Inhan kartano vie keskelle kaunista idylliä Ähtärissä

Ähtärin alue viehättää kauniilla suomalaisella luonnolla ja mieleenpainuvilla nähtävyyksillä. Majoitusta Ähtäristä sekä lähiympäristöstä löytyy monipuolisesti, joista laadukas vaihtoehto on Inhan kartano.

Artikkeli jatkuu alla
Varaa majoitus Inhan kartanosta!
Inhan kartanon majoitus
Artikkeli jatkuu...

Inhan kartanon historia

Inhan kartanon historia

Inhan kartanon historia juontaa aina 1800-luvun loppuun. Vuonna 1896 valmistunut huvilarakennus valmistui tukholmalaisen rautatieläisherran vaimon kesähuvilaksi. Erikoisuutena oli aivan kartanohuvilan pihaan asti tullut rautatie. Rautatietä ei enää ole, mutta sitä reunustanut lehmuskuja on vieläkin paikallaan.

Vuosien saatossa Inhan kartano toimi monien vaikutusvaltaisten henkilöiden kotina ja myöhemmin kouluna sekä juhlan viettopaikkana.

Kartano oli muutamia vuosia vain yksityisessä asumiskäytössä, mutta nykyään osa asunnosta on muokattu majoituskäyttöön. Vaikka monissa Suomen kartanoissa on tarujen mukaan vaikka minkälaista kummitustarinaa, ei Inhan kartanon kummittelua tarvitse pelätä!

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Inhan kartanon majoitus

Inhan kartanon majoitus

Majoitus Inhan kartanossa onnistuu kahdessa upeassa huoneistossa. Huoneistot ovat kooltaan noin 70m², joihin on oma sisäänkäynti. Tässä lyhyt esittely molemmista vuokrattavista huoneistoissa Inhan kartanossa:

Huoneisto 1

Huoneistosta avautuu kaunis järvinäkymä. Huoneiston varusteluun kuuluu:

  • Keittiö sekä ulkogrilli ruoanlaittoon
  • Oma sauna
  • Takka
  • Terassi
  • Oma suihkullinen kylpyhuone
  • Pyykinpesukone

Lisäksi voit katsella televisiota, hyödyntää ilmaisen langattoman netin, pelata pelikonsolilla tai huoneistosta löytyvillä lautapeleillä.

Huoneistoissa mahtuu majoittumaan yhteensä kuusi henkilöä, kahdessa makuuhuoneessa. Huoneistossa on makuuhuoneiden lisäksi vuodesohva.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Huoneisto 2

Toisessa Inhan kartanon huoneistossa on hyvin samankaltaiset mukavuudet. Huoneistosta avautuvat kauniit järvinäköalat ja voit lisäksi ihastella ikkunoista näkyvää puutarhaa. Tässäkin huoneistossa on oma sauna ja kylpyhuone.

Lisäksi käytettävissä on hyvinvarusteltu keittiö sekä viihtyisä olohuone. Asukkaiden käytössä on pelikonsoli sekä lautapelejä. Ruokaa on mahdollista valmistaa myös ulkogrillissä. Käytössä on lisäksi langaton nettiyhteys koko huoneistossa.

Molemmissa huoneistoissa on lisäksi ilmastointi. Huomioi, että tilat ovat savuttomia.

Karvatassun kanssa tähän Ähtärin majoitukseen ei valitettavasti voi saapua, sillä lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Inhan kartanon muut palvelut

Inhan kartanon laituri

Inhan kartano tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja nauttia olosta. Molempien huoneistojen asukkaiden käytössä on yksityinen ranta-alue ja aikaa voi viettää viihtyisässä puutarhassa. Erilaisia pihapelejä on myös saatavilla viihdyttämään niin lapsia, että aikuisia.

Polkupyöriä on mahdollista lainata ilmaiseksi.

Läheltä löytyy lisäksi:

  • Patikointireittejä Ähtärin kauniissa maisemissa
  • Talvisin lähistöllä on hoidettuja latuja
  • Hyvät kalastusmahdollisuudet
  • Golfkenttä

Inhan kartano ei itsessään tarjoa ruokailumahdollisuuksia, mutta kuten yllä käy ilmi, huoneistoissa on erinomaiset mahdollisuudet ruoanvalmistukseen.

Koska Ähtärin eläinpuiston matkailualue on vain alle 3 kilometrin päässä Inhan kartanosta, voit hyödyntää helposti sen palveluita. Sieltä löydät muun muassa Mesikämmenen kylpylän ja ravintolan.

Tuurin kyläkauppaan on puolestaan noin 25 kilometrin matka, joten matka sinnekään ei ole kovin pitkä.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Inhan kartanon yhteystiedot

Ähtärin Inhan kartanoon voi olla yhteydessä numerossa: 040 769 2077.

Inhan kartanon osoite on:

Myllymäentie 370
63920 Ähtäri

Kartanoon on helppo löytää ja matkaa Ähtärin keskustaan on alle viisi kilometriä.

Pysäköinti onnistuu kartanon pihalla ja se on maksuton. Ennakkovarausta ei tarvitse tehdä pysäköinnin osalta.

Inhan kartanoon voi saapua myös sähköautolla, sillä pihasta löytyy sähköajoneuvon latausasema.

Kartalla

Erinomaista majoitusta Ähtärissä

Inhan kartano tarjoaa siis todella loistavat puitteet lomailuun Ähtärissä. Majoituspaikka soveltuu kaikenlaisille matkailijoille.

Inhan kartanon kokemuksia on niin lapsiperheiltä, jotka ovat kehuneet sijaintia muun muassa Ähtärin eläinpuiston osalta. Kehuja on tullut myös pariskunnilta, sillä huoneistot tarjoavat rentouttavat ja romanttiset puitteet aktiiviseen lomailuun luonnon keskellä.

Kun siis kaipaat laadukasta ja rauhallista majoitusta Ähtäristä, ota suunnaksi kaunis ja idyllinen Inhan kartano ja vietä rentouttava loma!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll