LomarengasLomarengas

Porvoon majoitus tarjoaa vaihtoehtoja keskustassa ja lähialueilla

Porvoon majoitus tarjoaa persoonallisia ja idyllisiä yöpymispaikkoja. Historiallisessa kaupungissa pääsee nukkumaan niin viihtyisissä boutique-hotelleissa, että lumoavissa kartanoissa.

Yöpyminen Porvoossa järjestyy siis ihan kaikenlaisille seurueille, ja sopiva majoitus löytyy varmasti jokaiselle lompakolle. Porvoon hotellit ja useat majatalot tarjoavat paljon erityyppisiä vaihtoehtoja.

Porvoon majoituksen kokemuksia löytyy runsaasti ja alla olevat majoitusvaihtoehdot ovatkin saaneet runsaasti positiivista palautetta. Varsinkin hotellit Porvoossa tarjoavat erinomaisia majoitusvaihtoehtoja kaikilla palveluilla.

Artikkeli jatkuu...

Erinomaiset Porvoon hotellit

Porvoon kaupungista löytyy todella monipuolisesti hotelleja. Porvoon hotellit mahdollistavat edullisen yöpymisen laadusta tinkimättä.

Hotellit Porvoossa löytyvät myös lähietäisyydeltä toisistaan.

Tässä viisi erinomaista kohdetta ihan kaupungin keskustasta:

1. Hotelli Sparre

Hotel Sparre, Porvoo

Tämä rauhallinen Porvoon hotelli löytyy aivan torin ja linja-autoaseman läheltä, mistä on Porvoon vanhaan kaupunkiin sekä Porvoon nähtävyyksiin vain alle viiden minuutin kävelymatka. Yöpyminen Hotelli Sparressa on siis erinomainen vaihtoehto, jos saavut linja-autolla.

Tästä hotellista löytyy ilmainen WiFi-yhteys sekä mahdollisuus rentoutua asiakassaunassa.

Kaikista hotellin huoneista löytyy:

 • Oma kylpyhuone suihkulla
 • Veden- ja kahvinkeitin
 • Kaapeli-tv

Hotel Sparren buffetaamiainen on saanut runsaasti kehua.

Kyseisestä Porvoon hotellista löytyy myös viihtyisä baari, jossa voi rentoutua päivän päätteeksi.

Kun etsit sopivaa Porvoon majoitusta koiran kanssa, on Sparre hyvä valinta. Lemmikit ovat hotellissa sallittuja lisämaksua vastaan. Majoitus Porvoossa onnistuu siis myös karvakavereiden kanssa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Pariisin Ville

Pariisin Ville hotelli Porvoossa

Hotellit Porvoossa tarjoavat ainutlaatuisia majoituskokemuksia.

Porvoon vanhan kaupungin hotellit voivat viedä yöpymään todella romanttiseen Pariisin Ville -hotelliin. Hotelli on aivan vanhankaupungin ytimessä, jonka tunnelmalliset huoneet ovat hyvin yksilöllisesti sisustettu.

Joissakin huoneissa on tilaa perushuoneita enemmän, sillä niistä löytyy oma olohuone sekä sauna. Tämä Porvoon majoituspaikka soveltuu erinomaisesti juuri pariskunnille.

Hotellissa voi myös nauttia maukasta aamiaista. Kesäisin noin 50 metrin päässä sijaitseva Pariisin Villen kesäravintola viehättää lähellä jokea.

Porvoon majoitus joen rannalla onnistuu loistavasti juuri Pariisin Villessä. Miltä kuulostaisi siis tämä romanttinen hotelli Pariisin Ville?

Majoitus joen rannalla onnistuu myös tietysti muissakin majoituskohteissa, katso esimerkiksi Jokimaja Wilhelmina.

3. Hotelli Onni

Hotelli Onni, Porvoo

Hotellit Porvoon keskustassa ovat jokainen omanlaisiaan.

Toinen erinomainen vanhan kaupungin hotelli Porvoossa on aivan Porvoon tuomiokirkkoa vastapäätä sijaitseva Hotelli Onni.

Voit nauttia tässä hotellissa yksilöllisesti sisustetuista huoneista, joista avautuu kauniit maisemat puutarhaan. Tämä boutique -tyyppinen Porvoon hotelli tarjoaa erittäin elegantin majoituskokemuksen.

Huoneista löytyy:

 • Kylpytakit ja tossut
 • Oma kylpyhuone suihkulla
 • Taulu-tv

Voit lisäksi nauttia maittavasta aamiaisesta, jonka voi tilata huoneeseen. Hotellista löytyy lisäksi viihtyisä baari ja SicaPelle-ravintola. Ravintolasta saa tilattua maukasta italialaista ruokaa, joka varmasti kruunaa majoituskokemuksen.

4. Hotelli Seurahovi Porvoon keskustassa

Hotelli Seurahovi

Kun etsit hyvällä sijainnilla olevaa majoitusta Porvoossa, on Hotelli Seurahovi hyvä valinta. Keskeisellä paikalla, aivan Porvoon keskustassa sijaitseva hotelli on edullinen, tarjoten kaiken tarvittavan rentouttavaan lomaan.

Tästä Porvoon hotellista löytyy lounasravintola ja asiakkaat voivat nauttia buffetaamiaisen huoneen hintaan.

Myös tämä hotelli on hyvä vaihtoehto, kun haluat löytää Porvoon majoitusta koiran kanssa.

Hotelli Seurahovin huoneista löytyy televisio, kylpyhuone, minibaari sekä ilmainen langaton nettiyhteys.

Hotelli Seurahovi Porvoossa soveltuu siis varmasti aivan jokaiselle.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. RUNO Hotel Porvoo

RUNO hotelli Porvoossa

Yöpyminen Porvoossa voi olla myös unohtumaton kokemus. RUNO Hotel Porvoo tarjoaa asiakkailleen uniikkeja huoneita upealla maalaismodernilla sisustuksella.

RUNO Hotel Porvoon vieraiden käytössä on lisäksi:

 • Yhteinen olohuone
 • Keittiö ja Baari
 • Ullakon Saunaosasto sekä Spa-hoidot

RUNO Hotel Porvoossa tunnet myös historian havinan upeassa jugend tyylisessä hotellirakennuksessa. Tämän hotellin tiloissa on toiminut aiemmin Valtimontalo, sekä Porvoon ensimmäinen majatalo, jossa myö J. L. Runeberg majoittui ensi kerran Porvooseen tullessaan.

Tämä hotelli Porvoossa toimii myös taiteen näyttämönä, joten voit bongata hotellin tiloista suomalaista taidetta.

RUNO hotelli Porvoossa tarjoaa myös erilaisia elämyspaketteja, ja erikokoiset huoneet mahdollistavat majoituksen isommillekin perheille.

Porvoon majatalot

Porvoo majoitusta löytyy myös sympaattisista majataloista. Jos siis kaipaat Porvoon majoitusta bed and breakfast tyyliin, löytyy kaupungista ja sen läheltä nämä kolme ihanaa kohdetta:

6. Budget Hotel Easystay

Budget Hotel Easystay, Porvoo

Vain noin reilun kahden kilometrin päässä Porvoon keskustasta löytyy viihtyisä Budget Hotel Easystay. Nimensä mukaisesti majatalo mahdollistaa, että voit nauttia edullisen yöpymisen Porvoossa.

Huoneista löytyy:

 • Vaatekaappi
 • Kirjoituspöytä
 • Taulu-tv
 • Oma kylpyhuone

Tämän lisäksi tämä Porvoon majoitus tarjoaa asiakkailleen jaetut keittiön. Aamiaista ei ole pakko valmistaa itse, vaan voit nauttia myös majatalon mannermaisen aamiaisen.

Kohteesta löytyy perhehuoneita, joten kyseessä on hyvä majoituspaikka myös perheille.

Tämä majoitus tarjoaa myös mahdollisuuden saunomiseen. Budjettihotelli Porvoossa soveltuu hyvin esimerkiksi työmatkalaisille.

7. Old Town B&B Ida-Maria

B&B Ida-Maria, Porvoo

Porvoon majoitusta joen varrella tarjoilee myös Old Town B&B Ida-Maria. Bed and breakfast majoitus Porvoon vanhassa kaupungissa viehättää modernilla sisustuksella, tunnelmallisessa vanhassa puurakennuksessa. Huoneissa on puulattiat sekä romanttiset, puiset kattopalkit.

Asiakkaiden käytössä on jaettu kylpyhuone sekä oleskelualue ja voit halutessasi varata majatalon saunan käyttöösi.

Tämän Porvoo majoituskohteen lähistöltä löytyy runsaasti ravintoloita.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

8. Porvoo Hostel

Hostelli Porvoossa

Miltä kuulostaisi majoitus Porvoon entisessä synnytyslaitoksessa? Porvoo Hostellissa se onnistuu! Rakennuksen historia on erittäin mielenkiintoinen.

Tämä majoitus Porvoossa tarjoaa budjettimatkailijalle loistavan kohteen. Yhteisiä tiloja ovat kaunis puutarha, oleskelutila sekä keittiö. Kaikissa huoneissa on perusvarustelu, sekä jaettu kylpyhuone. Majoituspaikka sijaitsee vain alle kilometrin päässä keskustasta.

Porvoon alueen kartanot

Lähialue tarjoaa lisää upeaa majoitusta ja esimerkiksi Porvoon mökit kannattaa pitää mielessä omatoimiseen lomaan.

Tämän lisäksi lyhyen ajomatkan päässä Porvoosta pääset yöpymään kartanotunnelmissa näissä kahdessa upeassa majapaikassa.

9. Sannäsin kartanohotelli Porvoossa

Sannäsin kartanon majoitus

10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta sijaitsee viihtyisä Sannäsin kartano. Tämä Porvoon kartanohotelli viehättää kylpyläpalveluillaan sekä upeilla puutarhanäkymillä.

Kartanossa on myös runsaasti ohjelmaa aktiivisen loman viettoon.

10. Haikon kartano

Haikon kartanohotelli

Kuuden kilometrin päässä Porvoon keskustasta löytyy puolestaan suosittu Haikon kartano. Modernin kylpylähotellin palvelut viettelevät niin aikuismatkaajat, että pienten lasten kanssa liikkeellä olevat.

Huoneita löytyy niin uudessa kylpylähotellirakennuksessa, että kartanon tiloista. Haikon kartanohotelli Porvoossa järjestää kesällä myös muun muassa Puistojoogaa sekä Sunnuntaibrunsseja.

Majoitus Porvoossa tarjoaa erilaisia elämyksiä

Porvoon majoitus tarjoaa siis runsaasti vaihtoehtoa, ja varsinkin Porvoon hotellitarjonta on laaja. Katso siis yltä sinua kiehtovat vaihtoehdot, kun yöpyminen Porvoossa on ajankohtaista!

Mainittujen lisäksi Porvoo majoitusta löytyy runsaasti lisää.

Kannattaa katsoa vielä nämä majatalot, huoneistot, sekä hotellit Porvoon keskustan lähettyviltä:

 • Hotel Villa Molnby
 • Tukkilan Tila
 • Soltorp Eco Lodge
 • Porvoo City Apartments
 • Sikosaaren Aitta

Majoitus Porvoossa tarjoaa siis uskomattoman paljon mielenkiintoisia ja uniikkeja yöpymiskohteita.

Porvoon majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll