Joulu kylpylässä 2023 – Vietä rentouttava kylpyläjoulu

Kylpyläloma rentouttaa aina arjen keskellä, mutta sillä voi luoda iloa myös juhlaan. Joulu kylpylässä on nimittäin oiva tapa lisätä tähän talven juhlaan hieman laadukasta hemmottelua. Tässä vinkkejä ja ideoita siihen, mitä joulun kylpylälomat parhaimmillaan pitävät sisällään.

Joulunvietto kylpylässä tarkoittaa yleensä täydellistä rentoutumista, sillä sinun ei tarvitse huolehtia joulusiivouksesta tai jouluruuista. Pääset viettämään joulua lisäksi lokoisissa tunnelmissa, sillä käytössäsi ovat kylpylöiden palvelut laadukkaista allasosastoista aina erityiseen jouluohjelmaan. Jouluaatto hotellissa ei todellakaan ole tylsää istuskelua pienessä huoneessa.

Jouluiseen tunnelmaan kylpylässä voi päästä kenen kanssa tahansa. Joulun kylpylälomat onnistuvat niin kumppanin kanssa kahden kesken, että isommalla porukalla lasten tai ystävien kanssa.

Artikkeli jatkuu...

Missä viettää joulu kylpylässä Suomessa 2023?

Voit suunnata kylpylään jouluksi ympäri Suomen. Kotimaiset kylpylähotellit ovat varsin hyvä valinta, sillä ne tarjoavat usein erilaisia ja edullisia kylpylä joulupaketteja erilaisine palveluineen.

Missä kylpyläjoulu sitten oikein onnistuu?

Joulu kylpylässä 2023 onnistuu muun muassa seuraavissa suosikkikohteissa:

Suosittuja kohteita löytyy siis ympäri Suomen, joten voit lähteä viettämään joulua lähiympäristöön tai hieman kauemmaksi. Jos haluat yhdistää aktiivisen lasketteluloman kylpylälomaan, suuntaa vaikkapa jouluksi Lappiin tai Pohjois-Karjalaan Kolille! Katso täältä mitä Kolilla laskettelu sisältää.

Löydät sivuiltamme kaikki Suomen parhaat kylpylät.

Kohdetta valittaessa kannattaa siis miettiä sitä, mitä lomaltasi haluat. Kylpylälomaan voi nimittäin yhdistää majoituksen tai voit monesti myös ostaa pelkän jouluruuan ja pääsyn kylpylätiloihin, mikäli asut kylpylän lähellä esimerkiksi alueen lomamökeissä.

Sen lisäksi kannattaa miettiä oletko liikkeellä lasten kanssa vai aikuisporukalla. Monissa kylpylöissä on jouluna ohjelmaa kaikenikäisille, mutta ohjelmaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota. Niin varmistat onnistuneen ja hauskan loman kaikille lomalaisille.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Mitä erityistä kylpyläjoulu pitää sisällään?

Kylpyläjoulu

Kylpyläpaketit jouluna ovat niin paljon muutakin kuin vain hotellihuonemajoitus ja pääsy kylpylään. Joulunvietto kylpylässä on täynnä ohjelmaa, toki niin, että voit itse vaikuttaa mitä kaikkea oikein haluat tehdä.

Jouluinen kylpyläpaketti riippuu tietenkin aina valitsemastasi kohteesta, mutta yleisesti ottaen joulupaketit ovat usein seuraavanlaisia:

  • 3-5 vuorokautta valitsemassasi majoituksessa, kohteesta riippuen voit usein valita hotellihuoneen tai vuokrata mökki jouluksi
  • Pääsyn allas- ja kylpyläosastolla sekä mahdollisuuden ostaa lisäpalveluita, kuten esimerkiksi hierontoja
  • Jouluruokailun aattona sekä joulupäivänä sekä tietenkin aamiaisen
  • Erilaista jouluohjelmaa, Joulupukin vierailusta aina livemusiikkiin
Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Tapahtumia on kylpylästä riippuen yleensä todella mukavasti ja monet tarjoavat erityistä ohjelmaa niin aikuisille, että lapsille. Joulu kylpylässä lapsien kanssa voi tietää esimerkiksi erilaista ulko-ohjelmaa, vaikka tonttupolkujen merkeissä. Lisäksi monissa kylpylöissä on mahdollisuus osallistua jouluhartaukseen aattona tai edeltävänä päivänä. Toki kannattaa tarkistaa myös lähialueen kirkkojen ohjelma, mikäli tykkäät hiljentyä kirkossa jouluisin.

Jouluruuan osalta monet kylpylät tarjoavat perinteistä suomalaista jouluruokaa. Jos siis olet lanttulaatikon ja kinkun ystävä, ei joulu kylpylässä vie pois mahdollisuutta nauttia perinteisiä herkkuja. Tosin kylpylästä riippuen tarjolla voi olla muitakin vaihtoehtoja. Kylpylän joulupaketti listaa usein ruuat, joten voit katsastaa ruokalistan ennen paketin ostoa.

Tässä esimerkkinä Haikon Kartanon joulumenu: https://www.haikko.fi/tarjoukset/ravintolatarjoukset/joulupyhien-ateriat

Minkä hintainen on joulu kylpylässä?

Kylpyläpakettien hinta jouluna riippuu tietysti kohteesta. Lisäksi hintaan vaikuttavat valitsemasi palvelut. Yleisesti ottaen hinnat ovat noin muutaman sadan euron tienoilla. Valitsemasi kylpylän joulutarjous on usein paras tapa varmistaa edullinen kylpyläloma. Kylpylätarjoukset on helppo löytää netistä.

On myös hyvä muistaa, että mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä edullisemmaksi joulu kylpylässä usein tulee.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Rentoutumaan ja nauttimaan kylpylään jouluksi 2023

Joulu on usein varsin kiireistä aikaa. On lahjanostoa ja kodin siivousta. Kun lukee joulu kylpylässä kokemuksia, huomaa kuinka monella kylpyläloma onkin juuri kiireestä irrottautumista. Kun suuntaat jouluna kylpylään, pääset keskellä valmiita joulupöytiä ja nauttimaan ihan oikeasta rentoutumisesta.

Voit myös muistaa läheistäsi kylpylälahjakortilla.

Lähde siis jouluksi kylpylään nauttimaan laadukkaasta lomatunnelmasta!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll