Golf

Golf on kasvattanut suosiotaan harrastuksena viime vuosina. Mikä mukavinta, golfia ei tarvitse lähteä pelaamaan ulkomaille asti. Suomesta löytyy runsaasti tasokkaita golfkenttiä hauskoihin pelihetkiin!

Suomen ensimmäinen golfseura perustettiin jo vuonna 1932, kun Helsingin Golfklubi aloitti toimintansa. Varsinainen golfbuumi maassa alkoi 1980-luvun lopussa ja nykyään Suomesta löytyy jo yli 140 000 rekisteröitynyttä golfharrastajaa.

Golfin pelaaminen on rentouttavaa ajanvietettä ja koska lajia pelataan ulkona, pääsee pelin avulla nauttimaan ulkoilmasta. Vaikka monet innokkaat golffarit lähtevätkin pelaamaan usein golflomille ulkomaille, ei tähän ole enää tarvetta! Suomi tarjoaa upeat mahdollisuudet golfin pelaamiseen ympäri maan.

Golf on Suomessa verraten edullista

Suomesta löytyy nykyään peräti 180 golfkenttää. Kenttiä on aina Ahvenanmaalta Lapin perukoille asti, joten valinnanvaraa löytyy. Maan parhaimpien kenttien joukkoon lukeutuvat muun muassa:

  • Kytäjä South East
  • Linna Golf
  • Vuosaari Golf
  • Kymen Golf

Katso täältä Suomen golfkentät.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Monipuolisen kenttätarjonnan lisäksi golf on Suomessa suhteellisen edullista. Kansainvälisessä vertailussa Suomi on yksi edullisimmista golfmaista, joten ei muuta kuin etsimään sopivaa kenttää. 

Jotta pääset golfaamaan, ei sinun tarvitse olla täysin selvillä lajin saloista. Kenttien yhteydessä on aina opastusta sekä neuvoja golfkortin hankitaan. Myöskään varusteita ei tarvitse hankkia omaksi, vaan voit yleensä lainata golfmailat kentiltä tai erilaisista golfliikkeistä. Toki jos laji vie mennessään toden teolla, kannattaa harkita omien välineiden ostoa! 

Hyötyliikuntaa rennolla otteella

Golf on siitä mukava laji, että siinä pääse nauttimaan ulkoilmasta sekä harrastamaan kevyttä liikuntaa. Sinun ei tarvitse rehkiä itseäsi puhki pelatessa, mutta saat silti terveyshyödyt käyttöösi. Laji onkin kasvattanut suosiotaan juuri näistä syistä! 

Kun siis kaipaat seuraavaan lomaasi hieman jännitystä ja erilaista ohjelmaa, pidä mielessä upeat golfmahdollisuudet kotisuomessa!

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll