LomarengasLomarengas

Porvoon mökit tarjoavat saaristomaisemia ja kaupunkitunnelmaa

Porvoo kaupunki on erinomainen lomakohde, mutta sen lähialueet ovat täynnä myös kivaa luontoa sekä erinomaisia lomamökkejä. Yöpyminen Porvoossa ei siis tarkoita vain hotelleja, vaan pääset nauttimaan myös upeista Porvoon vuokramökeistä. Mitä kaikkea Porvoon mökit sitten tarjoavat lomailijalle?

Artikkeli jatkuu...

Parhaat Porvoon mökit

Porvoon saariston mökit tarjoavat runsaasti valinnanvaraa. Etsitpä mökkiä perheen kesälomalle tai kaveriporukan rientoihin, löydät alta taatusti sopivan vaihtoehdon juuri sinun mökkilomaan Porvoossa.

1. Villa Blomvik

Villa Blomvik mökki Porvoossa

Noin 15 kilometrin päässä Porvoosta löytyy tämä viehättävä kesämökki. Kahden henkilön mökistä löytyy tupakeittiö ja parivuoteellinen makuuhuone. Lisäksi mökissä on sauna ja pesuhuone.

Voit lisäksi nauttia ihanasta lasitetusta terassista, josta avautuvat kauniit merinäkymät. Kesätunnelmaan pääsee lisäksi pihapiirissä olevan grillikatoksen ansiosta ja voit myös vuokrata kylpypaljun lisämaksua vastaan.

Kesäisin on mahdollista myös vuokrata moottorivene ja lähteä merelle huristelemaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Villa Eriksberg

Villa Eriksberg, Porvoo

Porvoon saariston mökit isommalle porukalle voivat viedä sinut esimerkiksi tähän upeaan huvilaan. Mökki majoittaa peräti 9+2 henkilöä neljässä makuuhuoneessa.

Vuonna 2012 valmistunut rakennus sisältää kaikki tarvittavat varusteet hyvään lomaan. Tästä Porvoon mökistä on lisäksi vain noin 15 kilometrin matka keskustan palveluihin.

Lisämaksua vastaan on lisäksi mahdollista nauttia kylpypaljusta tai SUP-laudasta.

3. Hirsimökki E

Hirsimökki E, Porvoo

Tämä pieni, vuonna 2000 valmistunut ja 2012 remontoitu mökki löytyy läheltä Porvoota, aivan Suomenlahden rannalta.

Mökissä majoittuu 1+2 henkilöä ja tämän Porvoon vuokramökin voi varata myös lemmikin kanssa matkustettaessa.

Mökin varusteluun kuuluu:

  • Makuuhuone
  • Keittiönurkkaus
  • Katettu kuisti
  • Rantasauna

Voit lisäksi nauttia vuokraan kuuluvista pihapelivälineistä. Lisäksi lapsia viihdyttää mökin lähellä oleva leikkialue ja rannalta löytyy vielä rantalentopallokenttä.

4. Puumökki B

Puumökki B Porvoossa

Porvoon mökit tarjoavat myös tämän erinomaisen vaihtoehdon vaikkapa perheille. Mökissä voi yöpyä 4+3 henkilöä ja sisältä löytyy kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta.

Mökin käytössä on yhteisranta neljän muun mökin kanssa ja lisäksi rannasta löytyy soutuvene. Mökissä on tupakeittiö sekä sähkökiukaalla varustettu sauna.

Myös autokatospaikka on saatavilla yhdelle autolle. Mökin läheltä löytyy runsaasti palveluita sekä nähtävää ja Porvooseen ei ole kuin noin 16 kilometrin matka.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Loma-asunto Porvoon vanhassa kaupungissa

Loma-asunto Porvoon vanhassa kaupungissa

Porvoon vuokramökit löydät myös ihan kaupungin keskustasta. Porvoon vanhakaupunki on erinomainen lomakohde, josta voi vuokrata esimerkiksi tätä viehättävää loma-asuntoa.

Voit nauttia kauniista puutarhasta ja sieltä löytyvistä grillausvälineistä. Mökissä on pieni keittiö, jossa on kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon.

Mikä hauskinta, voit pyynnöstä saada henkilökunnan järjestämään kuumailmapallolennon!

6. Sun Camping

Sun Camping, Porvoo

Kesäisin on hyvä pitää mielessä myös Sun Camping mökit Porvoon seudulla. Leirintäalueelta löytyy neljä Porvoon mökkiä, joista osassa on juokse vesi.

Mökeissä on lisäksi viihtyisä terassi ja sisältä löytyy peitot ja tyynyt sekä keittiötilassa jääkaappi.

Leirintäalueella on erinomaiset palvelut. Alueelta löytyy muun muassa:

  • Lasten leikkipaikka
  • Grillikatos
  • Keittiörakennus
  • Ulkokahvila
  • Minigolfkenttä
  • Uintipaikka

Porvoon keskustaan on mökiltä matkaa vain noin kaksi kilometriä, joten matkan taittaa vaikka kävellen tai voit vuokrata leirintäkeskuksesta pyörät loman ajaksi.

Porvoon vuokramökit löytyy netistä

Vuokramökit Porvoosta löytyy kätevästi netistä. Voit etsiä mökkejä niin Lomarenkaasta, että Booking.comin sivuilta. Valinnanvaraa riittää ja netistä varaaminen on helppoa ja edullista.

Muistat vain hyödyntää luotettavia sivustoja, niin löydät turvallisesti mökin käyttöösi Porvoosta.

Porvoon vuokramökkiä varatessa on kuitenkin tärkeä muistaa olla ajoissa liikkeellä, varsinkin jos etsit lomamökkiä sesonkiaikaan. Esimerkiksi juhannuksena Porvoon mökit varataan jo hyvissä ajoin!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Porvoon mökit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll