LomarengasLomarengas

Vuokramökit – Hyödynnä tarjoukset ja vuokraa mökki edullisesti

Mökkeily on meillä suomalaisilla veressä ja tunnelmallinen mökkiloma rentouttaa taatusti ketä tahansa. Laadukkaat vuokramökit antavat kaikille mahdollisuuden nauttia mökkeilystä.

Kun haluat viettää hauskan loman keskellä Suomen kaunista luontoa, vuokraa mökki haluamastasi kohteesta!

Artikkeli jatkuu alla
Vuokraa mökki edullisesti näistä palveluista!
Vuokraa mökki
Artikkeli jatkuu...

Vuokramökit varmistavat rentouttavia lomia

Vuokramökit antavat mahdollisuuden viettää todella monipuolista lomaa ympäri Suomea. Lomamökkejä löytyy joka nurkalta, joten kun haluat päästä nauttimaan luonnosta, on mökki erinomainen valinta. Mökkeily on rentouttava tapa rauhoittua kauniissa maisemissa ja mökiltä pääsee yleensä kätevästi esimerkiksi sienestämään ja marjastamaan lähiympäristöön.

Mökistä riippuen voitkin aina nauttia luonnosta ilman, että sinun tarvitsee yöpyä teltassa. Kun siis haluat olla keskellä luontoa, mutta nauttia silti yösi kunnon sängyssä ja tehdä ruokaa ihan oikeassa mökkikeittiössä, on mökin vuokraus hyvä idea.

Vaikka lomamökit yhdistetäänkin usein juuri Suomen upeisiin kesiin, voi mökkeilemään tietysti lähteä talvellakin. Mikäpä sen tunnelmallisempaa, kuin palata hiihtoretkeltä takkatulen ääreen vuokramökkiin nauttimaan kuumaa kaakaota.

Vuokramökit Lapissa takaavat onnistuneen loman keskellä tunturimaisemia, kun taas saaristomökit vievät nauttimaan meren liplatuksesta.

Mökki sopii siis moniin tilanteisiin ja lomailla mökeissä voi mökistä riippuen ympäri vuoden!

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Millaisia lomamökkejä netistä löytyy?

Netti on hyvä paikka etsiä ja varata mökki haluamastasi kohteesta. Vuokramökit löytyvät moneen lähtöön niin upeista, lähes huvilamaisista mökeistä aina vaatimattomiin, mutta tunnelmallisiin pikkumökkeihin.

Mökin vuokraaminen kannattaa varsinkin silloin, kun olet liikkeellä suuremmalla porukalla. Mökeissä mahtuu yleensä yöpymään jopa kymmenkunta henkilöä.

Vuokramökit ovatkin kiva tapa viettää aikaa kaveriporukalla, perheen ja sukulaisten kesken tai vaikka työkavereiden kanssa uusia ideoita hioen.

Vuokramökit lapsiperheille ja lemmikkien kanssa

Lapsiperheet tykkäävät taatusti mökkiloman helppoudesta. Vuokramökki antaa lapsille tilaa temmeltää ulkona ja sisällä, eikä mökin rauhassa tarvitse koko ajan miettiä, että millaista melua lapset aiheuttavat. Lisäksi esimerkiksi mahdollisuus omien eväiden ja ruokien valmistamiseen voi lasten kanssa lomaillessa olla erinomainen asia.

Eivätkä vuokramökit ole lemmikkienkään kanssa huono valinta. Moniin mökkeihin saa viedä lemmikin, usein kuitenkin pientä lisämaksuja vastaan.

Mökin vuokraaminen netissä – näin onnistut

Vuokramökit löytyy kätevästi netistä. Voit vertailla eri lomamökkejä haluamassasi kohteessa ja saada paremman kuvan tarjonnasta.

Jotta löydät halvimmat vuokramökit lomallesi, pidä mielessä nämä vinkit:

  • Juhannus ja joulu ovat kiireisintä mökkeilykautta – varaa mökki siis ajoissa!
  • Varmista mitä mökin hintaan sisältyy – esimerkiksi loppusiivous voi olla erillinen maksu eivätkä liinavaatteet aina sisälly hintaan.
  • Tarkista lemmikkien sallinta tarvittaessa.
  • Kysy mahdollisista erityisvarusteluista lapsille – esimerkiksi syöttötuolit voidaan usein järjestää mökkiin maksutta.
  • Pidempi vuokra-aika laskee usein mökin hintaa.

Suurten matkailukeskuksien lähellä olevat mökit varataan usein todella nopeasti, esimerkiksi juuri juhannukseksi. Vuokraa mökki siis jo hyvissä ajoin. Näin saat varmasti juuri sen mökin, minkä haluat.

Nämä vuokramökit ovat usein lisäksi hintavampia. Halvat mökit löytyy yleensä hieman matkailukeskusten ulkopuolelta. Jos olet liikkeellä omalla autolla tai vaikka vuokra-autolla, eivät edulliset mökit ole vaikeita saavuttaa.

Halvat mökit voivat olla lisäksi pienempiä. Pidä kuitenkin mielessä, ettei esimerkiksi kaveriporukalla isomman mökin vuokraaminen välttämättä ole kallis vaihtoehto, kun jaatte kustannukset kaikkien yöpyjien kesken.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Vuokraa mökki ja nauti Suomen luonnosta

Mökkeily on mieltä rentouttavaa, eikä kunnon mökkilomaa voita mikään! Suomen vuokramökit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, olitpa liikkeellä kaveriporukalla, perheen kesken tai puolison kanssa. Löydät vuokramökkejä tunturista, saaristosta ja järvien ääreltä.

Pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta ja rauhallisesta tunnelmasta, joten ei muuta kuin mökkilomaa varaamaan!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll