LomarengasLomarengas

Joulu Lapissa on upea elämys – Mitä Lapin joulu 2023 sisältää?

Joulu Lapissa on upeimpia tapoja viettää tätä talven juhlaa. Kauniit tunturimaisemat sekä upeat lomakeskukset tarjoavat runsaasti tunnelmaa joulunviettoon. Mitä kaikkea onkaan luvassa, jos suuntaat jouluksi Lappiin?

Lappi on joulunaikaan todella suosittu lomakohde. Sinne lähdetään ehdottomasti rentoutumaan sekä myös viettämään aktiivista talvilomaa. Mikä parasta, joulu Lapissa sopii hyvin monenlaisille matkaajille. Tekemistä kun riittää niin aikuisille, että lapsille.

Majoituksen suhteen Lappi tarjoaa lisäksi runsaasti vaihtoehtoa aina laadukkaista hotelleista tunnelmallisiin mökkeihin.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Lapin majoituksiin ja koe unohtumaton joulu!
Lapin joulu
Artikkeli jatkuu...

Jouluinen majoitus Lapissa 2023

Kun kaipaat jouluna Lapissa omaa aikaa ja tilaa, on mökki jouluksi erinomainen valinta. Kaikkialta Lapista voi löytää runsaasti erilaisia mökkejä, niin hienoista ja isoista luksusmökeistä aina pienempiin ja tunnelmallisimpiin vaihtoehtoihin. Joulu Lapissa mökkimajoituksessa sopii hyvin kaveriporukalle tai perheelle.

Huomioi, että moni muukin lähtee jouluksi Lappiin, joten mökit menevät varsin nopeasti käsistä. Joulua Lapissa kannattaakin suunnitella jo hyvissä ajoin ja tehdä majapaikanvaraus mahdollisimman aikaisin.

Eri vaihtoehtojen vertailu ennen majoituksen varaamista kannattaa tehdä, jolla on varmistat, että hinta ei nouse liian suureksi

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Toinen erinomainen vaihtoehto mökkilomaan on perinteinen kylpylä- tai hotelliloma. Lapin lomakeskukset tarjoavat niin laskettelumahdollisuuksia, että kylpyläpalveluita.

Lapin parhaisiin kohteisiin kuuluvat muun muassa:

Kuten mökkienkin kanssa, tulee joulu Lapissa hotellissa varata jo hyvissä ajoin.

Artikkeli jatkuu alla
Laadukkaat laskettelumatkat Eurooppaan Alpeille!
Laskettelumatkat
Artikkeli jatkuu...

Joulu Lapissa on täynnä seikkailuja

Lapin joulu

Lappiin ei jouluna tarvitse lähteä vain takkatulen ääreen loikoilemaan. Tunturit ja jylhät metsämaisemat tarjoavat nimittäin todella monipuolisesti tekemistä. Lapin lomakeskukset ovat jouluna lisäksi täynnä ohjelmaa ja erilaisia musiikkiesityksiä järjestetään runsaasti hotellien tiloissa. Niihin voi usein tulla nauttimaan jouluisesta tunnelmasta vaikka et majoittuisikaan juuri siinä hotellissa.

Mitä kaikkea Lapin joulu sitten pitää sisällään? Lapissa on jouluna mahdollista:

  • Harrastaa erilaisia talviurheilulajeja aina murtomaahiihdosta lumikengillä kävelyyn tunturimaisemissa.
  • Huristella kauniissa maisemissa moottorikelkka- tai koiravaljakkoretkillä.
  • Herkutella paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa.
  • Tutustua alueen luontoon ja historiaan erilaisissa museoissa ja luontokeskuksissa.
  • Ihastella kauniita revontulia ja sekä tuikkivaa tähtitaivasta.

Lapista löytyy jouluna runsaasti ohjelmaa viihdyttämään kaikenikäisiä. Monet paikalliset yrittäjät tarjoavat lisäksi räätälöityä ohjelmaa. Jos suuntaat Lappiin isommalla porukalla, kannattaa pyytää tarjousta esimerkiksi poroajeluista!

Artikkeli jatkuu...

Jouluksi Lappiin Joulupukin luo

Joulu Lapissa tarkoittaa tietysti myös vierailua aivan juhlan kiireisimmän henkilön, eli Joulupukin luona. Joulupukki viihdyttää vierailijoita ympäri Lappia, mutta paras tapa nähdä Joulupukki ja tontut ahkeroimassa on tietenkin piipahtaa Joulupukin Pajakylään Rovaniemelle.

Aivan Rovaniemen keskustassa sijaitseva Pajakylä on avoinna myös jouluisin. Kylässä riittää runsaasti erilaista tekemistä kaikenikäisille. Esimerkiksi poroajelu ja poroihin tutustuminen on todella kivaa puuhaa.

Joulupukin Pajakylään pääsee tutustumaan kätevästi siis Rovaniemeltä, mutta myös muista lähistön lomakeskuksista. Lisäksi erilaisia tarjouksia on usein saatavilla joulun viettoon Pajakylässä ja lähistön hotelleissa, joten niitä kannattaa pitää silmällä.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Lapin taikaa jouluisissa tunnelmissa

Joulu Lapissa 2023 on kaiken kaikkiaan todella rentouttava ja romanttinen. Tunturimaisemat tarjoavat tähän talven juhlaan juuri sopivasti perinteitä ja hauskaa tunnelmaa!

Minne Lapissa jouluna sitten kannattaa suunnata? Vaihtoehtoja riittää, joten voit suunnitella Lapin lomasi toiveitasi silmällä pitäen. Parhaimpiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa Kemi, Levi, Luosto, Rovaniemi, Saariselkä ja Ylläs.

Löydät taatusti runsaasti positiivisi joulu Lapissa kokemuksia kaikista kohteista.

Katso esimerkiksi mitä Levin joulu sinulle tarjoaa.

Suuntaa siis jouluksi Lappiin viettämään unohtumaton ja tunnelmallinen loma!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll