Hotel Palo – Naantalin vanhankaupungin helmiä

Naantalissa voi yöpyä ihastuttavissa pikku hotelleissa ja majataloissa. Yksi romanttinen hotelli löytyy Naantalin vanhan kaupungin läheltä. Hotel Palo viehättää persoonallisuudella sekä laadukkailla palveluilla.

Tässä esittely hotellista ja sen palveluista.

Artikkeli jatkuu alla
Tarjouksia Hotel Paloon!
Hotel Palo
Artikkeli jatkuu...

Hotel Palon huoneet

Hotel Palo huoneet

Hotel Palo sijaitsee kauniissa puutalossa, jonka sisustus on kauttaaltaan hyvin herttaisen mummolamainen.

Rakennus oli valmistuessaan Naantalin ensimmäinen puukerrostalo, joten sillä on myös hyvin historiallisesti merkittävä asema tässä kauniissa miljöössä.

Naantalin Hotel Palon tiloissa on 14 huonetta, jotka ovat 2-4 hengen huoneita. Joihinkin huoneista saa sijoitettua myös lisävuoteen.

Yksilöllisesti, kauniilla antiikkihuonekaluilla sisustetut huoneet on kaikki varustettu:

  • WC:llä
  • Omalla kylpyhuoneella, jossa on joko suihku tai amme
  • Televisiolla
  • Ilmaisella WiFi-yhteydellä
Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Huoneita on saatavilla seuraavissa luokissa:

Pieni kahden hengen huone

Huoneen vuoteet ovat erilliset. Huone on pieni, mutta viihtyisä. Lisävuodetta huoneeseen ei kuitenkaan mahdu laittamaan.

Keskikokoinen kahden hengen huone

Hotel Palo kahden hengen huone

Huoneen voi varata parisängyllä tai erillisillä vuoteilla. Huoneeseen on lisäksi mahdollista varata junnupatja tai vauvansänky.

Suuri kahden hengen huone

Vielä tilavampi huone, johon mahtuu hyvin lisävuode sekä junnupatja tai vauvansänky. Muuten huoneen mukavuudet ovat samat kuin muissakin huoneissa.

Sängyt on mahdollista saada erikseen tai parisänkynä.

Perhehuone neljälle hengellä

Hotel Palon isoin huone on puolestaan perhehuone, jossa mahtuu nukkumaan neljä henkilöä. Huone on jaettu kahteen huoneeseen, joissa on yhteensä neljä vuodepaikkaa.

Niiden lisäksi huoneeseen on mahdollista saada lisävuode. Perhehuoneesta löytyy lisäksi jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin.

Hotel Palossa voi yöpyä myös koiran kanssa, mutta huomioi, että lemmikistä voidaan veloittaa lisämaksu.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Hotel Palon muut palvelut

Hotel Palo sisäpiha

Hotel Palon sisäpiha on erittäin rauhallinen ja kaikki asukkaiden käytössä. Sinun on lisäksi mahdollista rentoutua aurinkoterassilla, mikä on varsinkin kesällä todella mukava lisä.

Aivan hotellin lähellä on lisäksi leikkikenttä, jossa lapset pääsevät leikkimään ja nauttimaan. Jos olet matkalla perheen kanssa, niin katso mitä kaikkea Naantali lapsille tarjoaa.

Palon huoneen hintaan kuuluu buffetaamiainen, joka on varsin hyvä ja kehuttu asukkaiden toimesta paljon. Aamiaisvaihtoehtoja on myös saatavilla gluteenittomana sekä kasvissyöjille muokattuna.

Hotel Palo järjestää tarvittaessa myös mahdollisuuden lähteä kalastamaan tai retkeilemään lähiympäristöön. Näistä maksullisista palveluista voit kysyä lisää Palon henkilökunnalta.

Mikäli tykkäät pelata golfia, on Naantalin golfkenttä vain kolmen kilometrin päässä kohteesta, joten hotelli soveltuu hyvin golfloman majapaikaksi.

Lähistöllä riittää ravintoloita ja kahviloita

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Hotel Palosta on helppoa hyödyntää Naantalin vanhan kaupungin sekä keskustan palvelut. Löydät kävelymatkan päästä runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa nauttia lounasta tai illallista.

Esimerkiksi pastaravintola Hasta la Pasta ja Eriskummallinen kahvila ovat lähellä hotellia. Läheltä hotellia löytyy myös ruokakauppa, jos haluat ostaa evästä huoneeseen.

Katso täältä Naantalin kahvilat.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Hotelli Palon yhteystiedot ja sijainti

Luostarinkadun ja Torikadun kulmassa sijaitsevasta hotellista on helppo lähteä tutustumaan Naantalin nähtävyyksiin.

Kävelyetäisyyden päässä ovat muun muassa:

Hotel Palo kartalla

Pysäköinti

Maksuton julkinen pysäköinti on mahdollinen Hotel Palon lähellä. Varausta ei tarvitse tehdä etukäteen.

Hotel Palon osoite on:
Luostarinkatu 12
21100 Naantali

Voit olla yhteydessä Hotelli Palon isäntään numerossa: 02 4384 017. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen [email protected].

Virkistävä ja rentouttava loma onnistuu siis takuulla Hotel Palossa Naantalissa. Viehättävästi sisustettu majatalo viettelee ystävällisellä palvelulla ja idyllisillä hotellihuoneilla. Hotellia voi huoletta suositella niin pariskunnille, että lapsiperheille.

Katso sivuiltamme myös muut Naantalin hotellit sekä muut vinkit majoittumiseen Naantalissa.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll