LomarengasLomarengas

Luonto ja ulkoilu

Suomen luonto ja ulkoilu luonnossa antavat mahdollisuuden monipuoliseen ja hauskaan lomaan. Kauniit kansallismaisemat piristävät arjen aherruksen keskellä. Luonnossa pääsee kaiken lisäksi liikkumaan todella monipuolisesti koko vuoden!

Loma suomalaisissa kansallismaisemissa on yksi parhaita tapoja rentoutua. Suomen luonto on monipuolinen ja kaunis – luonnossa pääsee nauttimaan niin järvi- että vaaramaisemista.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Voit suunnata Lapin tuntureille ihastelemaan syksyn värejä tai viettää aikaa Pohjanmaan lakeuksilla valoisina kesäöinä. Puhdas ja rikas luontomme hiljentää muun maailman melut ulkopuolelle ja tarjoaa mahdollisuuden vetää hetken henkeä. 

Suomen luontoon on helppo tutustua muun muassa 40 kansallispuistossa. Kansallispuistoja löytyy ympäri Suomen ja niissä liikkuminen on helppoa opastettujen ja merkittyjen reittien avulla. Toki liikkumaan pääsee muuallakin ja erilaisia luontokohteita riittää runsaasti aina Ahvenanmaalta Lapin perukoille saakka. 

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Suomen luonto ja ulkoilu ovat täynnä erilaista ajanvietettä 

Yksi luonnossa liikkumisen parhaita puolia on monipuoliset mahdollisuudet. Luontoon voi lähteä tekemään monia eri asioita, eikä siitä nauttimiseksi tarvitse olla mikään kokenut eränkävijä! 

Suomen luonto antaa mahdollisuudet muun muassa:

Mahdollisuuksia on siis moniin eri aktiviteetteihin. Ulkoilemaan voi lähteä läpi vuoden ja lomamatka luontoon voi hyvinkin olla vain muutaman tunnin mittainen kävelyretki tai sitten useamman päivän patikkamatka.

Mikä parasta, luonnossa liikkuminen on mukavaa ajanvietettä vauvasta vaariin. Esimerkiksi monissa kansallispuistoissa on pyritty tekemään reittejä, jotka voi kiertää esteettömäksi esimerkiksi vaunujen kanssa tai jotka soveltuvat myös heikompikuntoisille. Loma luonnossa on siis koko perheen juttu! 

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kun kaipaat kauniita maisemia ja kokonaisvaltaista rentoutumista, lähde kokemaan Suomen luonto ja ulkoilumahdollisuudet!

Matkapojat

Tutustu Matkapoikien kotimaan matkoihin ja löydä risteilytarjouksia!

Tutustu matkoihin
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll