Kasnäsin kylpylä – lähde nauttimaan saaristotunnelmasta

Kemiönsaaren kunnasta löytyy kaunis saaristokohde. Kasnäsin kylä ja sieltä löytyvä kylpylä tarjoavat nimittäin monipuoliset palvelut viihtyisään lomaan. Tässä katsaus Kasnäsin kylpylän palveluihin, joiden avulla pääset tutustumaan tähän erinomaiseen lomakohteeseen.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Kasnäsin kylpylään!
Kasnäsin kylpylä ulkoa
Artikkeli jatkuu...

Kasnäsin kylpylän allasosasto

Kasnäsin kylpylän allasosasto

Saaristomaisemat luovat taianomaiset puitteet kylpylälle ja pääset rentoutumaan kauniiden altaiden parissa merta ihastellen.

Kasnäsin kylpylän allasosasto kattaa niin sisä- että ulkoaltaat, joten pääset nauttimaan saaristolaistunnelmasta monipuolisesti.

Sisätilojen altaisiin kuuluu:

 • Lastenallas
 • Terapia-allas
 • Poreallas
 • Kylmäallas
 • Kaksi 25m kuntouintirataa

Pääset lisäksi rentoutumaan miesten ja naisten saunaan. Molemmat saunat ovat perinteisiä suomalaisia saunoja. Kasnäsin kylpylässä on lisäksi yhteinen höyrysauna ja infrapunasauna.

Uutuutena Kasnäsin kylpylässä pääsee nykyään myös uimaan ulkoaltaissa, jotka ovat auki ympäri vuoden. Isolta ulkoallasalueelta löytyy kaksi poreallasta, lastenallas sekä 10,8 m allas. Voit lisäksi nauttia aurinkoterassin lämmöstä kesäisin.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Kasnäsin kylpylän hinnat ja aukioloajat

Kasnäsin kylpylä palvelut

Pääset nauttimaan rentouttavan kylpylän tunnelmasta edulliseen hintaan. Kasnäsin kylpylän hinnasto on kylpyläpalvelujen osalta seuraavanlainen:

 • Aikuiset 8 euroa
 • Lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 5 euroa

Sisäänpääsymaksu sisältää niin sisä- että ulkoaltaat sekä kylpylän saunat. Kylpylästä löytyy myös vuokrattava yksityissauna sekä lähellä oleva rantasauna, joka sopii esimerkiksi syntymäpäivien viettoon.

Kasnäsin kylpylän aukioloajat ovat tällä kirjoitushetkellä:

 • Maanantaista lauantaihin klo 7.30-21.00
 • Sunnuntaisin klo 8.00-18.00

Huomioi, että uintiaika päättyy puolta tuntia ennen sulkemista. Kasnäsin kylpylä on avoinna poikkeuksellisesti yleensä pyhien aikaan.

Kasnäsin kylpylän muut palvelut

Kasnäsin kylpylä kuntosali

Kaunis saaristolaiskylpylä tarjoaa upeiden altaiden lisäksi paljon muitakin palveluita. Kasnäsin kylpylässä on mahdollista nauttia muun muassa näistä lisäpalveluista:

Kuntosali

Voit ottaa hikeä pintaan ennen uimista Kasnäsin kylpylän uudistetulla kuntosalilla. Kuntosalin sisäänpääsylippu on sama kuin kylpylään. Kuntosalin aukioloajat ovat myös samat ja salille on 15 vuoden ikäraja.

Spa & Wellness

Kasnäsin kylpylän hieronta on erinomainen lisä rentoutumiseen. Kasnäsin kylpylän hinnat hieronnan osalta näkee kätevästi netistä.

Hierontojen lisäksi kylpylän spa & wellness palveluihin kuuluvat ylelliset kauneushoidot, kampaamopalvelut sekä solariumpalvelut.

Kasnäsin kylpylän kauneushoitotuotteita on lisäksi saatavilla vastaanoton kaupasta.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kasnäsin hotelli

Kasnäs hotellin huoneet

Kasnäsin kylpylä ei ole pelkkä kylpylä, vaan voit viettää kokonaisvaltaisen loman varaamalla myös hotellihuoneen eli kyseessä on kylpylähotelli.

Kasnäsin kylpylähotelli onkin erinomainen paikka viettää rentouttava loma saaristossa!

Hotellihuoneita on saatavilla:

 • Standard-luokassa – Huoneiden varusteluun kuuluu erilliset sängyt, suihku ja WC, minibaari, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Huoneissa on lisäksi televisio ja langaton nettiyhteys.
 • Sviitteinä – Sviiteissä on oma terassi merinäköalalla sekä erillinen makuuhuone, olohuone, kylpyhuone sekä sauna porealtaalla. Käytössäsi on lisäksi minikeittiö.
 • Kombihuoneena – Jos olet liikkeellä perheen kanssa tai isommalla porukalla, voit varata kombihuoneen. Kyseessä on kahdesta standardihuoneesta koostuva vaihtoehto.
 • Minikeittiöllinen huone – Jos tykkäät tehdä itse ruokaa lomalla, varaa minikeittiöllinen huone.

Kasnäsin hotellin hinnat vaihtelevat hieman ajankohdan mukaan. Standardihuoneen hinta on kesäisin yleensä noin 150 euron luokkaa, kun taas talvella huoneen hinta on noin 110 euroa.

Erilaisia majoituspaketteja on myös runsaasti saatavilla Kasnäsin kylpylähotelliin!

Kasnäsin kylpylän ravintola

Kasnäsin kylpylän ravintola

Voit myös herkutella Kasnäsin kylpylän ravintolassa. Ravintolan listalla on ihania paikallisia saaristolaisherkkuja. Kasnäsin kylpylän lounas on erittäin suosittu ja sitä voi nauttia päivittäin.

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-15. Lauantaina lounasta on saatavilla klo 11-16 ja sunnuntaina 12-16.

A la carte illallista on Kasnäsin hotellin ravintolassa tarjolla aina klo 14 alkaen. Ravintolassa tarjoillaan lisäksi muun muassa aamiaista sekä erilaisia sesonkimenuita.

Voit muun muassa saapua nauttimaan erinomaista jouluruokaa Kasnäsin hotellin ravintolaan.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Kasnäsin kylpylän yhteystiedot

Löydät kylpylähotelli Kasnäsin osoitteesta:

Kasnäsintie 1294
25930 Kasnäs

Kasnäsin kylpylän kokemuksia lukiessa saa kuvan laadukkaasta ja rennosta lomakohteesta. Kylpylähotellin palvelut ovat todella monipuoliset ja kohdetta voi suositella niin perheille, että aikuisten kesken lomalle lähteville!

Kasnäsin kylpylä kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll