Ruissalon kylpylä kutsuu rentoutumaan saaristoon

Turun keskustan kupeessa sijaitseva Ruissalo on viehättävä lomakohde. Ruissalon saarelta löytyy upea Ruissalon kylpylä, joka viihdyttää ja rentouttaa ympäri vuoden ja jonka palvelut ovat varsin kattavat ja laadukkaat.

Tässä hieman tietoja Ruissalon kylpylästä.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Ruissalon kylpylän hoidot ja kuntoutus

Ruissalon kylpylä hoidot

Kylpylä Ruissalo Turussa on kokonaisvaltainen lomakeskus, jonka vetonaulana toimivat tietenkin juuri kylpyläosaston palvelut.

Ruissalon kylpylä tarjoaa laadukkaan allas- ja sauna-osaston, johon kuuluvat muun muassa:

 • 27 asteiset uima- ja liikunta-altaat
 • 35 asteinen virkistysallas
 • Ulkouima-allas sekä talvisin avanto-uinti mahdollisuus
 • Kaksi saunaa sekä erikseen varattava tilaussauna

Sauna- ja allasosaston hinta on aikuisilta arkipäivisin sekä sunnuntaisin 15 euroa ja lauantaisin 17 euroa. 4-12-vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan Ruissalon kylpyläosastosta 6 euron hintaan.

Mikäli haluat piipahtaa kylpyläosastolle minkä tahansa hoidon yhteydessä, maksaa kylpylälippu 8 euroa.

Kylpylän saunat ja altaat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 8-21.00.

Ruissalon kylpylän hoidot ovat lisäksi kattavat ja saatavilla on erilaisia spa- ja kauneushoitoja. Ruissalon spa tarjoaa niin hierontoja, että rentouttavia käsi- ja jalkahoitoja. Hoitojen kuvaukset ja hinnat ovat esitelty Ruissalon kylpylän nettisivuilla.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Voit lisäksi hankkia läheiselle tai itsellesi erinomaisen Ruissalon kylpylän lahjakortin. Lahjakortti kylpylään piristää varmasti!

Ruissalon kylpylän kuntoutuspalvelut ovat myös suosittuja. Niitä tarjoaa kylpylän yhteydessä toimiva Kuntoutuskeskus Ruissalo. Palveluihin kuuluvat erilaiset kunnonmittaustestit sekä fysioterapian muodot.

 

Ruissalon kylpylän huoneet

Ruissalon kylpylä huoneet

Voit toki saapua nauttimaan Ruissalon Span hoidoista ja kylpyläpalveluista vain päiväretken ajaksi, mutta kylpylän yhteydestä löytyy myös laadukkaat majoituspalvelut.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

Valittavanasi on:

 • Kahden hengen Classic-huoneet, jotka voi valita joko merinäköalalla tai pihanäkymällä.
 • Kahden hengen Superior-huoneet, joihin kuuluu lähes aina myös parveke.
 • Ruissalon kylpylän sviitti, eli uudistettu Airisto Suite kylpylän ylimmässä kerroksessa.
 • Villa Marina huoneisto, joka sijaitsee aivan kylpylän lähellä.

Hotellista on saatavilla myös Muumi-teemahuoneita, jotka ovat kivat varsinkin lasten kanssa matkatessa.

Kun kaipaat jotakin aivan uutta, onnistuu Ruissalon kylpylässä myös erikoinen tentsile-puumajoitus. Kyseessä on puuhun kiinnitettävä telttamajoitus, joka on hauska keino yöpyä keskellä luontoa kesäisin!

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Ruissalon kylpylänhotellin ravintolapalvelut

Ruissalon kylpylän ravintolapalvelut ovat kattavat ja takaavat herkullisen kylpyläloman. Pääset nauttimaan näiden ravintoloiden ja kahviloiden palveluista:

Ravintola Loisto

Ruissalon kylpylän Ravintola Loisto tarjoaa maittavan aamiaisen, lounaan sekä illallisen. Sunnuntaisin voit lisäksi nauttia Ruissalon span brunssista. Ruokalista on saanut inspiraatiota läheisestä saaristomaisemasta ja annokset hyödyntävät aina sesonkipainotteisia ruoka-aineita.

Kesäisin ravintolatunnelmasta voi nauttia myös viihtyisällä ulkoterassilla.

Kompassi Café

Pienempään nälkään soveltuva Kompassi Café on mainio kylpyläkahvila. Suolaisten herkkujen lisäksi voit nauttia erinomaisia makeita leivonnaisia. Hieman isompaan nälkään on saatavilla myös erinomaisia pitsoja.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Kylpylähotelli Ruissalon tapahtumat

Eivätkä Ruissalon kylpylän palvelut lopu tähän, vaan kylpylähotellin tiloissa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Ravintola Loiston tiloissa järjestetään usein erilaisia konsertteja ja esimerkiksi Ruissalon kylpylän tanssit ovat todella suosittuja tapahtumia. Tapahtumista on saatavilla ajankohtaisia lisätietoja kylpylän nettisivuilla.

Ruissalon kylpylä on loistava valinta, jos suuntana on Turun juhannus.

Muutakin tekemistä riittää. Ruissalon kylpylä sijaitsee upeissa maisemissa, joten ympäröivä luonto tarjoaa tietenkin runsaasti tekemistä. Lähistöllä löytyy runsaasti retkeilymahdollisuuksia.

Kesäisin pääsee uimaan Ruissalon hiekkarannoille tai pelaamaan golfia läheiseen Aura Golfiin, joka on yksi Suomen parhaista golfkentistä.

Talvella voi ulkoilla lumikenkien kera erilaisilla luontopoluilla.

Ruissalon kylpylän osoite ja yhteystiedot

Tässä vielä Ruissalon kylpylän osoite ja yhteystiedot:

 • Ruissalon Spa & Hotel
 • Ruissalon puistotie 640
 • 20100 Turku
 • Puh: 02 44 55 100

Ruissalon kylpylä kokemuksia

Onko sinulla omakohtaisia Ruissalo kylpylä kokemuksia? Kannattaa aina kirjoittaa palautetta hotelli käynnin jälkeen, jotta myös muut asiakkaat löytävät itselleen mieluisan kylpylähotellin.

Hyviä Ruissalon kylpylä kokemuksia löytyy jo nyt runsaasti, ja asiakkaat ovat kiitelleet varsinkin hotellin henkilökuntaa ystävällisestä, ja ammattimaisesta palvelusta.

Positiiviset Ruissalon kylpylä arvostelut koskevat usein hotelliaamiaista, jonka on kehuttu olevan monipuolinen ja maukas. Aamiaisella on lisäksi otettu hyvin huomioon erikoisruokavaliot.

Kylpylän illallisravintola on myös saanut osakseen hyvää palautetta ruokalistastaan, ja herkullisesta ruuasta. Mainittakoon myös Ruissalon kylpylän kahvila Kompassi, joka on monen mieleen.

Positiiviset Ruissalon kylpylä arvostelut koskevat erityisesti alueen kaunista luontoa. Asiakkaat pitävät hotellin sijainnista, ja sitä ympäröivästä upeasta luonnosta ja meren läheisyydestä. Alueelle on mahdollista jopa saapua omalla veneellä, ja läheltä löytyy erinomaiset aktiviteettimahdollisuudet.

Mielekkäitä Ruissalon kylpylä kokemuksia on paljon, kuten:

 • Kotoinen paikka
 • Hiljaiset ja siistit huoneet
 • Todella hyvät sängyt
 • Rentouttava kylpylä
 • Ruokasalin merinäköala
 • Inhimilliset hinnat
 • Paljon parkkitilaa autoille
 • Mukava hotelli perheille
 • Hyvät ulkoilumaastot, sopii koirille
 • Iltojen musiikkiesitykset
 • Hyvä hotelli pariskunnille ja eläkeläisille
 • Bussipysäkki vieressä
Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Usein mainittuja Ruissalo Spa kokemuksia ovat olleet myös kauniit maisemat, tilojen siisteys, sekä hotellin ja ympäristön rauhallisuus.

Lisää Ruissalon Kylpylä kokemuksia pääsee lukemaan eri varauskanavien sivuilta, ja Ruissalon Kylpylä arvostelut ovatkin suurimmaksi osin positiivisia. Yksi mikä kiinnitti huomiota palautteissa, niin kesäaikaan kannattaa tosin varata ilmastoitu huone, sillä kaikissa huoneissa ei sitä automaattisesti ole.

Moni hotellissa yöpynyt on myös kiitellyt kauniista merinäköalasta huoneiden parvekkeilta, joten jos se on itselle tärkeää, kannattaa varata juurikin merinäköalalla varustettu huone.

Lähde siis vaikkapa kumppanin tai perheen kera Ruissalon kylpylään, ja vietä rentouttava loma vaikuttavan luonnon ympäröimänä!

Ruissalon kylpylä kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll