LomarengasLomarengas

Jyväskylän majoitus – laadukkaita hotelleja ja luonnon eksotiikkaa

Suunnitteletko lomaa Keski-Suomessa? Jyväskylä ja sen lähiympäristö ovat erinomainen valinta hauskaan ja viihdyttävään reissuun. Kaupunki tarjoaa mukavia nähtävyyksiä sekä kaunista luontoa, viihdyttäen kaikenikäisiä matkaajia läpi vuoden.

Jyväskylän majoitus on lisäksi helppo järjestää, sillä valinnanvaraa riittää.

Artikkeli jatkuu...

Jyväskylän majoitus hotelleissa

Yöpyminen Jyväskylässä onnistuu tietenkin kaupungin monissa hotelleissa. Valinnanvaraa riittää ja hotellit Jyväskylässä tarjoavat vaihtoehtoja niin perheille, että vaikkapa kaverin kanssa matkaaville.

1. Hotelli Verso

Hotelli Verso, Jyväskylä

Majoittuminen Jyväskylän keskustassa onnistuu esimerkiksi Hotelli Versossa. Vain noin 300 metrin päässä rautatieasemalta sijaitseva hotelli tarjoaa laadukkaat ja tilavat huoneet.

Huoneissa on oma kylpyhuone ja osassa voi nauttia jopa oman saunan lämmöstä! Hotelli sopii siis hienosti esimerkiksi pariskunnille romanttisen loman majapaikaksi.

Hotellin yhteydessä toimii myös viihtyisä Verso Bar & Kitchen ravintola sekä Verso-baari.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. GreenStar Hotel Jyväskylä

GreenStar Hotel, Jyväskylä

GreenStar Hotel Jyväskylä on erinomainen majoitus Jyväskylän Lutakon uimarannan lähellä. Hotellin huoneiden varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, oma kylpyhuone sekä vedenkeitin. Lisäksi hotellista löytyy vierailijoiden käytössä oleva keittiö ja matkatavaroiden säilytystila.

Hotellista löytyy myös allergiahuoneita. Tämä hotelli on suosittu etenkin pariskuntien keskuudessa.

3. Hotelli Milton

Hotel Milton, Jyväskylä

Toinen upea Jyväskylän hotelli aivan rautatieaseman lähellä on Hotelli Milton. Hotellin huoneet ovat tilavia ja hintaa sisältyy ilmainen langaton nettiyhteys.

Voit lisäksi varata saunan yksityiskäyttöön ja rentoutua hotellin aulabaarissa, jossa voi nauttia pikkupurtavaa sekä erilaisia juomia.

Hotelli soveltuu hyvin pariskunnille tai kavereiden kanssa matkaaville, parhaiden Jyväskylän ravintoloiden ja ostospaikkojen ollessa aivan hotellin tuntumassa.

4. Omena Hotel Jyväskylä

Omena Hotel, Jyväskylä

Edullinen Jyväskylän majoitus onnistuu hyvin Omena Hotel Jyväskylässä. Tämä edullinen hotelliketju tarjoaa tuttua Omena hotellien laatua. Huoneissa on oma kylpyhuone, televisio, mikroaaltouuni sekä jääkaappi.

Rautatieasemalle on vain noin viiden minuutin kävelymatka, joten hotelli on aivan Jyväskylän keskustassa.

Omena hotelli on hyvä Jyväskylän majoitus lapsiperheille, sillä edullisesta hotellista löytyy tilavia perhehuoneita.

5. Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuu, Jyväskylä

Hotellit Jyväskylässä voivat viedä sinut myös keskellä todella persoonallista tunnelmaa. Yöpuu sijaitsee arvokkaassa kivitalossa aivan Jyväskylän keskustassa, jonka persoonalliset design-huoneet takaavat tunnelmalliset yöunet.

Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi erinomainen aamiainen, ravintolan maistuvat makumatkat sekä persoonallinen viinibaari. Lisäksi voit nauttia hotellin sauna- ja rentoutushuoneen palveluista.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Majoitus Jyväskylän lähellä

Majoitus Jyväskylän seudulla onnistuu varsin eksoottisissa tunnelmissa. Jyväskylän lähellä on nimittäin monia ihania vaihtoehtoja rentouttavaan ja tunnelmalliseen lomaan luonnon keskellä.

6. Maatilamatkailu Kumpunen

Maatilamatkailu Kumpunen, Petäjävesi

Kumpusen tilalla onnistuu perinteinen yöpyminen Jyväskylässä. Noin reilun 30 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva maatila tarjoaa erilaisia yöpymismahdollisuuksia. Voit yöpyä niin pihan päärakennuksen huoneissa, että pihapiirin tunnelmallisessa aitassa.

Lisäksi maatila vuokraa kolmea lomamökkiä Jyväskylän läheltä. Ne ovat erinomainen valinta esimerkiksi lapsiperheille. Niissä onnistuu myös rentouttava ja helppo Jyväskylän majoitus lemmikkien kanssa, sillä lemmikit ovat mökeissä sallittuja.

Artikkeli jatkuu alla
Alvar PetAlvar Pet
Artikkeli jatkuu...

7. Lomakeskus Revontuli

Lomakeskus revontuli, Hankasalmi

Majoitus Jyväskylän lähellä voi viedä sinut nauttimaan myös upeasta tähtitaivaasta. Revontulen lasi-igluissa majoittuminen antaa ikimuistoisen elämyksen ja upean järvinäköalan lomaan.

Iglut sijaitsevat vain noin reilun 40 kilometrin päässä Jyväskylän keskustassa, joten matka ei ole mitenkään erityisen pitkä, jos sinulla on auto käytössäsi.

Revontulen palveluihin kuuluu upean majoituksen lisäksi:

  • Golfkentän palvelut
  • Saunamaailma
  • Ravintoloita

Revontuli sopiikin majapaikaksi niin perhe- että lemmenlomaan.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Majoitus Jyväskylässä tarjoaa jokaiselle jotakin

Olitpa liikkeellä lasten, puolison tai lemmikin kanssa, löytyy Jyväskylän majoitusvalikoimasta taatusti sopiva vaihtoehto tarpeisiisi. Jyväskylän lähialueella on tunnelmallisia majapaikkoja luonnon helmassa ja keskustan hotellit taas viehättävät persoonallisuudellaan ja palveluillaan. Jyväskylässä matkailu onnistuu siis jokaiseen mahdolliseen kokoonpanoon.

Myös edullista majoitusta Jyväskylästä löytyy läheltä Jyväskylän nähtävyyksiä ja palveluita. Suuntaa siis seuraavalla lomallasi Jyväskylään!

Jyväskylän majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll