LomarengasLomarengas

Hotellit – Löydä halvimmat hotellit ja katso tarjoukset

Sisällysluettelo

Onnistuneen loman tärkeimpiin elementteihin kuuluu tietenkin majapaikan valinta. Hotellit ovat ne suosituin vaihtoehto ja Suomessa hotellien taso on kauttaaltaan varsin erinomainen. Hotelleja löytyy moneen lähtöön ja niiden varaaminen netistä on helppoa ja usein edullisinta.

Olipa etsinnässä halpa hotelli Helsingissä tai eksoottinen hotelli Tampereelta, löydät sivuiltamme inspiraatiota ja ideoita hotellin löytämiseen.

Valitse hotellit näillä kriteereillä

Sopivan hotellin valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Huono hotelli voi nopeasti pilata tunnelman, vaikkei siellä hotellihuoneessa tulisikaan vietettyä ihan hirveästi aikaa. Hotellit ovat yleensä vielä matkan suurimpia menoeriä, joten et todellakaan halua pistää rahojasi huonoon hotelliin.

Ennen kuin lähdet etsimään sopivaa hotellia, kannattaa miettiä ainakin näitä asioita:

  • Milloin haluat hotellissa yöpyä?
  • Kuinka monta henkilö huoneeseen majoittuu? Oletko matkalla lasten kanssa?
  • Onko sinulla hotellille erityisvaatimuksia, kuten allergiahuone tai lemmikeille soveltuva huone?
  • Millainen budjetti sinulla on?

Yllä olevien avulla voit hakea sopivia hotelleja netistä sekä rajata pois hotellit, jotka eivät vastaa toiveitasi.

Hotellin sijainti on tietenkin todella tärkeä asia. Esimerkiksi Helsingissä hotellia varatessa ei ole ihan sama missä hotelli sijaitsee. Jos suuntaat vaikkapa perhelomalle ja haluatte käydä Linnanmäellä ja vaikka Korkeasaaressa, ei hotellia kannata varata ihan eri puolelta kaupunkia.

Voi lisäksi olla hyvä idea etsiä hotellit rautatieaseman läheisyydestä, jos saavut kaupunkiin junalla. Kun taas olet liikkeellä omalla autolla, on tärkeä varmistaa että kohteeseen on helppo löytää ja että hotellista löytyy hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Hotellit ovat Suomessa verraten laadukkaita, mutta kannattaa silti miettiä minkä tasoista hotellia kaipaat lomaasi. Jos esimerkiksi suuntaat romanttiselle lomalle puolisosi kanssa, voi olla kivempi etsiä viiden tähden kylpylähotelli tuomaan luksusta lomatunnelmaan. Vauhdikkaalle kaupunkilomalle voi taas hyvinkin riittää yhden tähden halpahotelli, sillä et välttämättä juuri vietä aikaa hotellissa.

Pidä myös mielessä, että monet Suomen hotellit tarjoavat erilaista ohjelmaa hotellin yhteydessä olevissa ravintoloissa ja baareissa. Voit esimerkiksi päästä lomallasi nauttimaan vaikkapa suosikkiartistin esiintymisestä.

Jos olet liikkeellä lasten kanssa, kannattaa varmistaa, että kyseessä on perhehotell, jolloin lapset ovat otettu huomioon mahdollisimman hyvin.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Mitä hotellit Suomessa maksaa?

Hotelliloma Suomessa ei ole aina mikään mahdottoman kallis investointi.

Hintaan vaikuttaa kuitenkin moni tekijä, joten jos etsit halpaa hotellia, kannattaa muistaa nämä vinkit:

  • Hinnat vaihtelevat sesongin mukaan ja esimerkiksi jouluna hotellit ovat kalliimpia kuin vaikkapa maaliskuussa.
  • Hotellien hinnat ovat usein keskimäärin kalliimpia kesäkuukausina.
  • Hotellin sijainti vaikuttaa hintaan. Lomakeskusten lähellä tai kaupungin keskustassa olevat hotellit ovat usein hintavampia, kuin hieman syrjäisemmät hotellit. Katso esim. pääsisitkö kauempaa kulkemaan julkisilla keskustaan kätevästi.
  • Ketjuhotelleista voi saada bonusta tai muita etuja, niiden ollessa monesti hyvä valinta paljon matkaaville. Esimerkiksi Sokos hotellit kartuttavat S-pisteitä.

Hotellien hintoja vertaillessa on aina hyvä huomioida mitä hintaan sisältyy. Esimerkiksi kylpylähotelleissa pääsee yleensä huoneen hinnalla nauttimaan kylpyläpalveluista ja monissa hotelleissa aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Suomessakin on saatavilla myös lomapaketteja, joissa lennot ja hotelli kuuluvat loman hintaan. Yleensä hotellin varaaminen erikseen tulee halvemmaksi, mutta ei kuitenkaan aina. Kannattaa siis tarkkailla erilaisia tarjouksia, jotta löydät parhaan mahdollisen diilin ja halvimmat hotellit lomabudjettisi mielessä pitäen.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Halvimmat hotellit löytyvät netistä vertailemalla

Hotellit löytyvät tänä päivänä kätevästi netissä. Voit etsiä hotelleja ja hotellitarjouksia netistä vaivattomasti ja hoitaa hotellivarauksenkin alta pois muutamissa minuuteissa. Hotellien vertaileminen kannattaa aina, sillä niin löydät varmasti juuri sinulle sopivan, edullisen hotellin.

Jotta lomasi on varmasti onnistunut, käy lomakohteesi alueen hotellit huolella läpi ja valitse sinua kiehtovin hotelli!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll