LomarengasLomarengas

Suomen pahaat kylpylät – Mikä kylpylähotelli olisi juuri sinulle sopiva?

Suomi on täynnä toinen toistaan parempia kylpylöitä, joista löytyy varmasti jokaiselle omansa. Kaikilla on varmasti oma mielipide siitä, mikä on se paras kylpylä Suomessa, mutta tässä on esiteltynä monia erilaisia kylpylöitä, joista voit valita sinun matkaasi ja seurueellesi parhaan vaihtoehdon. Suomen parhaat kylpylät eroavat toisistaan todella monin eri tavoin, kuten majoituksen, palveluiden, ravintoloiden sekä muun muassa ikärajojen suhteen, joten kannattaa käyttää hetki sen teille sopivan vaihtoehdon etsimiseen.

Parhaat kylpylät Suomessa tarjoavat juuri teidän matkaanne loman tuntua, jolloin arki ja kiireet unohtuvat täysin.

Vieraile ainakin näissä Suomen parhaissa kylpylöissä.

Artikkeli jatkuu...

Suomen parhaat kylpylät aikuisille

Mikäli olet lähdössä ystäväporukalla viettämään viikonloppua tai vaikka polttareiden viettoon, on mukavaa olla kylpylässä, joka tarjoaa kattavasti palveluita ja vähemmän mekkaloivia lapsia.

Suomen parhaat kylpylät aikuisille tarjoavat teille aikaa luxus tunnelmassa, mitä hienommissa puitteissa.

1. Kumpeli Spa

Kumpeli Spa kylpylä

Heinolassa Tähtiniemen sillan kupeessa oleva Kumpeli Spa -kylpylähotelli tarjoaa aikuiseen makuun täydellisen rentoutumisviikonlopun. Tässä kylpylässä voit levätä lämmitettyjen kivituolien päällä juoden kuohuvaa.

Varattavissa on myös hyvät kauneus- ja hierontapalvelut.

Lisäksi kattavassa saunamaailmassa on infrapuna-, aromi-, perinteinen- sekä turkkilainen sauna. Kokeile myös hengitysteitä avaavaa suolahuonetta!

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Haikon Kartano

Haikon Kartano kylpyla

Porvoossa sijaitseva Haikon kartanon kylpylä ja hotelli on keskellä todella kaunista kartanonpuistoa aivan meren rannalla. Kaunis kylpylä tarjoaa eri altaita, kuten kylmäkaivon ja kuuma-altaan, sekä monia saunoja. Varattavissa on myös monia erilaisia Spa-palveluita, kuten kasvohoitoja.

Iltaisin kylpylään on myös korkeampi ikäraja, jolloin voitte aikuisporukalla nauttia kylpylän palveluista rauhassa.

Haikon Kartano tarjoaa myös täydelliset puitteet, jos mielessä on viettää joulu kylpylässä.

Suomen parhaat kylpylät pariskunnille

Suomen paras kylpylä pariskunnalle tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja laatuaikaan kahdestaan ilman sähläystä tai leikkimistä spa-osastolla.

Voitte viettää mukavan viikonlopun erilaisten spa- palveluiden luona ja syödä mitä maittavampia illallisia aivan rauhaisissa tunnelmissa.

3. Långvik Congress Wellness Hotel

Långvik kylpylä

Långvikin kylpylä tarjoaa todellista rentoutumista Kirkkonummella aivan merenrannalla. Kaikki kylpylässä on tehty parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseksi, nukahdat parhaimpiin sänkyihin, nautit herkullisen tuoreista raaka-aineista tehdyn aamupalan ja rentoudut hieronnassa.

Kylpylän puoli tarjoaa monia erilaisia altaita ja saunoja, jossa pääset todella rentoutumaan. Tänne pääset myös veneellä, sillä aivan hotellin vieressä on vierasvenesatama.

Suomen parhaat kylpylät tarjoavat korkealuokkaisia palveluita, joita Långvikista löytyy varmasti jokaiselle. Vietä rentouttavia hetkiä Kirkkonummen upeissa puitteissa.

4. Koli Relax Spa

Koli Relax Spa kylpylä

Kolin maisemakylpylä Break Sokos Hotel Koli tarjoaa laadukkaita kylpyläpalveluita hotellin yhteydessä. Kylpylä tarjoaa erittäin laadukkaan saunatuotepaketin, jossa on monia ihonhoitotuotteita tai saunajuomapaketin, jossa on monia paikallisia juotavia. Valitkaa mukaanne yksi kumpaakin ja astukaa Koli Relax Span saunapolulle.

’Ilta-aikaan kylpylän ikäraja nousee 18 ikävuoteen, joten meteliä ei kylpylässä kuulu.

Kylpylä tarjoaa mukavaa rentoutusta läpi talven, jos olet Kolilla laskettelemassa.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Suomen parhaat kylpylät lapsiperheille

Suomen parhaat kylpylät lapsille ovat täynnä mielenkiintoista tekemistä, vesiliukumäkiä ja eri altaita. Myös vesialueiden ulkopuolella kylpylät tarjoavat lapsille mielenkiintoista puuhaa ja hyviä ruokapaikkoja myös lasten mieleen.

Näissä kylpylöissä pääsette viettämään aikaa perheen kesken ja nauttimaan vaikkapa kiireettömästä viikonlopusta.

5. Imatran kylpylä

Imatran kylpylä

Yksi Itä-Suomen parhaimmista kylpylöistä on varmasti koko perheen mieleen. Saimaan rantojen äärellä oleva kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneesta kauniiseen villaan.

Huikean kylpylän lisäksi alueella on muun muassa frisbeegolf-rata, keilahalli sekä seikkailupuisto.

Myös aikuiset viihtyvät Imatran kylpylän hyvissä Spa-palveluissa ja ammattimaisissa a la carte ravintoloissa.

6. Kylpylähotelli Peurunka

Suomen parhaat kylpylät lapsille

Jyväskylän lähellä, Laukaalla sijaitseva Peurungan kylpylä tarjoaa mielekästä tekemistä kaiken ikäisille. Kylpylässä on monen eri ikäisille lapsille omia altaita ja lisäksi kylpylän vetonaulana toimii hauska temppuilurata, jossa lapset pääsevät haastamaan itsensä. Rata on todella mielenkiintoinen ja lapset viihtyvät sen parissa useampia tunteja.

Kätevää Peurungassa on myös se, että lasten altaiden ympäri menee ympyrän muotoinen matkauintiin tarkoitettu rata. Näin vanhemmat lapset voivat pyöriä omassa tahdissa temppuradan parissa samalla kuin voit itse urheilla.

7. Scandic Eden Nokia

Scandic Eden Nokia kylpylä

Tämä Nokialla Pyhäjärven rannalla sijaitseva kylpylä on varmasti lasten mieleen! Monipuolinen kylpylä tarjoaa monia erilaisia altaita ja hauskan liukumäen, joiden parissa lapsilla on varmasti puuhaa. Myös aikuiset viihtyvät kylpylässä, sillä valittavana on monia porealtaita ja hierovia pisteitä.

Myös majoitus Scandic Edenissä on huippuluokkaa ja kylpylän sisäänpääsy kuuluu majoituksen hintaan! Lähellä on myös kaikki Nokian ja Tampereen kattavat palvelut ja kulttuurikohteet kuten museot.

Suomen suurimmat kylpylät

Mikäli on lähdössä reissuun suuremmalla porukalla, kannattaa valita kylpylä, joka voi tarjota parhaimmillaan jokaisen lempijuttuja. Tässä tilanteessa usein korostuu suuremmat kylpylät, joiden tarjonta on vain parempi verrattuna pienempiin.

8. Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa kylpylä

Suomen suurin kylpylä on alati kasvava ja kehittyvä Holiday Club Saimaa, joka sijaitsee Lappeenrannassa, aivan Suomen suurimman vesistön Saimaan rannalla. Cirque de Saimaa- kylpylä on nimensäkin mukaan sirkusteemainen ja luo ennen näkemättömän väriloiston, joka toimii täydellisesti veden ja valojen kanssa.

Lisäksi kylpylässä on saunamaailma neljän eri saunan kanssa ja todella kattavat Spa-palvelut.

Löydät täältä myös muut Holiday Club kylpylät.

9. Flamingo Spa

Flamingo Spa kylpylä

Kauppakeskus Jumbon yhteydessä Vantaalla on todella suuri kylpylämaailma, joka tarjoaa jokaiselle jotakin aina vauvasta vaariin. Liukumäkiä on todella monia erilaisia, joista voi valita oman rohkeuden mukaan ne sinulle sopivat. Rohkeimmille Flamingo tarjoaa myös 3 ja 5 metrin hyppytornit.

Aikuiset viihtyvät myös Flamingossa hyvin, sillä viihdekeskuksessa on oma K-18 aikuisten hoitola- ja saunamaailma, jossa voi rentoutua rauhaisessa tunnelmassa.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Suomen parhaat spa hotellit

Suomen parhaat Spa hotellit auttavat sinut rentoutumaan ja todella saavuttamaan sen rauhallisen lomatunnelman. Voit nauttia kaikista erilaisista Spa-palveluista, kuten kasvohoidoista ja hieronnoista.

10. Anttolanhovi

Anttolanhovi kylpylä

Luonnon ystäville sopiva vaihtoehto on ehdottomasti Mikkelissä sijaitseva Anttolanhovi. Keskellä Suomen kaunista järvimaisemaa sijaitseva kylpylä tarjoaa monia erilaisia saunoja, kuten perinteisen rantasaunan, jonka voi varata vain oman porukan käyttöön.

Lisäksi Anttolanhovissa on oma elämyshoitola Halla Nature Spa, joka tarjoaa mitä rentouttavampia palveluita, kuten hierontoja ja turvekylpyjä.

11. Regatta Spa

Regatta Spa kylpylä

Yksi Suomen moderneimmista kylpylöistä antaa sinulle mahdollisuuden hiljentyä Hangon uskomattoman kauniissa merimaisemissa Etelä-Suomessa, Hangon Regatta Spa.

Koko kylpylä on erittäin harmooninen ja samanlainen simppeli sisustus jatkuu ympäri kylpylää suuren 25m altaan kautta terapialtaalle ja aina upealle aurinkoterassille, jossa voit juoda kuohuvaa upeissa maisemissa.

Lisäksi varattavissa on mitä rentouttavampia palveluita, kuten hierontoja ja kasvohoitoja.

Katso myös mitä muuta Hangon majoitus tarjoaa.

Suomen parhaat kylpylähotellit

Suomen parhaat kylpylähotellit tarjoavat molempia samaan aikaan, erittäin laadukkaita kylpyläpalveluita, sekä ylellisen majoituksen. Se mikä mielestäsi on se paras kylpylähotelli Suomessa riippuu täysin siitä, mitä juuri sinä tahdot matkaltasi. Ole siis utelias ja ota selvää, mitä eri vaihtoehdot tarjoavat.

12. Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä

Muumimaailmastakin tutussa Naantalissa sijaitseva kylpylä tarjoaa lomallesi todellista luksusta. Todella kauniissa miljöössä oleva kylpylä sijaitsee aivan meren rannalla lähellä Naantalin sympaattista kaupunkia.

Kannattaa ehdottomasti testata Naantalin kylpylän lyhtyuinti pakettia, johon kuuluu illallinen, elävää musiikkia, sekä uimista himmein valoin koristetussa kylpylässä.

Suomen parhaat kylpylät ovat edustettuina myös maailmalla.

Naantalin kylpylä on voittanut vuonna 2019 sekä myös 2020 kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaan hotellin palkinnon.

Voit myös helposti tarjota läheisellesi matkan tähän kylpylään, sillä Naantalin kylpylään on mahdollista ostaa kylpylälahjakortti netistä.

13. Hotel & Spa Resort Järvisydän

Järvisydän kylpylä

Suomen yksi suosituimmista kylpylöistä tarjoaa sinulle rentouttavan viikonlopun upeassa miljöössä Saimaan rannalla.

Erittäin uniikki, mutta kaunis sisustus jatkuu paikasta toiseen ympäri koko Järvisydämen aluetta aina eri majoitus vaihtoehdoista hienoihin ravintoloihin ja rentouttuvaan kylpylään.

Parasta Järvisydämessä on se, että ainoastaan kylpylään ei ole panostettu, vaan myös majoitus on aivan ensiluokkaista.

Jos olet kiinnostunut kylpylöistä, niin löydät sivuiltamme lisää tietoa Suomen kylpylöistä. Ja muista katsoa myös kylpylätarjoukset, niin pääset rentoutumaan entistä edullisemmin.

Suomen parhaat kylpylät kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll