LomarengasLomarengas

Kylpylälomat Suomessa tarjoavat laatua ja rentoutumista

Me suomalaiset rentoudumme saunassa ja veden äärellä. Ei siis ihme, että kylpylälomat ovat kovassa huudossa, kun etsimme sopivaa irtiottoa arkeen.

Kylpylälomat Tallinnassa ovat tietysti monelle tuttu vaihtoehto, mutta kannattaa ehdottomasti harkita myös kylpylälomaa Suomessa.

Suomesta löytyy nimittäin runsaasti todella erinomaisia kylpylöitä ja niiden palvelut ovat ensiluokkaisia, joista alla lisää.

Artikkeli jatkuu...

Mitä kylpyläloma Suomessa pitää sisällään?

Kylpyläloma Suomessa on varsin samanlainen, kuin mikä tahansa kylpyläloma Euroopassa. Monet suomalaiset kylpylät eivät nimittäin häviä vertailussa Euroopan kylpylöille.

Suomen kylpylät ovat laadukkaita ja niiden palveluihin kuuluu kaikki rentouttavaan ja viihtyisään kylpylälomaan kuuluvat palaset kuten:

Erikoisaltaat ja -saunat

Kylpylän sauna

Parhaat suomalaiset kylpylät viettelevät allas- ja saunaosastoilla. Monesta kylpylästä löytyy esimerkiksi useampi uima-allas, joiden joukossa on:

  • Kylmä- ja kuuma-altaita
  • Porealtaita
  • Kuntouima-altaita
  • Monitoimialtaita, joissa on hierovia suihkuja ja erilaisia virtauksia
  • Ulko- ja sisäaltaita

Erilaisten laadukkaiden altaiden lisäksi pääset nauttimaan viettelevistä saunaosastoista. Monesta Suomen kylpylästä löytyy tietenkin perinteinen sauna, mutta tämän lisäksi suosittuja ovat höyry- ja infrapunasaunat.

Monesta kylpylästä, kuten esimerkiksi Kolin kylpylästä, löytyvät myös saunapolut, joissa pääsee nauttimaan useamman saunan tunnelmasta.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Kylpylöiden spa- ja wellness-hoidot

Kylpylöiden spa- ja wellness-hoidot

Parhaat kylpylät Suomessa tarjoavat lisäksi mahdollisuuden varata erilaisia spa- ja wellness-hoitoja. Monesta kylpylästä löytyy erillinen spa-osasto, jossa on tarjolla monenlaisia palveluita.

Voit rentoutua erilaisten hierontojen avulla tai hoitaa kehoasi kuorintojen avulla. Voit lisäksi harkita kasvohoitoja tai osallistua erilaisiin liikuntahetkiin.

Kylpylöissä on tarjolla monesti niin vesiliikuntaa, että muitakin tapoja liikkua kuten kuntosalia tai ulkoliikuntamahdollisuuksia.

Majoitusta, ravintoloita ja upeita maisemia

Kylpylän ravintola

Kylpylälomat eivät tietenkään ole vain saunassa istumista ja altaalla lillumista. Suomen parhaat kylpylät tarjoavat todella laadukkaita palveluita myös allasosastojen ulkopuolella.

Kylpylöiden yhteydessä on erinomaisia ravintoloita, joten uinnin jälkeen voit suunnata nauttimaan maittavan aterian. Joistakin kylpylöissä löytyy myös allasbaarit ja kahvilat.

Esimerkiksi Hotel & Spa Resort Järvisydämessä voit nauttia drinkkejä uinnin ohella kun taas Turun kylpylöistä Holiday Club Caribiasta löytyy allasosastolta Hesburger.

Lisäksi voit majoittua kylpylöiden yhteydessä. Voit esimerkiksi lähteä lomailemaan Haikon kartanoon ja viettää yön kartanossa sekä päivän upeassa kylpylässä.

Ihanat kylpylälomat onnistuvat saaristossa, meren äärellä vaikkapa Naantalin kylpylässä tai Lapin lumossa Lapland Hotels Saagassa Ylläksellä.

Valinnanvaraa siis riittää!

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kenelle kylpyläloma sopii?

Kylpyläloma Suomessa

Kylpylälomat Suomessa soveltuvat ihan kaikenlaisille matkailijoille. Pääkaupunkiseudun parhaat kylpylät voivat olla hyvä valinta silloin, kun haluat yhdistää kaupunkiloman ja rennon kylpyläloman.

Sopivia kylpylöitä löytyy ympäri maan niin perheille, että aikuisten kesken matkaaville.

Kylpylälomat lapsiperheille voivat viedä vaikkapa edellä mainittuun Caribian kylpylään Turussa tai Imatran kylpylään. Onnistunut kylpyläloma perheelle Suomessa tarjoaa viihtyisät kylpyläpalvelut ja hauskaa ajanvietettä.

Perheille suunnatuista kylpylöistä löytyy lasten altaita, jotta uiskentelu onnistuu turvallisesti. Hieman vanhempia lapsia viihdyttävät puolestaan vesiliukumäet ja erilaiset virtaukset.

Usein kylpylöiden läheltä löytyy muutakin mukavaa ohjelmaa aina seikkailu- ja leikkipuistoista mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Tutki hieman lähialuetta varsinkin, jos tarkoituksena on viettää pidempi loma kylpylässä. Ihan joka päivä ei kuitenkaan jaksa altaissa pulikoida välttämättä.

Pariskunnilla taas on usein etsinnässä romanttiset kylpylälomat. Joissakin kylpylöissä kuten Flamingossa tietyt allasosastot ovat esimerkiksi avoinna vain aikuisille tai tiettynä ajankohtana kuten iltaisin. Lisäksi monista laadukkaista sviiteistä löytyy jopa oma sauna, joten voitte rentoutua halutessa myös omassa hotellihuoneessa kahden kesken.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Mitä kylpylälomat maksavat?

Kylpylälomat Pärnussa ja Tallinnassa ovat suosiossa usein juuri hintasta puolesta, mutta onnistuu edullinen kylpyläloma Suomessakin. Edulliset kylpylälomat löytyy usein netistä ja kylpyläloma tarjous voi mahdollistaa todella halvankin loman.

Edullista lomaa etsittäessä, on kylpyläloma paketti erinomainen valinta. Niihin sisältyy usein pääsy kylpylään, majoittuminen ja ruokailu. Voi olla, että kylpyläpaketti tarjoukseen sisältyy myös jokin spa-hoito.

Tarjouksia kannattaa pitää silmällä ja niitä löytyy helposti ympäri vuoden. Kylpylälomat onnistuvat siis edullisesti niin talvella, että kesällä. Kylpylälomia kannattaa myös etsiä mahdollisimman hyvissä ajoin ja vertailla hintoja eri varaussivustojen kesken sekä myös olla hereillä marraskuun lopussa, kun tarjolla on Black Friday tarjoukset.

Joillakin kylpylöillä kuten Naantalin ja Ruissalon kylpylällä on aiempina vuosina ollut myös nettisivuilla joulukalenteri, josta jokaiselta päivältä on voinut löytää eri tarjouksen kyseisiin kylpylöihin. Jos siis luet tätä artikkelia joulukuussa, niin käy tarkistamassa, josko tänäkin vuonna olisi tarjolla joulukalentereita.

Siirry tästä kylpylöiden sivuille:

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll