LomarengasLomarengas

Luoston majoitus vie upeisiin hotelleihin ja kauniisiin mökkeihin

Kun kaipaat tunnelmallista lomakohdetta, on Luosto erinomainen valinta. Upean luonnon keskellä sijaitseva kylä tarjoaa laadukasta majoitusta koko perheelle. Tässä muutamia vinkkejä siihen, mitä Luoston majoitus tarjoaa lomallesi.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Luoston majoitus tarjoaa nämä hotellit

Luoston hotellit ovat hyvä valinta majoittumiseen. Aivan Luoston ytimestä löytyy kaksi erinomaista hotellia ja alla lyhyt katsaus näiden Luoston hotellien palveluihin.

Lapland Hotels Luostotunturi

Lapland Hotels Luostotunturi

Majoitusta Luostolta löytyy aivan kelokylän keskeltä. Lapland Hotels Luostotunturi on aivan hiihtokeskuksen läheltä, joten pääset nauttimaan laskettelurinteistä tai perinteisistä murtomaahiihtoladuista helposti hotellista käsin.

Ja Luoston matkailu tarjoaa tietenkin tekemistä myös kesäisin.

Luoston hotellin palveluihin kuuluvat:

  • Superior-, Standard- ja Economy-luokan huoneet. Kaikissa huoneluokissa on parvekkeellisia tai terassillisia huoneita. Osaan huoneista saa myös lisävuoteen.
  • Perhehuoneet. Tilavammat perhehuoneet voivat majoittaa jopa viisi henkilöä. Huoneissa on yleensä parveke, jossa lisävuodepaikat sijaitsevat. Myös perhehuoneita on saatavilla kolmessa eri hintaluokassa.
  • Sviitit. Tästä Luoston hotellista löytyy majoitusta myös sviiteissä, jotka tuovat lisää luksusta. Sviitit soveltuvat myös isommalle porukalle, sillä niissä on usein kaksi makuuhuonetta. Lisäksi oma sauna tuo mukavuutta lomaan.
  • Kylpyläpalvelut. Hotellin ametistikylpylä viihdyttää saunoillaan sekä kauniilla uima-altaillaan. Kylpyläpalvelut kuuluvat hotellihuoneen hintaan.
  • Ravintolat ja baarit. Lapland Hotels Luostotunturissa on myös erinomaiset ravintolapalvelut, joiden avulla pysyt taatusti kylläisenä koko loman.

Jos muuten kaipaat Luoston majoitusta mökissä, löytyy hotellimajoituksen yhteydestä erinomaisia mökkejä. Kelomajat majoittavat jopa kuusi henkilöä ja ne sijaitsevat aivan päärakennuksen lähellä.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Santa’s Hotel Aurora

Santa's Hotel Aurora, Luosto

Luoston majoitus hotellissa onnistuu myös tunnelmallisessa Santa’s Hotel Aurorassa. Pienen hotellin palvelut ovat laadukkaat ja jokaisessa huoneessa on oma sauna.

Kyseessä onkin siis täyden palvelun hotelli ja kohdetta voi suositella kiireetöntä tunnelmaa etsiville!

Aivan Luoston kansallispuiston kupeessa oleva hotelli on niin hiihtokeskuksen, että kylän palveluiden lähellä. Hotellista löytyy mukavasti vaihtoehtoja niin perinteisten hotellihuoneiden, että lasi-iglujen muodossa.

Voit siis halutessasi yöpyä Lapin tähtitaivaan alla Santa’s Hotel Aurorassa.

Hotellin ravintola on myös erittäin laadukas ja siellä voit nauttia niin aamiaista, että illallista.

Artikkeli jatkuu...

Luoston mökit

Edullinen Luoston majoitus onnistuu lähialueen mökeissä.

Luoston majoituskapasiteetti tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia niin isoille porukoille, että mökin rauhaa kaksin kaipaaville. Kuten mainuttu, yllä olevien Luoston hotellien palveluihin kuuluvat myös erinomaiset mökki- ja iglumajoitukset, joten pidä myös ne mielessä.

Muulloin voit etsiä sopivaa Pyhä-Luoston mökkiä muun muassa näistä kohteista:

Luosto Villa A

Luosto Villa A mökki

Luoston matkailukeskuksesta löytyy tämä upea lomamökki. Mökki majoittaa peräti 6+4 henkilöä neljässä makuuhuoneessa, joten mökki sopii isommalle perheelle tai kaveriporukalle.

Tämän Luoston mökin muihin upeisiin palveluihin kuuluvat hyvin varusteltu keittiö sekä oma saunaosasto.

Jos kaipaat Luoston majoitusta porealtaalla, voit nauttia hintaan kuuluvan porealtaan pyörteistä.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Metsä-Luosto

Metsä-Luosto mökki

Pyhä-Luoston mökit voivat viedä sinut myös tähän tunnelmalliseen kelomökkiin. Kun kaipaat rauhallisuutta hyvien palveluiden keskellä, löytyy mökki aivan kylän ydinalueen läheltä.

Kyseessä on isolle porukalle suunnattu lomamökki, sillä mökissä majoittuu peräti 16+3 henkilöä.

Jos suunnittelet vaikkapa synttärijuhlia Lappiin, pidä tämä mökki mielessä!

Kantapää A4

Kantapää A4 mökki, Luosto

Pienempi mökki Luoston kansallispuiston läheltä löytyy tästä kivasta kelohonkamökistä. 2+4 henkeä majoittava mökki on mukavan perinteinen laadukkailla palveluilla.

Mökistä löytyy:

  • Olohuone
  • Keittiö
  • Parvi lisävuoteineen
  • Avokuisti
  • Sauna

Kaikki onnistuneeseen Luoston matkaan tarvittavat palvelut löytyvät kävelymatkan päässä lomamökistä.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Luoston majoituksen hinnat

Majoituksen hinnat voivat tietenkin kohota sesonkiaikaan, mutta edullinen majoitus Luostolla onnistuu kuitenkin läpi vuoden.

Hotellihuoneiden hintaan kuuluu usein lisäpalveluita, kuten aamiainen tai pääsy kylpylään. Hinnat ovat alk. noin 120€/yö luokkaa. Iglumajoitus taas voi Luostolla sesonkiaikaan maksaa useita satoja euroja yöltä.

Luoston mökkimajoituksen hintaan taas voi aina vaikuttaa esimerkiksi tuomalla omat liinavaatteet mukaan.

Jos etsit edullista majoitusta, niin muista tarkkailla erilaisia tarjouksia ja ole ajoissa liikkeellä majoitusta varatessa.

Luoston majoitus kartalla

Tutustu myös

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll