Top 5 Naantalin hotellit – Yövy ja ihastu

Naantalin loma sopii niin lapsiperheille, että aikuisten kesken matkaaville, sillä kaupunki tarjoaa tekemistä ja nähtävää kaikille. Matkustamisen tekee myös mukavaksi Naantalin majoituspalvelut, sillä sopivia vaihtoehtoja riittää monenlaisiin tarpeisiin. Naantalin hotellit varmistavat tunnelmallisen ja rentouttavan yöpymisen kauniissa saaristomaisemissa.

Artikkeli jatkuu...

Parhaat Naantalin hotellit

Majoitus Naantalin keskustassa onnistuu kaupungin upeissa hotelleissa.

Naantalin hotellit ovat hyvä sekoitus luksusta, edullisia tarjouksia ja ystävällisiä palveluita kaunista miljöötä unohtamatta.

1. Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä

Naantali Spa Hotel löytyy alle kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Tämä kylpylähotelli onkin Naantalin parhaimpia paikkoja yöpyä ja rentoutua.

Naantalin kylpylä soveltuu erinomaisesti niin perheille kuin aikuisporukalla matkaaville. Hotellin huonevalikoimasta löytyy myös monia eritasoisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun.

Hotellin huoneiden varustelu sisältää:

  • Langattoman nettiyhteyden
  • Taulutelevision
  • Oleskelualueen

Joissakin huoneista on lisäksi parveke, josta avautuvat näkymät saaristoon. Laadukkaiden majoituspalveluiden lisäksi voit myös tietysti nauttia kylpylän palveluista. Kylpyläosasto tarjoaa erilaisia altaita ja saunoja, lisäksi voit nauttia erilaisista spa-hoidoista.

Tämän lisäksi hotellista löytyy todella hyviä ravintoloita.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Bridget Inn

Bridget Inn, Naantali

Naantalin hotelli Bridget Inn vie keskelle tunnelmallista miljöötä. Tämä Naantalin vanhankaupungin hotelli on vanhassa, vuodelta 1880 peräisin olevassa rakennuksessa, jonka miljöö on todella romanttinen. Hotellin moderni sisustus taas takaa, että tunnelma on sopiva sekoitus uutta ja vanhaa.

Bridget Inn hotellin jokaisesta huoneesta löytyy televisio sekä suihkullinen kylpyhuone. Osassa huoneita on myös terassi tai parveke ja voit lisäksi varata huoneiston omalla keittiöllä.

Naantalin hotellit tarjoavat lähes aina erittäin maukkaan aamiaisen ja näin on myös Bridget Inn:ssä.

3. Hotel Palo

Hotel Palo, Naantali

Toinen erittäin viihtyisä majapaikka vanhassa kaupungissa on Naantalin Hotel Palo. Sen huoneet on sisustettu vanhan ajan tyyliin, joten jos kaipaat täydellistä menneiden aikojen romantiikkaa, on Palo loistava vaihtoehto.

Yksilöllisesti sisustetuista huoneista löytyy televisio ja oma kylpyhuone. Huoneisiin on lisäksi suora käynti sisäpihalta.

Voit viettää rentouttavaa päivää tämän Naantalin hotellin aurinkoterassilla ja läheltä löytyy lisäksi leikkikenttä, jossa lapset viihtyvät taatusti.

4. Hotel Amandis

Hotelli Amandis, Naantali

Naantalin hotelli Amandis kannattaa valita kohteeksi, kun kaipaat aivan sataman tuntumaan. Amandis on aivan Naantalin vierasvenesataman vieressä, mistä on kätevä suunnata Naantalin nähtävyyksiin. Kun kaipaat esimerkiksi erinomaista Naantalin hotellia Muumimaailman läheltä, pidä Amandis mielessä. Hotellilta kävelee Muumimaailmaan nimittäin viidessä minuutissa.

Hotelli Amandiksen huoneet on varustettu:

  • Taulutelevisiolla
  • Minikeittiöllä, josta löytyy mikroaaltouuni, jääkaappi sekä teen ja kahvin valmistusvälineet
  • Langaton nettiyhteys
  • Oma kylpyhuone

Hotellissa on sesonkikahvila Café Amandis, joka on avoinna kesäisin sekä talvella viikonloppuisin. Kahvilasta on mahdollista ostaa kevyttä syömistä sekä perinteisiä kahvilaherkkuja.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Kultaranta Resort

Kultaranta Resort, Naantali

Tasokasta majoitusta on mahdollista löytää Naantalin Kultarannasta. Vain noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta sijaitseva hotelli on vielä melko lähellä kaikkea, kuten Muumimaailmaa.

Naantalin hotellit tarjoavat kauttaaltaan rentouttavat maisemat ja esimerkiksi Kultaranta Resort on erinomainen kohde aktiiviseen ulkoiluun. Hotellin alueella voi nimittäin pelata tasokkaalla kentällä golfia sekä retkeillä saaristomaisemissa.

Naantalin hotelli Kultaranta palvelee myös erinomaisilla ruokapalveluilla. Ravintolan kesäterassi on erityisen mukava paikka rentoon lomailuun.

Tämän Naantalin hotellin huoneet ovat puolestaan erittäin modernit ja tilavat. Voit vuokrata hotellista myös huoneistoja, joihin kuuluu oma keittiö.

Muut Naantalin majoitusvaihtoehdot

Majoitus Naantalin lähellä järjestyy myös viihtyisissä mökeissä. Naantalin leirintäalue löytyy puolestaan keskeiseltä paikalta ja tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun. Mökit ja majatalot sopivat isommalle porukalle tai juuri lapsiperheille.

Kun sitten kaipaat laatua ja kokonaisvaltaisia palveluita, pidä juuri yllä mainitut Naantalin hotellit mielessä. Niissä onnistuu erinomainen ja viihtyisä loma!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Naantalin hotellit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll