LomarengasLomarengas

Hangon majoitusta huviloissa ja hotelleissa

Hanko on yksi ihastuttavimmista merenrantakaupungeista. Hangon majoitus onkin erinomainen osoitus siitä kuinka hotellit ja muut majapaikat voivat kertoa alueen kulttuurista ja historiasta.

Alueen monet laadukkaat majoituspalvelut sijaitsevat nimittäin upeissa tiloissa, arkkitehtuurin ja sisustuksen suosiessa merellistä ja suomalaista laatua.

Alueen majatalot ja hotellit tekevät palveluillaan Hangon lomasta taatusti erityisen mukavan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Hangon majoitus hotelleissa

Hangon hotellit ovat helppo ja laadukas vaihtoehto, kun etsit sopivaa majoitusta alueelta. Hangon majoitus tarjoaa erinomaisia hotelleja niin perheille, että kavereiden kanssa matkaaville. Alla muutama suosittu vaihtoehto.

1. Hotel Bulevard

Hotel Bulevard, Hanko

Hangon majoitus Hotelli Bulevardissa vie sinut kaupungin keskiöön nauttimaan yksilöllisestä tunnelmasta. Vanhan poliisiaseman tiloissa sijaitseva huoneistohotelli on erittäin hauska ja toimiva hotelli.

Huoneistot on sisustettu 1960-luvun tyyliin, joten pääset kokemaan erittäin persoonallisen tunnelman majoittuessa Hotel Bulevardiin.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu työpöytä, sängyt sekä taulu-TV. Voit lisäksi valita huoneen omalla tai jaetulla kylpyhuoneella. Jokaisen asukkaan käytettävissä on lisäksi yhteinen minikeittiö, josta löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin. Hotellin tiloissa on sauna sekä viihtyisä terassi.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hotel Regatta SPA

Regatta Spa kylpylä

Toinen upea hotelli keskeisellä paikalla on Hangon Regatta Spa, joka kuuluu Suomen parhaimpiin kylpylöihin. Hangon majoitus on kauttaaltaan varsin tyylikästä ja tämäkin hotelli sijaitsee aivan upeissa tiloissa.

Hotellirakennuksen on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Lars Sonck.

Huoneista löytyy yksilöllinen ja tyylikäs sisustus. Huoneen varusteluihin kuuluu taulu-TV, kahvin ja teen valmistusvälineet sekä suihkullinen kylpyhuone. Joissakin huoneissa on lisäksi pieni keittotila.

Hanko tunnetaan tietysti nykyään kylpyläkaupunkina ja Regattan yhteydestä löytyykin upea Hangon kylpylä. Voit siis nauttia tässä Hangon majoituksen spa-kylpylässä muun muassa:

  • Uima-altaan ja porealtaan pyörteistä
  • Rentouttavasta saunaosastosta
  • Erilaisista kasvo- ja vartalohoidoista

Hotel Regattan yhteydessä toimii lisäksi baari ja ravintola sekä viihtyisä sisäpiha, jossa oleskella kauniilla kesäsäällä.

3. Viking Motel

Viking Motel, Hanko

Noin viiden minuutin ajomatkan päässä keskustasta löytyy tämä ihastuttava Hangon majoitus. Viikinkiteemainen hotelli on taatusti jotakin erilaista ja tämä on erinomainen Hangon majoitus perheelle.

Modernit huoneet on varusteltu taulu-TV:n, oleskelualueen ja kirjoituspöydän muodossa. Huoneiden WC- ja kylpyhuonetilat ovat jaetut. Teetä ja kahvia on tarjolla ilmaiseksi pienessä yhteisessä huoneessa, jossa asiakkaiden käytössä on myös jääkaappi.

Vapaa-aikaa voi viettää myös hotellin tilaussaunassa tai pelaamalla esimerkiksi biljardia. Lemmikkieläimet ovat hotellissa sallittuja, joten tämä on erinomainen Hangon majoitus koiran kanssa matkatessa.

Artikkeli jatkuu alla
Alvar PetAlvar Pet
Artikkeli jatkuu...

Tunnelmallinen Villa majoitus Hangossa

Yöpyminen Hangossa onnistuu perinteisten hotellien lisäksi upeissa majataloissa sekä erityisissä Villoissa. Tässä muutama erinomainen Villa, kun etsit erikoista majoitusta Hangossa.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

1. B&B Villa Aurora

B&B VIlla Aurora, Hanko

Hangon majoitus Villa Aurorassa vie aivan upeisiin kartanotyylisiin huoneisiin. Voit valita valmiin aamiaispaketin haluamiesi tuotteiden kera ja nauttia kauniisti sisustettujen huoneiden tunnelmasta.

Villan yhteydessä on käytössä kaunis terassi ja voit valita myös tämän Hangon majoituksen koiran kanssa liikuttaessa, sillä lemmikit ovat sallittuja.

2. Villa Solgården

Matkailu ja majoitus Hangossa ei voisi olla viehättävämpää kuin Villa Solgårdenissa. Kauniissa 1904 rakennetussa villassa sijaitsevat huoneet ovat erityisen tyylikkäitä ja majoitus sopii etenkin pariskunnille.

Voit majoittua niin Villan kahden hengen huoneissa, joihin kuuluu jaetut kylpytilat, tai erillisen piharakennuksen huoneissa, joissa on omat kylpytilat.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Yöpyminen Hangossa on aikamatka menneisyyteen

Hangon majoitus vie siis erinomaisen kauniisiin majataloihin ja villoihin. Pääset nauttimaan kauniista merellisestä tunnelmasta sekä tuulahduksesta menneisyyttä. Historiallisissa rakennuksissa sijaitsevat hotellit ja majatalot ovat erinomainen sekoitus modernia ja vanhaa eleganssia.

Voit lisäksi varata lähes kaikki Hangon majoitukset Booking.comin sivuilta sekä suoraan netistä hotellien sivuilta.

Hangon majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll