkinnot

Naantalin kylpylä on voittanut kahdesti Suomen parhaan hotellin palkinnon kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa vuosina 2019 ja 2020.

Vuonna 2020 Naantalin kylpylä voitto myös Suomen parhaan sviitin tittelin.

Naantalin kylpylänranta ja muut palvelut

Naantalin kylpylänranta takaa loistavat ulkoilumahdollisuudet läpi vuoden. Tekemistä siis riittää muuallakin kuin uima-altaassa. Ympäristössä pääsee retkeilemään ja liikkumaan erittäin monipuolisesti.

Lisäksi Naantalin kylpylän Paviljonki tarjoaa runsaasti ajanvietettä ja ohjelmaa. Paviljongissa on usein tansseja ja esiintyviä artisteja viihdyttämässä kylpylän asukkaita.

Naantalin kylpylän kokemuksia lukiessa juurikin kylpylän viihdetarjontaa kiitellään runsaasti. Erilaisia sesonkitapahtumia on todella paljon – Naantalin kylpylän joulu ja juhannus ovat aina olleet täynnä tapahtumia! Katso myös mitä muuta Naantalin juhannus tarjoaa.

Kun siis haluat rentoutua, etsi parhaat Naantalin kylpylän tarjoukset ja suuntaa mukavalle lomalle!

Sivuiltamme löytyy myös muuta majoitusta Naantalissa.

Naantalin kylpylä kartalla

LomarengasLomarengas

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll