Esittelyssä parhaat Jyväskylän Joulumarkkinat 2021

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Jyväskylän joulumarkkinat nostattavat taatusti joulumieltä ja antavat sinulle vinkkejä joululahjojen ostoon. Joulumarkkinat Jyväskylässä ovat perinteikkäät ja tunnelmalliset.

Missä kaikkialla tässä mukavassa kaupungissa onkaan mahdollista nauttia joulumarkkinoiden tunnelmasta?

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Jyväskylän majoituksiin ja koe joulu Jyväskylässä!
Jyväskylä
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Jyväskylän joulumarkkinat 2021 – 6 vaihtoehtoa

Suomen joulutorit vetävät vertoja Euroopan tunnetuimmille joulumarkkinoille. Laadukkaat joulumarkkinat Suomessa ovatkin hyvä osoitus, että aina ei tarvitse lähteä kotimaata kauemmaksi kokemaan ihania elämyksiä.

Yksi ihastuttava joulukohde on Jyväskylä. Jyväskylästä löytyy useampikin joulutoritapahtuma, joten valinnanvaraa riittää. Alla katsaus niihin suosituimpiin joulutoreihin Jyväskylässä.

Huomioi, että korona voi vaikuttaa joulumarkkinoiden aukioloon. Kannattaa siis aina tarkistaa aukioloaika ennen markkinoille suuntaamista, sillä koronatilanne elää tällä hetkellä koko ajan.

1. Hippoksen Joulumarkkinat

Hippoksen joulumarkkinat, Jyväskylä

Hippoksen Joulumarkkinat ovat ne vanhimmat ja perinteisimmät joulumarkkinat Jyväskylässä. Nämä markkinat ovat jo vuodesta 1949 asti ilahduttaneet ihmisiä.

Vuoden 2020 osalta markkinat siirrettiin verkkoon, mutta nyt vuonna 2021 päästään taas markkinat järjestämään.

Hippoksen joulumarkkinat järjestetään 4.12.2021 klo 10-15 Hipposhallilla.

Joulutorilta löytyy lukuisia myyjiä, joiden joukossa on niin yrityksiä, käsityöläisiä sekä paikallisia yhdistyksiä. Kojuissa myydään jouluisia herkkuja sekä käsitöitä ja muuta mukavaa tavaraa. Lahjaideoita löytyy taatusti jokaiseen lähtöön!

Lisäksi joulumarkkinoilla ovat viihdyttäneet erilaiset esitykset. Lapset pääsevät myös tervehtimään Joulupukkia ja iloiset joululaulut tuovat tietenkin rutkasti lisätunnelmaan näille joulumarkkinoille.

Tämä tapahtuma on varainhankintatapahtuma, jonka järjestää Nuorten Suomi ry. Tuotoilla mahdollistetaan nuorten toimintaa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

2. Toivolan Vanhan Pihan Joulupiha

Toivolan Vanhan Pihan Joulupiha, Jyväskylä

Toivolan Vanha Piha Jyväskylässä muuntautuu joulun alla viihdyttäväksi joulutoriksi.

Joulupihaa ympäröivät Jyväskylän makasiinit, joiden tiloissa on erilaisia putiikkeja, joissa myydään käsitöitä sekä tietenkin erilaisia jouluherkkuja.

Joulupihalla riittää myös erilaisia tapahtumia live-musiikin muodossa ja lapset voivat päästä näkemään myös itse Joulupukin.

Toivolan Vanhan Pihan Joulupiha on avoinna 20.11.-23.12.2021.

3. Hyvän mielen joulutori

Hyvän mielen joulutori, Jyväskylä

Palokan kauppakeskuksesta löytyy yksi Jyväskylän joulumarkkinoista. Myyjiä on niin kauppakeskuksen sisätiloissa, että ulkopuolellakin. Voit löytää täältä joulukortteja ja -koristeita sekä erilaisia tuotteita aina vaatteista kauneustuotteisiin.

Hyvän mielen joulutori on avoinna vuonna 2021:

  • Ilmoitetaan myöhemmin

4. Kauppatorin perinteinen Kauppiaiden joulu

Kauppatorin perinteinen Kauppiaiden joulu, Jyväskylä

Jyväskylän joulumarkkinat voi kokea myös perinteisen Kauppatorin joulutapahtuman myötä. Tällöin kauppatori täyttyy erilaisista jouluisista myyntikojuista.

Myynnissä on kaikkea villavaatteista jouluherkkuihin, joten mukaan tarttuu varmasti monenlaista mukavaa tavaraa. Ostelun lomassa kannattaa tietysti nauttia myös torttukahvit!

Kauppiaiden perinteinen Kauppiaiden joulu järjestetään: 16.12.2021 9.00–16.00

Artikkeli jatkuu alla
LomarengasLomarengas
Artikkeli jatkuu...

5. Museon pieni joulukauppa

Lahjoja lahjattomille, Jyväskylä

Yksi erikoisimmista joulumarkkinoista Jyväskylässä on Suomen käsityö museon järjestämä myyntinäyttely. Museon tiloissa on esillä nimittäin laadukkaita sisustustuotteita, koruja ja asusteita.

Kaikki joulutorin tuotteet ovat kotimaisia, joten löydät taatusti hyviä ja merkityksellisiä lahjoja pukin konttiin.

Myyntinäyttely on avoinna vuonna 2021 20.11.–31.12.2021.

6. Paviljongin joulumarkkinat – Joulu, Lahja & Käsityö

Paviljongin joulumarkkinat, Jyväskylä

Paviljongin joulumarkkinat ovat yhdet suosituimmat joulumessut Jyväskylässä. Vuonna 2020 messuja ei kuitenkaan voitu koronan takia järjestää, vaan joulutori palaa jälleen kerran ohjelmistoon tänä vuonna!

Uudet Joulu, Lahja & Käsityö -messut järjestetään vuonna 2021 Kirja, Ruoka & Viini -messujen yhteydessä marraskuun lopussa.

Joulu, Lahja & Käsityö -messut ovat avoinna:

  • 20.11.2021 – 21.11.2021
  • la 10-18, su 10-16

Muuta jouluista puuhaa Jyväskylässä

Jyväskylän joulumarkkinat ovat erinomainen keino päästä joulutunnelmaan. Jyväskylä onkin varsinainen joulukaupunki, missä tapahtuu joulun alla runsaasti muutakin mukavaa jouluohjelmaa. Voit esimerkiksi suunnata nauttimaan jouluisista pop-up-myymälöistä.

Niitä ilmaantuu esimerkiksi:

  • Kauppakeskus Forumiin, jossa järjestetään vuosittain Iloinen Joulukauppa
  • Jyväskylän taidemuseoon ja Galleria Ratamoon
  • Jyväskylän kauppakeskus Tawastiin

Jyväskylän kävelykatu muuntautuu myös joka vuosi Joulukaduksi, jonka varrelta löytyy jonkin verran kojuja myymässä erilaisia joulutuotteita.

Lisäksi keskustan kaupat kilpailevat leikkimielisessä Ihana Ikkuna-näyteikkunakilpailussa. Voit äänestää vuosittain omaa suosikkiasi netissä!

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Koe Jyväskylän joulutorit

Jyväskylä on siis varsin tunnelmallinen ja monipuolinen joulukaupunki. Kun kaipaat pientä rauhoittumista joulun alla, kannattaa harkita lomaa Jyväskylässä. Pääset virittäytymään joulun viettoon kauniissa maisemissa, sekä ostamaan lahjat pukinkonttiin.

Ei siis muuta kuin suunnaksi Jyväskylän joulumarkkinat!

Jyväskylän joulumarkkinat kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll