LomarengasLomarengas

Top 5 kylpylät Itä-Suomessa – Rentoudu luonnon helmassa

Mistä löytää hyvä kylpylä Suomessa? Suunnaksi kannattaa ottaa Itä-Suomi ja sen kauniit maisemat. Kylpylät Itä-Suomessa tarjoavat sopivan sekoituksen mahdollisuuksia rentoutua sekä harrastaa.

Mutta mitkä ovat Itä-Suomen parhaat kylpylät?

Artikkeli jatkuu...

Parhaat kylpylät Itä-Suomessa

Itä-Suomesta löytyy erinomaisia kylpylähotelleja, joissa voi nauttia laadukkaista spa-palveluista sekä tutustua lähiympäristön luontoon liikkuen ja hyvästä itäsuomalaisesta ruoasta nauttien.

Kun kaipaat hyvää kylpylähotellia Itä-Suomessa, pidä mielessä nämä vaihtoehdot:

1. Spa Hotel Rauhalahti

Spa Hotel Rauhalahti Itä-Suomessa

Rauhalahti Spa sijaitsee Kallaveden rannalla Kuopiossa. Kylpylähotelli tarjoaa todella monipuoliset palvelut ja voit saapua kylpylähotelliin yöpymään tai vain nautiskelemaan allasosastosta.

Hotellissa voi majoittua perinteisissä hotellihuoneissa, että hyvin varustetuissa huoneistoissa.

Tämän Itä-Suomen kylpylähotellin allasosasto on todella viihtyisä, josta löytyy:

  • Kuntouintiallas, joka soveltuu muun muassa vesiliikuntaan.
  • Ulkoallas, johon pääsee monitoimiuima-altaan kautta. Molemmat altaat ovat lämmitettyjä ja monitoimialtaasta löytyy hierovia vesisuihkuja sekä vastavirtalaite.
  • Kaksi poreallasta, kuuma-allas sekä kylmäallas.
  • Lasten altaita, joissa on käytössä myös vesileluja.
  • Vesiliukumäki, jonka pituus on 23 metriä.

Tämän lisäksi pääset tietenkin rentoutumaan saunassa. Rauhalahden saunaosastolla on erillinen suomalainen sauna miehille ja naisille sekä yhteinen höyrysauna.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hotel & Spa Resort Järvisydän

Järvisydän kylpylä

Kylpylät Itä-Suomessa ovat toteutukseltaan ja teemaltaan hyvin luonnonläheisiä, ja niin on myös suosittu Hotel & Resort Järvisydän.

Kylpylän rakennusmateriaalit ovat luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Lisäksi kylpylää lämmitetään järvi- ja maalämmöllä sekä aurinkoenergialla.

Itse kylpyläosasto tarjoaa puolestaan upean altaan, josta löytyy erilaisia hierovia suihkuja. Lämmittelemään pääsee puolestaan saunaosastolla. Kun taas haluat rentoutua kokonaisvaltaisesti, varaa spa-hoito kylpylän Day Spassa.

Voit lisäksi varata erikoisen saunaelämyksen kylpylän saunamaailmasta. Sen palveluihin kuuluu muun muassa savolainen saunamualima sekä klassinen savusauna.

Myös kylpylän ravintolassa pääsee nauttimaan maukkaista paikallisista herkuista.

3. Koli Relax Spa

Koli Relax Spa sauna

Joensuun lähistöltä löytyy erinomainen Itä-Suomen kylpylä upeissa Kolin kansallispuiston maisemissa. Koli Relax Span kylpyläosasto ei ole mitenkään suuri, mutta maisemat sekä laadukkaat palvelut tekevät kohteesta erinomaisen.

Tämä kylpylähotelli on varsinkin aikuisten mielestä yksi Suomen parhaista kylpylöistä.

Pääset nauttimaan Koli Relax Span ainutlaatuisesta maisemakylpylästä ja sieltä löytyvistä palveluista. Spa-palveluihin kuuluu saunapolku, jossa saat käyttöösi kylpykiulun, joka on täytetty Lumenen hellivillä tuotteita. Saunapolun aikana nautitaan niin saunan rentouttavasti tunnelmasta, että altaa virkistävillä kuohuilla.

Kylpylän yhteydessä on lisäksi tarjolla laadukkaita spa-hoitoja.

Koli Relax Spa sijaitsee Break Sokos Hotel Kolin yhteydessä.

Kylpylä on myös täydellinen kohde luonnon ystäville, sillä se sijaitsee Kolin kansallispuistosta, josta pääset myös kokemaan kätevästi kaikki Kolin nähtävyydet.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

4. Imatran kylpylä

Imatran kylpylä

Kylpylät Itä-Suomessa voivat viedä rentoutumaan myös Imatralle. Imatran kylpylän Spa Resort on todella laadukas ja monipuolinen.

Kylpylä Taikametsästä löytyy peräti 16 allasta sekä 80 metrin pituinen vesiliukumäki vauhdittamaan lomailijoita. Kylpylän teema on Saimaan luonto ja teemaa toteutetaan kylpylässä muun muassa erilaisten ääniefektien ja valojen avulla.

Laadukkaan allas- ja saunaosaston lisäksi voit nauttia erilaisista kylpylähoidoista. Niiden lisäksi liikkumaan pääsee kylpylän kuntosalilla sekä modernissa keilahallissa.

Onpa Imatran kylpylässä jopa oma Escape Room-pakopelihuone!

Kuten monet Itä-Suomen kylpylät, myös Imatran Kylpylä tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Lisäksi pääset herkuttelemaan kylpylän yhteydessä olevissa ravintoloissa.

5. Kylpylä Spa Bomba

Itä-Suomen Spa Bomba kylpylä

Parhaat kylpylät Suomessa vievät jälleen Itä-Suomeen ja Joensuun lähelle. Nurmeksesta löytyy nimittäin erinomainen itäsuomalainen kylpylähotelli kylpylä Spa Bomban muodossa. Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa karjalaista majoitusta ja ruokapalveluita.

Niiden lisäksi lumoudut taatusti upeasta kylpyläosastosta, josta löytyvät esimerkiksi nämä lumoavat saunat:

  • Karjalainen sauna Kyly
  • Suomalainen sauna Sampo
  • Höyrysauna Taivaankansi

Lisäksi kylpylän sisäaltaissa on erilaisia valo- ja äänitehosteita hyödyntäviä elämyssuihkuja. Pulahtamaan pääsee myös kuuma- ja kylmävesialtaisiin sekä ulkona oleviin lämpimiin porealtaisiin.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Koe laadukkaat kylpylät Itä-Suomessa

Kylpylät Itä-Suomessa tarjoavat todella hyvät mahdollisuudet rentouttavaan lomaan. Yllä mainituista kylpylöistä Imatran kylpylä ja Rauhalahti sopivat erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille. Aikuiset voivat suunnata puolestaan hemmottelemaan vaikkapa Järvisuomeen tai Kolille.

Sopiva kylpylä Itä-Suomesta löytyy taatusti kaikille!

Katso myös Etelä-Suomen kylpylät.

Itä-Suomen kylpylät kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll