LomarengasLomarengas

Brunberg Tehtaanmyymälä – Porvoon herkullisin myymälä

Brunbergin makeistehdas Porvoossa on tuonut suomalaisille veden kielelle jo huimat 150 vuotta. Brunberg sai alkunsa pienestä porvoolaisesta leipomosta, jonka laadukkaat ja täyteläiset tuotteet ovat tuoneet iloa jo useille sukupolville. Uusi Brunberg tehtaanmyymälä sekä Vanhan Porvoon myymälä tuovat nämä herkut saatavillesi.

Brunberg on perheyritys, joka valmistaa useita makeisia samalla reseptillä kuin jo vuosikymmeniä sitten. Brunbergin vanhimmat reseptit ovat peräisin jopa 100 vuoden takaa.

Brunberg yhdistää modernin tuotantotekniikan ja perinteisen käsityöosaamisen; useat makeiset tehdään edelleen käsityönä Brunbergin tehtaalla.

Tutustu alla Brunbergin myymälöihin Porvoossa.

Artikkeli jatkuu...

Brunbergin myymälän suosituimmat ja tunnetuimmat tuotteet

Brunberg myymälän suosituimmat tuotteet

  1. Suukot
  2. Marmeladit
  3. Tryffelit
  4. Lakritsit

Tuotteiden korkea laatu on Brunberg tehtaanmyymälän valttikortti ja suosituimmat tuotteet ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa monen suomalaisen sydämessä.

Suomessa Brunberg on sijoittunut neljänneksi arvostetuimpien makeisbrändien vertailussa. (Taloustutkimus Oy:n ja Markkinointi & Mainonta -lehden Brändien arvostus 2021 -tutkimus.)

Brunberg tehtaanmyymälä tarjoaa myös erikoistuotteita, sillä heiltä saa muun muassa laktoositonta maitosuklaata, jota eivät mitkään muut Pohjoismaiden makeisvalmistajat tarjoa. Brunberg tehtaanmyymälässä on tarjolla myös harvinaisempia herkkuja ja uutuuksia.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Brunbergin myymälät Porvoossa

Brunbergilta löytyy nykyään Porvoosta kaksi myymälää, jotka ovat:

1. Brunberg tehtaanmyymälä Brunbergin makeistehtaan kyljessä

Brunberg tehtaanmyymälä

Brunbergin Tehtaanmyymälän makeismyymälä on 220 neliön kokoinen ja heidän tiloistaan löytyy myös erillinen 60 neliön kokoinen Artisan Confectionery by Brunberg -suklaaosasto, jossa pääsee seuraamaan käsintehtyjen tuotteiden valmistusta.

Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima makeisia ja sieltä voi ostaa myös edullisempaa kakkoslaatua.

Brunberg tehtaanmyymälän osoite on Teollisuustie 21 A, 06150 Porvoo.

2. Vanhan Porvoon myymälä Porvoon Vanhassa kaupungissa

Brunberg Vanha Porvoo

Vanhan Porvoon myymälä on melko pieni puoti verrattuna Tehtaanmyymälään, mutta tämä ihastuttava myymälä on käymisen arvoinen ja nostalginen, jos liikut Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Vanhan Porvoon myymälästä löytyy hyllykaupalla herkullisia tuotteita ja ostat samalla vaikka matkamuistot ja lahjat mukaan.

Vanhan Porvoon myymälä sijaitsee lähes samassa paikassa, missä toimi A. W. Lindforsin karamelli ja marmeladi tehtaanmyymälä jo yli 100 vuotta sitten. Tämä sympaattinen puoti on kokemisen arvoinen elämys ja mukava yhdistää Porvoon Vanhan Kaupungin kiertelyyn.

Vanhan Porvoon myymälä kuuluu ehdottomasti Porvoon nähtävyyksiin.

Brunberg Vanhan Porvoon myymälän osoite on Välikatu 4, 06100 Porvoo.

Porvoon Brunberg Tehtaanmyymälän tuotteet

Brunbergin kotisivuilta löytyy Tehtaanmyymälän aukioloajat ja sivuilla pääsee selaamaan Brunbergin herkullisia tuotteita. Tuotteiden hinnat löytyvät suoraan nettisivuilta ja niitä voi myös tilata netistä.

Brunbergin tehtaanmyymälän tuotteita selatessa pääsee katsomaan myös tuotteiden tarkan ravintosisällön.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Vastuullisuus osana Brunbergin toimintaa

Brunberg vastuullisuus

Brunberg työllistää tällä hetkellä 65 henkilöä ja työyhteisössä vallitsee kunnioituksen kulttuuri. Brunbergilla viihdytään ja työntekijöillä on tunnetusti pitkät työsuhteet ja siellä työskentelee monta sukupolvea saman katon alla.

Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on Brunbergin tärkein voimavara, ja Brunberg varmistaakin, että työympäristö on aina turvallinen ja ergonominen.

Brunberg ottaa vastuun myös ympäristöstä ja pyrkii aktiivisesti minimoimaan tuottamaansa ympäristökuormitusta.

Brunberg käyttää esimerkiksi ainoastaan 100% uusiutuvaa ja hiilineutraalia sähköä kaikissa toimitiloissaan sekä käyttää 100% uusiutuvaa kaukolämpöä tehdasrakennuksessaan. Brunberg Tehtaanmyymälän ja toimistotilojen lämmitykseen käytetään energiatehokasta ekologista maalämpöä.

Brunbergin tavoite on myös minimoida jätteen syntyä kaikessa toiminnassaan. He toimittavat kaiken jätteen hyötykäyttöön sekä kierrättävät kaiken minkä voi kierrättää.

Brunberg pyrkii käyttämään raaka-aineita mahdollisimman säästävästi ja tehokkaasti. Pakkauksissa pyritään myös vähentämään alumiinin ja muovin määrää, ja Porvoon Brunberg tehtaanmyymälästä sekä Vanhan Porvoon myymälästä voikin ostaa ruskeaan paperipussiin pakattuja makeisia mukaansa.

Suurimman osan tuotannon sivuvirrasta Brunberg pystyy hyödyntämään uudestaan sulattamalla tai tarjoamalla sen teollisuustuotteena esimerkiksi jäätelövalmistajille.

Hävikin vähentämiseksi Brunberg tehtaanmyymälä myy myös kakkosluokan tuotteitaan edullisemmin hinnoin.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Brunberg Tehtaanmyymälä on kiinnostava vierailukohde

Brunberg tehtaanmyymälä sisältä

  • Brunberg Tehtaanmyymälä on elämyksellinen nähtävyys Porvoon matkailijoille.
  • Brunberg on Suomen vanhin makeistehdas.
  • Tehtaanmyymälään on esteetön kulku ja pysäköintitilaa on runsaasti
  • Brunbergin Tehtaanmyymälä palvelee myös Take Away -myymälänä
  • Brunberg on porvoolainen perinteitä kunnioittava perheyritys.

Brunberg Tehtaanmyymälä vie kielen mennessään!

Brunbergin tehtaanmyymälät kartalla

Vanha Porvoo

Uusi tehtaanmyymälä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll