LomarengasLomarengas

Naantalin majoitus – persoonallisia ja rentouttavia vaihtoehtoja

Rentoutumista, upeaa saaristomaisemaa ja viehättäviä nähtävyyksiä on tarjolla Naantalissa. Loman saaristokaupungissa tekee vielä paremmaksi erinomainen Naantalin majoitus, upeine vaihtoehtoineen.

Voit yöpyä niin kotoisissa pienhotelleissa, että nauttia kylpylälomasta erittäin laadukkaassa kylpylässä.

Artikkeli jatkuu...

Naantalin majoitus tarjoaa palkitun kylpylän

Naantalista tulee monelle taatusti mieleen juuri kylpyläloma. Kohde onkin erinomainen rentouttavaan kylpylälomaan ja majoitus Naantalin kylpylähotellissa järjestyy tässä upeassa palkitussa hotellissa.

1. Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä

Naantalin kylpylän majoitusvaihtoehdot sopivat kaikenlaisille matkaajille. Kylpylähotellia on kehuttu useaan otteeseen Suomen parhaaksi kylpyläksi, joten palvelut ja laatu on taatusti kohdallaan. Naantalin kylpylän huoneet ovat vasta remontoitu ja ne ovat tilavat sekä viihtyisät.

Kylpylähotelli ei ole vain kehujen perusteella Suomen paras, vaan se on voittanut 2019 ja 2020 kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaan hotellin palkinnon.

Huoneita on saatavilla yhden- ja kahden hengen huoneina muun muassa comfort- ja deluxe-luokissa. Myös perhehuoneita löytyy ja kohde on erinomainen valinta silloin, kun etsinnässä on Naantalin majoitus lasten kanssa lomaillessa. Kylpylän puolella on nimittäin myös perheen pienille soveltuvia altaita.Voit lisäksi löytyy hotellista huoneistoja, mikäli etsit tämäntyylistä majoitusta Naantalissa.

Naantalin kylpylästä on hyvät kulkuyhteydet Naantalin nähtävyyksiin. Pääset kätevästi niin Naantalin keskustaan, että vaikkapa Muumimaailmaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Naantalin hotellit ovat persoonallisia

Mikäli kaipaat Naantalin majoitukselta persoonallista tunnelmaa, löytyy keskustan alueelta runsaasti upeita, pieniä hotelleja. Tässä esittelyssä parhaimmat hotellit Naantalissa.

2. Kultaranta Resort

Kultaranta Resort, Naantali

Majoitus Naantalin lähellä onnistuu myös Kultaranta Resortissa. Lomakeskukseen kuuluu laadukas golfkenttä sekä tunnelmallinen Luhtihotelli. Kyseessä on siis erinomainen valinta golfloman majapaikaksi.

Kultaranta Resort sopii myös lapsiperheille, sillä Muumimaailmaan on vain noin kymmenen minuutin ajomatka.

Naantalin Luhtihotellin huoneita löytyy standard- ja mini suite-luokissa. Huoneet ovat tilavat ja rauhalliset. Osassa huoneista on parvekkeet tai kalustamattomat ulkoterassit, joissa nauttia ympäröivästä luontomaisemasta. Tarjolla on lisäksi saunallisia lomahuoneistoja.

Tämä on lähistön luonnon johdosta myös erinomainen valinta silloin, kun etsinnässä on hyvä Naantalin majoitus koiran kanssa.

3. Hotel Palo

Hotel Palo, Naantali

Naantalin vanhan kaupungin majoitusvaihtoehdot ovat erinomaisia. Hotel Palo on persoonallinen ja kaunis puutalohotelli aivan vanhan kaupungin laidalla, Naantalin keskustassa.

Huoneet ovat yksilöllisiä ja niitä on saatavilla 2-4 hengelle. Jokaiseen huoneeseen kuuluu oma kylpyhuone, televisio sekä ilmainen Wi-Fi.

Huoneen hintaan sisältyy kehuttu aamiainen.

4. Bridget Inn

Bridget Inn, Naantali

Modernia majoitusta, historiallisessa rakennuksessa löytyy puolestaan Bridget Innistä. Tämä upea Naantalin hotelli sijaitsee rakennuksessa, joka on peräisin vuodelta 1880. Hotelli sijaitsee Naantalin vanhassa kaupungissa ja siitä on vain 10 minuutin kävelymatka Muumimaailmaan.

Kyseessä onkin erinomainen valinta, kun kaipaat majoitusta Naantalin keskustassa.

Jokaiseen huoneeseen kuuluu kylpyhuone suihkuineen, televisio ja langaton nettiyhteys. Osassa huoneita on myös terassi tai parveke.

Hotellista löytyy myös huoneistoja, joihin kuuluu varusteltu keittiö. Aamiaista tai muita aterioita voi nauttia Kök Aderton-ravintolassa, joka on avoinna tilauksesta.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Hotelli Amandis

Hotelli Amandis, Naantali

Naantalin majoitus merenrannassa on tietenkin erinomainen valinta lomalle. Saaristotunnelmaa pääseekin nauttimaan loistavista tässä hotellissa Naantalin vierasvenesatamassa.

Hotelli Amandis on tunnelmallinen ja pieni hotelli, josta löytyy erinomaiset palvelut. Huoneissa on muun muassa pienoiskeittiö vaikkapa eväiden tekoon.

Perheomisteisen hotellin yhteydessä toimii pieni sesonkikahvila. Se on avoinna päivittäin kesäisin sekä viikonloppuisin talvella.

Hotellista on viiden minuutin kävelymatka Muumimaailmaan ja Naantalin kylpylään voi ajaa viidessä minuutissa.

Yöpyminen Naantalissa laadukkaissa huoneistoissa

Lomahuoneistot ovat lisäksi mahdollinen valinta, kun etsit majoitusta Naantalin ympäristössä.

6. Lintulan pikkukodit

Lintulan pikkukodit, Naantali

Lintulan pikkukodit ovat viihtyisä valinta. Huoneistot sopivat erityisestä silloin, kun kaipaat majoitusta Naantalissa perheen kanssa.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu:

  • Ilmastointi
  • Televisio
  • Mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin
  • Oma kylpyhuone suihkuineen

Vierailijoiden käytössä on lisäksi terassi. Lisäksi voit vuokrata käyttöösi polkupyöriä, joilla tutustua viehättävään lähialueeseen.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Naantalin majoitus tarjoaa rentoutumista viihtyisissä kohteissa

Vaihtoehtoja siis riittää, kun mietit sopivaa majoitusta Naantalissa. Kokemukset Naantalin majoituksesta ovat yllä mainittujen hotellien ja lomahuoneistojen osalta erittäin positiivisia. Majoituksien palveluita ja persoonallisuutta kehutaan aivan erityisesti.

Voitkin olla varma, että viihdyt Naantalissa, jos suuntaat sinne seuraavalla lomallasi!

Naantalin majoitus kartalla

Tutustu Naantalin majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll