Naantalin kahvilat – herkkuhetkiä upeissa miljöissä

Naantalin viihtyisä satama-alue sekä tunnelmallinen vanhakaupunki kutsuvat matkailijaa puoleensa. Naantalin ravintolat varmistavat ettei kaupunkiin tarvitse tutustua tyhjällä vatsalla. Kun sitten taas kaipaat pientä purtavaa ja makeita herkkuja, ovat Naantalin kahvilat erinomaisia.

Artikkeli jatkuu...

Parhaat Naantalin kahvilat

Naantalin parhaat kahvilat tarjoavat monenlaisia makuelämyksiä. Kahviloiden valikoimista löytyy niin herkullisia makeisia leivonnaisia, että pieneen nälkään sopivia suolaisia herkkuja.

Mikä mukavinta, Naantalin kahviloiden miljöö on erittäin ainutlaatuinen.

Kannattaa ehdottomasti tehdä Naantalin kahvilakierros loman aikana, jotta pääset kokeilemaan kaikki listan upeat kahvilat!

1. Vohveliravintola Amandis

Vohveliravintola Amandis, Naantali

Kahvila Amandis Naantalissa on saavuttanut suuren suosion matkailijoiden sekä paikallisten keskuudessa. Paikka tunnetaan pannukakku-kahvilana, joskin kahvilan erikoisuutena ovat suussa sulavat vohvelit.

Vohveleiden lisäksi voit nauttia erilaisia suolaisia herkkuja sekä muitakin makeita leivonnaisia, mutta kahvilan erikoisuutena ovat ehdottomasti juuri nämä vohvelit, joten niitä kannattaa tulla maistelemaan!

Tämä Naantalin rannan kahvila tarjoaa myös miellyttävän ja rauhallisen miljöön. Amandiksella on myös A-oikeudet, joten sinun on mahdollista ottaa herkkujen kylkeen myös lasi kuohuvaa.

Vohveliravintola Amandis on avoinna 2022 kesäkaudella seuraavasti:

 • Päivitetään myöhemmin

Kahvila on avoinna ympäri vuoden.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Muumimaailman Eriskummallinen Kahvila ja Teehuone

Muumimaailma kahvila

Eriskummallinen kahvila ja teehuone on erinomainen Vanhan Naantalin kahvila. Kahvila soveltuu loistavasti myös lapsiperheille, sillä kahvilasta löytyvät tavarat ja taide kertovat Muumeista ja heidän tarinoistaan.

Kahvilan sisustus on nimensä veroisesti erittäin eriskummallinen, ja voit tutustua herkuttelun ohessa Muumi-animaatioista tehtyihin tauluihin.

Herkuttelemaan Naantalin Eriskummallisessa Kahvilassa pääsee kakuilla, suolaisilla piirailla ja vastaleivotuilla kanelipuusteilla.

Kahvilan aukioloajat ovat:

 • 4.6.–10.6. klo 11.00–18.00
 • 11.6.–30.6. klo 10.00–19.00
 • 1.7.–31.7. klo 09.00–19.00
 • 1.8.–10.8. klo 10.00–19.00
 • 11.8.–21.8. klo 11.00–18.00

3. Café Akseli

Café Akseli, kahvila Naantalissa

Akseli kahvila Naantalissa löytyy aivan torin laidalta. Kyseinen kahvila on tarjonnut herkkuja jo useamman vuoden ajan, nousten yhdeksi suosituimmaksi kahvilaksi.

Monet Naantalin kahvilat viettelevät sisustuksellaan ja myös Akselissa pääsee nauttimaan upeasta taiteesta. Kahvilan taulut vaihtuvat kuukausittain, joten uutta ihmeteltävää riittää joka vierailuun.

Kahvilan tarjonta koostuu niin suolaisista, että makeista herkuista. Leivonnaiset leivotaan tietenkin paikan päälle ja kahvilan kahvi- ja teetarjonta on monipuolinen.

Tämä erinomainen Naantalin kahvila on avoinna:

 • ma-pe 8.30 – 15.30
 • la 10.00 – 14.00
 • su 11.00 – 15.00
Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

4. Café Roma

Café Roma, Naantali

Naantalin kylpylästä löytyy myös erinomainen Naantalin kahvila.

Korkeatasoisen kahvilan valikoimista löytyy:

 • Erikoiskahveja
 • Vastapaistettuja leivonnaisia
 • Brasserie-henkisiä annoksia
 • Afternoon Tea-kattaus

Mikäli etsinnässäsi on gluteeniton kahvila Naantalissa, voit kysyä sinulle soveltuvista herkuista esimerkiksi Café Roman henkilökunnalta. He auttavat mielellään löytämään sinulle sopivat herkut.

Kesäisin voit nauttia kahvilan tunnelmasta kylpylän terassilla, missä maistuvat esimerkiksi kahvilan erinomaiset jäätelöt. Viikonloppuisin tunnelmaa kohottavat usein live-esiintyjät.

Tämä Naantalin kylpylän kahvila on avoinna:

 • Ma-To 9 – 21
 • Pe-La 9 – 22
 • Su 9 – 21
Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Herkuttele Naantalissa

Naantalin ravintolat ja kahvilat pitävät matkailijan taatusti kylläisenä. Naantalin ravintolat tarjoavat maistuvia annoksia ja listoilta löytyy niin perinteistä eurooppalaista ruokaa, että kansainvälisiä makuja, kun taas kahvilat Naantalissa varmistat, että makean nälkään ja kahvin himoon löytyy helpotusta.

Monet parhaat kahvilat Naantalissa löytyvät juuri sataman ja vanhan kaupungin alueelta.

Naantalin kahvilat kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll