LomarengasLomarengas

Turun kylpylät hemmottelevat laadukkailla palveluillaan

Turun kylpylät tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet nauttia laadukkaista kylpyläpalveluista sekä Turun tunnelmasta.

Loma Turun kylpylähotellissa sopii niin perheille, että vaikkapa puolison kanssa lomailevalle.

Alla esittelyssä parhaat Turun kylpylähotellit sekä yksi erinomainen kylpylä Turun lähellä.

Artikkeli jatkuu...

Parhaat Turun kylpylät

Turusta löytyy kaksi erinomaista kylpylähotellia. Voit lähteä rentouttavalle lomalle niin Ruissaloon, että Caribian kylpylään.

Ruissalon kylpylä

Ruissalon kylpylä, Turku

Ruissalon saaressa sijaitseva Ruissalon kylpylä on Turun tunnetuimpia. Kaunis kylpylä tarjoaa laadukkaat majoitus- ja kylpyläpalvelut erittäin kauniissa merimaisemissa.

Ruissalon kylpylään kannattaakin lähteä rentoutumaan ja nauttimaan olosta.

Ruissalon kylpylässä voit nauttia:

 • 27 asteisesta uima- ja liikunta-altaasta
 • 35 asteisesta lämpimästä virkistysaltaasta
 • Talvisin avoinna olevasta avannosta
 • Kahden saunan lämmöstä

Kylpyläosasto on avoinna päivittäin ja sinne on vapaa pääsy, jos majoitut tässä Turun kylpylässä. Lisäksi kylpyläosastolle voi tulla pulikoimaan maksusta. Pääsymaksu on aikuisilta arkisin 15 euroa ja viikonloppuisin 17 euroa. 4-12-vuotiaat lapset pääsevät kylpylään 6 euron pääsymaksua vastaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Kylpylä ja spa-osaston yhteydessä on lisäksi saatavilla erilaisia hoitoja. Hieronnat sekä kasvohoidot antavat lomaan lisärentoutusta ja varmistavat, että lähdet Ruissalon kylpylästä hymyssä suin.

Myös erilaiset kylpylätarjoukset Turun Ruissaloon takaavat, etteivät hoidot maksa maltaita.

Turun kylpylät tarjoavat tietysti myös erinomaiset majoituspalvelut, eikä Ruissalon kylpylä ole poikkeus. Voit yöpyä hotellissa edullisesti laadukkaissa huoneissa. Huoneiden joukossa on myös sviittejä ja perhehuoneita.

Ruissalon kylpylä tarjoaa lisäksi mahdollisuuden herkutteluun ja hauskanpitoon. Ravintola Loisto on esimerkiksi erinomainen ravintola kauniine merimaisemineen. Lisäksi kesäisin voit nautti Meriterassin tunnelmasta.

Lisäksi läpi vuoden kylpylässä viihdyttävät muun muassa monet eturivin artistit.

Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia kylpylä Turku

Turun kylpylät voivat viedä sinut myös viihtyisään Holiday Club Caribiaan. Caribian kylpylä viihdyttää kaiken ikäisiä ja kylpyläosastolta löytyy paljon sopivia altaita sekä liukumäkiä myös lapsille.

Kylpylästä löytyy:

 • Kaksi suurta uima-allasta, joista löytyy vesiporeita ja virtauksia
 • Kaksi poreallasta
 • Lastenallas
 • Ulkona oleva kylmävesiallas
 • Kuntoallas
 • 3 isoa liukumäkeä

Hurjastelijat pääsevät lisäksi laskemaan tämän Turun kylpylän kolmeen vesiliukumäkeen.

Lisäksi kylpyläosasto tarjoaa saunaosaston. Piha-alueelta löytyy myös saunakylä, jonka savu- ja puusaunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön, mutta niitä lämmitetään silloin tällöin myös kaikille kylpylävieraille.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Turun kylpylät tunnetaan erinomaisesta spa-palveluista ja Caribiassakin pääsee tunnelmoimaan erilaisiin hoitoihin. Lisäksi voit harrastaa ohjattujen vesijumppien avulla sekä nauttia allasravintolan herkuista pulikoinnin yhteydessä.

Kylpyläosaston hinnat ovat aikuisilta 20 euroa sekä 15 euroa 4-14-vuotiailta lapsilta. Halvempia hintoja on saatavilla Holiday Clubin osakkaille. Tarkka Caribian Turun kylpylä hinnasto löytyy netistä.

Myös tämä kylpylä Turussa tarjoaa monipuolista majoitustoimintaa. Voit yöpyä niin Caribian hotellissa, että sen huoneistoissa.

Lisäksi voit herkutella useissa kylpylän ravintoloissa, sillä kylpyläkeskuksesta löytyvät kaikki nämä ravintolat:

 • Ravintola Terrace
 • O´Learys
 • Classic Pizza Restaurant Turku
 • Hesburger
 • Boston Bar Lounge

https://www.youtube.com/watch?v=83W56TuJR60

Muista myös Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä

Turun lähistöltä löytyy lisäksi erinomainen Naantalin kylpylä. Suomen parhaan hotellin palkintoja voittanut kylpylähotelli tarjoaa laadukkaat palvelut.

Voit majoittua kylpylän hyvin varustelluissa huoneissa, joiden joukosta löytyy myös perhehuoneet sekä hemmotteluun sopivat sviitit. Kylpylä tarjoaa myös muumi-teemaisia huoneita, nimittäin Muumimaailma sijaitsee aivan kylpylän vieressä.

Kylpylässä voi pulikoida roomalaisessa altaassa sekä nauttia hierovista vesisuihkuista. Lisäksi ulkoaltaassa voi nauttia lämpimästä vedestä kesäauringossa tai talven tähtitaivaan tuikkeesta.

Hemmottelua tarjoavat myös Naantalin kylpylän hoidot ja hieronnat.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Naantalin kylpylän Thai Garden ravintola on puolestaan niittänyt mainetta kulinaristien keskuudessa. Perinteisimpiä makuelämyksiä tarjoaa puolestaan Tammikellari sekä Soleil-ravintola.

Kun kaipaat laatua ja rentoutusta, ovat Turun kylpylät erinomainen valinta ja kylpylätarjous Turkuun löytyy helposti netistä.

Voit nauttia niin rentouttavasta ja viihdyttävästä menosta kylpylöissä, että tietenkin Turun saariston luomasta tunnelmasta!

Katso myös mitä muita kylpylöitä Etelä-Suomesta löytyy.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll