LomarengasLomarengas

Naantali

Naantali on Suomen tunnetuimpia lomakaupunkeja. Aurinkoinen kaupunki ei ole saavuttanut mainettaan suotta. Naantali viihdyttää monenlaisia matkaajia läpi vuoden mielenkiintoisilla nähtävyyksillään ja laadukkailla palveluillaan! 

Saaristossa sijaitseva Naantali tunnetaan monista matkailijoita kiehtovista kohteista. Kaupunki on presidentin kesäkoti ja upeassa Kultarannassa onkin mahdollista vierailla kesäkuukausina. Naantalista löytyy lisäksi viehättävä vanhakaupunki puutaloineen, jonka kätköistä löytyy ihania käsityöläispajoja sekä viihdyttäviä kahviloita.

Artikkeli jatkuu...

Naantalin kaupungin kaduilta löytyy myös runsaasti ostospaikkoja sekä laadukkaita ravintoloita. Vaihtoehtoja löytyy niin paikallisten saaristolaismakujen ystäville, että hieman kansainvälisempääkin ruokakulttuuria kaipaaville. 

Ei tietenkään voi unohtaa perheiden ehdotonta suosikkikohdetta, eli Muumimaailmaa. Viihtyisä teemapuisto on auki kesäisin ja siellä viihtyvät niin perheen pienimmät, että vähän vanhemmatkin Muumi-intoilijat! Naantali on muutenkin lasten kanssa todella hyvä vaihtoehto kesälomakohteeksi.

Historiallinen Naantali viettelee myös upeilla, vanhoilla kirkoilla. Niihin kuuluu muun muassa n. 1460-1490 -luvuilla rakennettu Naantalin kirkko. Upeassa keskiaikaisessa kirkossa järjestetään läpi vuoden erilaisia konsertteja, joita kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Lähde retkeilemään Naantaliin

Naantaliin voi saapua lomailemaan läpi vuoden, mutta saaristolaismaisemat ovat ehdottomasti kauneimmillaan juuri kesäkuukausina. Silloin kaupunkiin ja sen lähimaisemiin saavutaankin usein ihastelemaan juuri upeaa luontoa. 

Naantalista pääsee nimittäin helposti kiertämään tunnetun saariston rengasreitin. Reitti on mahdollista kiertää pyöräillen tai vaikkapa autolla ajaen, jonka varrella näkee Suomen luontoa kauneimmillaan. Rengasreitistä on olemassa pidempi ja lyhyempi versio ja Naantali on varsin hyvä kohde reitin alkupaikaksi.

Muutenkin Naantalista kannattaa ehdottomasti tehdä kävely- tai pyöräretkiä lähiympäristöön. Esimerkiksi Naantalin ja lähialueen upeat majakat ovat kauniita päiväkohteita.

Voit lisäksi suunnata muun muassa ohjatuille melontaretkille Naantalin saaristoon.

Naantali tarjoaa runsaasti upeita elämyksiä kaikenikäisille matkaajille. Kun kaipaat rentouttavaa tekemistä kauniissa merimaisemissa, niin ota suunnaksi länsirannikko ja aina aurinkoinen Naantali!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll