Kultaranta Resort – lomakeskus keskellä kauneinta saaristomaisemaa

Etsitkö kokonaisvaltaista majoitusta Naantalista, mukavaa lomatekemistä unohtamatta? Kaupunki tarjoaa erinomaiset majoituspalvelut niin erilaisten hotellien, että mökkien muodossa. Yksi erinomainen valinta näistä on Kultaranta Resort.

Tämä laadukas lomakeskus viihdyttää kaikenikäisiä ja tarjoaa sopivan sekoituksen rentoutumista ja vauhtia.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kultaranta Resortin majoitus

Naantalin Kultaranta Resort on täyden palvelun majoituspaikka ja rauhallinen saaristomaisema tarjoaa upeat puitteet lomailuun.

Kultaranta Resortin majoitus on mahdollista niin tyylikkäissä hotellihuoneissa, että viihtyisissä loma-asunnoissa, jotka ovat esiteltynä alla.

Huoneet

Kultaranta Resort huoneet

Kultaranta Resortissa voi yöpyä viihtyisän Luhtihotellin tiloissa. Tästä Naantali Resortin hotellista löytyy huoneita Standard-luokassa, että Mini Suite-sviiteissä.

Standard-huoneet ovat tilavat ja niistä löytyy:

  • Suihku ja wc
  • Jääkaappi ja vedenkeitin
  • Taulutelevisio
  • Kaksi erillistä vuodetta (2 x 90 cm vuodetta sekä 120 cm vuodesohva)

Kultaranta Resortin Mini Suite on puolestaan hieman isompi ja tarjoaa nukkumatilat useammalle yöpyjälle. Sviiteistä löytyy kaksi 90 cm vuodetta, lisävuode sekä vuodesohva. Lisäksi yöpyjien käytössä on mikroaaltouuni.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Asunnot

Kultaranta Resort asunnot

Kultaranta Resortin asunnot sopivat puolestaan pidempiaikaiseen lomailuun tai silloin, kun kaipaat oman asunnon rauhaa ja palveluita.

Naantalin Resortin loma-asuntojen joukossa on monen kokoisia eri yksikköä, joten majoittuminen onnistuu niin isommalla, että pienemmällä porukalla.

Kaikki asunnot tarjoavat hyvin varustellun keittiön ja sopivasti tilaa yöpymiseen ja vapaa-ajan viettoon. Kaikissa majoitusyksiköissä on lisäksi oma sauna. Nämä Kultaranta Resortin asunnot tarjoavat lisäksi viihtyisän terassin sekä kauniit näkymät ympäröivään luontoon.

Kultaranta Resortin ravintolat

Kultaranta Resort ravintolat

Kultaranta Resort Naantalissa ei myöskään jätä majoittujia nälkäisiksi. Lomakeskuksen alueelta löytyy nimittäin kaksi erinomaista ravintolaa, jotka on esitelty alla.

Lisäksi kesäisin voit mennä nauttimaan kahvia, virvokkeita sekä kahvilaherkkuja Bar Porhoon. Meriterassillinen kahvila on avoinna säävarauksella, joten kannattaa seurata Kultaranta Resortin Facebookia.

Ravintola Kultaranta

Ravintola Kultaranta sijaitsee klubirakennuksessa, tarjoten herkullisen aamiaisen majoittujille, joka tarjoillaan päivittäin klo 8-10.00. Aamiainen kuuluu huoneen hintaan, mutta sen voi tulla myös nauttimaan 15 euron hintaan vaikka et hotellissa majoittuisikaan.

Myös Kultaranta Resortin lounas on saatavilla päivittäin klo 11-15.00. Lounas on edullinen ja maistuva. Lisäksi keskiviikosta lauantaihin voi nauttia iltabuffetista.

Kultaranta Heineken House

Kultaranta Resortin Heineken Housen pizzat ovat yhdet Naantalin parhaista. Kunnon pizzauunissa valmistettavat pizzat tehdään paikallisia raaka-aineita hyödyntäen ja upeasta valikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto lapsille ja aikuisille.

Kultaranta Heineken Housen aukioloajat ovat:

  • Maanantaista perjantaihin klo 14-21.00
  • Lauantaisin klo 13-21.00
  • Sunnuntaisin klo 13-20.00
Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Golf, satama ja luonto

Kultaranta Resort Golf

Naantalin Kultaranta Resort on täyden palvelun lomakeskus, joten tekemistä alueella riittää.

Keskuksen vetonaula on tietenkin Kultaranta Golf. Ruotsalaisen Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä on suunniteltu klubipelaajat mielessä pitäen.

Golfia pääsee pelaamaan kauniissa maisemissa ja myös lajin salojen harjoittelu onnistuu helposti, sillä Naantalin Kultaranta Golf Resort tarjoaa niin opetusta, että mahdollisuudet omatoimiseen opetteluun.

Suuntaa myös Kultaranta Resortin ainutlaatuiseen Marinaan. Kultaranta Marina on satama-alue, jossa voi yöpyä omassa veneessä ja hyödyntää alueen palvelut. Tässä Naantalin satamassa on myös luonnon hiekkainen uimaranta, eikä Naantalin keskustaan ole kuin viiden minuutin ajomatka.

Kultaranta Resort luontopolku on myös erinomainen kohde retkeilyyn. Kultaranta Kurun alueella pääsee liikkumaan suositun luontopolun lisäksi myös uiden, suppaillen, sekä talvella hiihtäen.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Kultaranta Resort mahdollistaa kokonaisvaltaisen lomailun

Kultaranta Resort on siis täyden palvelun lomakeskus. Kultaranta Resortin kokemuksia löytyy helposti ja niissä kehutaan juuri monipuolisia palveluita. Pääset herkuttelemaan, harrastamaan ja rentoutumaan monin eri tavoin, joten aika ei taatusti käy pitkäksi.

Kun siis kaipaat edullista ja laadukasta lomakohdetta, ota suunnaksi Kultaranta Resort Naantalissa!

Tutustu myös muihin Naantalin majoitusvaihtoehtoihin.

Kultaranta Resort kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll