Nähtävyydet ja kulttuuri

Suomen nähtävyydet & Suomen kulttuuri ovat täynnä historian havinaa, hauskuutta ja pientä hulluutta. Nähtävyyksien ja kulttuurikohteiden johdosta matkustaminen kotimaassa on jännittävää ja mieltä avaavaa. Suomalainen kulttuuri on täynnä yllätyksiä myös meille umpisuomalaisille!

Suomen nähtävyydet tarjoavat jokaiselle jotakin

Nähtävyyksiä riittää Suomessa runsaasti ja mielenkiintoisia paikkoja löytyy ihan jokaisesta maan kolkasta. Historian havinaa voi mennä tutkimaan muun muassa lukuisiin linnoihin ja linnoituksiin tai vanhimpien kaupunkien kaduille. Kiehtovia nähtävyyksiä ovat myös Suomen lukuisat kirkot ja kartanorakennukset.

Suomen nähtävyydet & Suomen kulttuuri tulee tutuksi myös upeissa museoissa. Niitä löytyy ympäri maan ja esimerkiksi kesäisin auki olevat maakuntamuseot ovat kiinnostava tapa tutustua lähiympäristöön.

Toki nähtävyyksiin mahtuu myös upeita luontokohteita. Suomen 40 kansallispuistoa tarjoavat komeita ja vaihtelevia maisemia, joissa pääsee käsiksi suomalaiseen sielunmaisemaan todella tehokkaasti. Ihania nähtävyyksiä ovat kansallispuistojen lisäksi muun muassa saariston rengastie, jonka kiertäessä mieli rauhoittuu seesteisissä maisemissa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Suomen kulttuuri vie teattereista tanssilavoille

Kun taas kaipaat lähempää kosketusta suomalaiseen kulttuuriin, ovat luontokohteet yksi parhaista valinnoista loma-ohjelmaan. Näiden lisäksi kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa kesäteatteria ja pyörähdellä vanhoilla tanssilavoilla – varsinkin juhannuksena! Sitten on vielä perinteiset harrastukset, kuten pilkkiminen tai hiihto, joita tulee kokeilla.

Kulttuuriamme kunnioittaessa ei voi tietenkään unohtaa saunaa ja mökkeilyä! Erilaisia erikoissaunoja löytyy ympäri Suomea ja niihin kannattaa ehdottomasti mennä tutustumaan tarkemmin. 

Vaikka Suomi onkin verraten varsin pieni maa, löytyy täältä runsaasti erilaista ruokakulttuuria. Kotimaanmatkailu tarjoaakin oivallisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin suomalaisiin perinneruokiin aina karjalanpiirakoista juhannusjuustoon.

Suomen nähtävyydet & Suomen kulttuuri takaavat, että loma kotimaassa ei ole yllätyksetön tai tylsä. Näkemistä ja tekemistä riittää ja ympäri Suomen voit aina löytää jotain uutta ja jännittävää!

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll