LomarengasLomarengas

Kolin mökit – Vuokraa mökki Kolilta ja koe upeat kansallismaisemat

Kolin kansallismaisemat kutsuvat rentoutumaan, retkeilemään ja liikkumaan. Kolin kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet aktiiviseen ja rentouttavaan lomaan ympäri vuoden. Kolin mökit taas takaavat, että lomailu onnistuu keskellä kauneinta maisemaa ja hyvistä palveluista nauttien.

Parhaat Kolin mökit

Kolin majoitus mökissä on erinomainen tapa nauttia tästä kauniista alueesta täysin rinnoin. Loma-Kolin vuokramökit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja sopiva vuokramökki löytyy taatusti niin perheille, että pienemmällä porukalla matkaaville.

Alla esittelyssä muutamat parhaat Kolin mökit vuokrattavaksi seuraavalle lomalle:

1. Koli Freetime Cottages

Koli Freetime Cottages mökit

Kolin Freetime mökit ovat suosittuja lomamökkejä ja tarjoavat erinomaisen majapaikan Kolin kansallispuiston läheisyydessä. Kansallispuistoon ajaa noin 15 minuutissa, eikä Kolin hiihtokeskukseenkaan ole kuin 20 minuutin ajomatka mökeiltä, joten pääset suhteellisen lyhyessä ajassa laskettelemaan Kolille.

Nämä Kolin vuokramökit sijaitsevat Valkealammen rannalla ja jokaisesta mökistä löytyy oma sauna sekä hyvin varusteltu keittiö. Mökeissä on olohuone, takka ja televisio viihdyttämässä vierailijoita.

Joissakin mökeissä on oma rantakaistale ja toisissa taas rantalaituri soutuveneellä varusteltuna. Paikan päällä palvelee pieni kioski, jossa on saatavilla pientä purtavaa.

Mökkeihin saa tulla myös lemmikin kanssa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Metsäpirtti

Metsäpirtti, Koli

Booking.comin Kolin mökit voivat viedä yöpymään viihtyisään Metsäpirttiin. 10 kilometrin päässä kansallispuistosta ja 9 kilometrin päässä Ankkurihisseistä sijaitseva mökki on perinteinen pirttimökki.

Lomamökistä löytyy oma puutarha ja grillausmahdollisuudet. Voit lisäksi nauttia saunan lämmöstä.

Mökistä löytyy yksi makuuhuone sekä viehättävä patio, jossa nauttia vaikkapa kesäyön tunnelmasta.

Tästä Kolin mökistä on runsaasti positiivisia kokemuksia ja paikkaa voi suositella esimerkiksi perheille. Mökki sijaitsee nimittäin Maatilamatkailu Jänisvaaran lähellä, jossa voi mennä ihastelemaan mm. maatilan eläimiä.

Kun kaipaat perinteistä mökkikokemusta on Metsäpirtti kiva valinta.

3. Pielislinna

Pielislinna mökki, Koli

Loma-Kolin vuokramökit ovat erittäin suosittuja mökkejä Kolilla. 8 kilometrin päässä hiihtokeskuksesta sijaitseva Pielislinna on hyvä valinta isommallekin porukalle.

Mökkiin mahtuu yöpymään peräti kahdeksan henkilöä. Myös lemmikit ovat sallittuja tässä Kolin lomamökissä.

Pielislinna varustelu on varsin erinomainen, mökistä löytyy:

 • Kaksi makuuhuonetta
 • Oma sauna
 • Kaksi WC:tä
 • Keittiö kaikilla mukavuuksilla
 • Internet-yhteys
 • Matala ja loiva uimaranta

Jos etsinnässä on Kolin mökit poreammeella varusteltuna, voit suunnata juuri Pielislinnaan. Mökissä on ulkoporeamme kuudelle hengelle ja sen käyttö kuuluu vuokramökin hintaan.

4. Villa Utu

Villa Utu, Koli

Myös Villa Utu on erinomainen mökki Kolilla isommalle porukalle. Kahdeksan hengen mökistä löytyy kolme makuuhuonetta, varaava takka, oma sauna sekä keittiö. Lapsille löytyy myös pinnasänky sekä syöttötuoli tarvittaessa.

Kauniilta terassilta voi pulahtaa uimaan yhteiseen rantaan, jossa Villa Utun majoittujille on oma vuokravene.

Tästäkin Kolin mökistä löytyy poreamme, jonka voi vuokrata lisämaksusta käyttöönsä loman ajaksi.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Lake Cottage Jänisvaara

Lake Cottage Jänisvaara, Koli

Perinteistä ja laadukasta Kolin majoitusta etsivät voivat suunnata myös Lake Cottage Jänisvaaran vuokramökkeihin. Nämäkin mökit sijaitsevat Kolin hiihtokeskuksen lähettyvillä, joka löytyy noin kahdeksan kilometrin päästä. Mökeistä löytyy grilli, keittiö ja oleskelutila. Osassa mökkejä on oma terassi tai parveke.

Näiden perinteisten Kolin mökkien kokemuksia löytyy varsinkin pariskunnilta.

6. Petra

Petra mökki Kolilla

Jos kaipaat perinteistä vuokramökkiä, on Petran pieni lomamökki alle neljän kilometrin päässä hiihtokeskuksesta oiva valinta

Mökistä löytyy perusmukavuudet, joihin kuuluvat:

 • Olohuone-keittiö, jossa levitettävä sohva
 • Makuuhuone parivuoteella
 • Makuuhuone, jossa kerrossänky
 • Liukuovellinen makuuhuone, jossa kaksi sänkyä
 • Makuuparvi
 • Pesuhuone ja oma sauna

Pihapiirissä on lisäksi kivikkoinen ranta ja grillausmahdollisuudet. Viihdytystä tarjoaa langaton internet sekä karaokelaitteet.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Vuokraa mökki Kolilta

Kolin mökin vuokraaminen on helppoa netin kautta. Mökkiä varatessa kannattaa kiinnittää huomiota mökin sijaintiin, sillä jotkin Kolin vuokramökit voivat sijaita usemman kilometrin päässä palveluista ja itse kansallispuistosta. Tarkista siis vuokrattavat Kolin mökit kartalta ennen varaamista.

Muuten on tietenkin hyvä olla tarkkana myös mökin vuokrausmaksun kanssa. Varmista esimerkiksi se, kuuluvatko liinavaatteet tai loppusiivous hintaan, jotta vältyt yllätyksiltä.

Yltä löydät kuitenkin kuusi erinomaista Kolin vuokramökkiä. Nämä Kolin mökit varmistavat onnistuneen ja rennon loman aivan hiihtokeskuksen ja kansallispuiston palveluiden läheltä!

Kolin mökit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll