LomarengasLomarengas

Parhaat kylpylätarjoukset – näin löydät ja tunnistat hyvän tarjouksen

Kylpylälomat ovat rentouttava tapa viettää lomapäivät akkuja ladaten. Suomesta löytyykin runsaasti erinomaisia kylpylöitä, jotka tarjoavat palveluita niin aikuisten kesken lomaillessa, että perheen kanssa matkatessa. Kylpylätarjoukset mahdollistavat, että rentouttava loma ei myöskään pistä kukkaroa ahtaalle!

Millainen on hyvä kylpylätarjous?

Tarjous kylpylään voi tulla silmään nettiä selatessa tai lomaa suunniteltaessa. Nykyään tarjouksia työnnetään esiin vähän joka tuutista, mikä onkin saanut monet pohtimaan sitä, millainen hyvä kylpylätarjous oikein on.

Kylpylätarjouksia tutkittaessa on hyvä pitää mielessä:

  • Hinta: Kannattaa vähän vertailla eri hintoja ja katsoa kylpylän hintoja tarjouksen ulkopuolellakin, jotta näet ovatko ne tarjolla olevat spa-tarjoukset oikeasti edullisia.
  • Sisältö: hyvä tarjous kylpylään sisältää usein jotakin ekstraa, kuten vaikka illallisen tai tervetuliaisdrinkit. Nämä on hyvä huomioida hintaa vertaillessa, mutta toki myös mietittävä ovatko lisät sinua kiinnostavia.
  • Ehdot: kylpyläpaketti tarjous tulee aina tutkia ehtojen osalta, sillä voi olla, että tarjousta ei voi esimerkiksi käyttää kuin tiettyinä aikoina ja siihen ei välttämättä sisälly peruutussuojaa. Esimerkiksi loma-ajat, kuten joulu tai juhannus voivat olla poissuljettuna.

Hyvässä kylpylälomatarjouksessa onkin siis kaikki kolme kohdillaan: tarjous on edullinen, siihen kuuluu mukavia pikku lisäyksiä ja sen ehdot sopivat juuri sinun tarkoituksiin!

Kohteesta riippuen hyvään kylpylätarjoukseen voi liittyä myös matkat. Esimerkiksi kylpylätarjoukset Tallinnaan sisältävät usein lauttakuljetuksen Helsingistä. Mutta voi olla mahdollista saada kyydit lomapakettiin myös Suomen sisällä matkustettaessa.

Esimerkki hyvästä kylpylätarjouksesta voi olla vaikkapa tällainen:

Kylpyläloma kahdelle tarjous Kuusamon Tropiikissa

  • kahden hengen huone alkaen 49 euroa henkilö
  • sisältää majoituksen, pääsyn kylpylään sekä aamiaisen
  • maksullisia lisäpalveluita myös saatavilla
Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Mistä etsiä parhaat kylpylälomatarjoukset Suomessa?

Kylpyläpakettitarjouksia löytyy hyvin nykyään netistä. Kun esimerkiksi haluat löytää parhaat syysloman kylpylätarjoukset, on netti paras paikka ryhtyä vertailemaan eri vaihtoehtoja.

Netin matkaportaalit antavat mahdollisuuden tutkia myös erilaisia tarjouksia silloin, kun etsinnässäsi on tietyn paikkakunnan tarjoukset. Esimerkiksi kylpylätarjoukset Helsinkiin tai Tampereelle löytyy kätevimmin juuri vertailemalla vaihtoehtoja netissä.

Mutta ei myöskään kannata unohtaa kylpylöiden omia tarjouksia. Esimerkiksi kylpylätarjoukset Flamingoon voi löytää juuri kyseisen kylpylän omilta nettisivuilta.

Tarjouksia ei välttämättä aina löydy muualta kuin juuri kylpylän sivuilta.

Voit löytää kylpylätarjoukset senioreille tai perheille netistä. Erilaiset yhdistyksetkin tarjoavat usein kylpyläloma -paketteja. Kannattaa siis olla tarkkana, jos olet jonkin yhdistyksen jäsen!

Muista tämä kylpylätarjouksia tutkittaessa

Kylpyläloma tarjoukset Suomessa ja maailmalla löytyvät siis varsin helposti ja niitä on saatavilla läpi vuoden. Sesonkiaikaan matkatessa on hyvä muistaa, että parhaat tarjoukset ovat usein saatavilla jo hyvissä ajoin.

Esimerkiksi jos olet aikeissa rentoutua jouluna kylpylässä, niin parhaat kylpylätarjoukset jouluna tulevat usein myytäville jo kesällä. Aikainen lintu madon nappaa pätee siis tässäkin tilanteessa! 

Jos aikeissa on viettää uusivuosi kylpylässä, niin on silloinkin hyvä olla ajoissa liikkeellä.

Kuten yllä mainittiin, tärkeintä on tutustua myös kylpyläpaketin ehtoihin. Älä varaa kylpylälomaa innoissasi vain huomataksesi, että tarjous on voimassa vain tiettyinä päivinä.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Miksi hyödyntää kylpylätarjoukset ja lähteä kylpylään?

Kannattavatko kylpylätarjoukset sitten hyödyntää? Ehdottomasti, sillä kylpyläloma on erinomainen tapa nauttia rentouttavasta lomasta.

Suomesta löytyy erinomaisia kylpylöitä, joissa voi:

  • nauttia erilaisista altaista, aina perinteisistä uima-altaista porealtaisiin sekä lämmitettyihin ulkoaltaisiin
  • rentoutua löylyn lämmössä niin perinteisissä suomalaisissa saunoissa, että erikoisimmissa infrapunasaunoissa
  • hyödyntää erilaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita
  • herkutella kylpylöiden yhteydessä olevissa ravintoloissa ja kahviloissa

Toki hyviä kylpylöitä löytyy maailmalta ja esimerkiksi Viron kylpylätarjoukset ovat usein varsin edullisia ja hyviä.

Mutta Suomen kylpylät eivät jää vertailuissa todellakaan taakse ja varsinkin juuri edulliset kylpylätarjoukset varmistavat, että kotimaassa voi matkata edullisesti!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll