Westerby Gård Inkoossa tarjoaa romanttista maalaismaisemaa

Inkoosta löytyy erinomainen ja viihtyisä majatalo lomailuun. Kun kaipaat rauhoittavaa ja idyllistä ympäristöä sekä laadukkaita elämyksiä, on Westerby Gård erinomainen kohde.

Alla katsaus kartanohotellin palveluihin sekä tietoja Westerby Gårdista.

Artikkeli jatkuu alla
Tarjouksia Westerby Gårdiin
Westerby Gård kartanohotelli
Artikkeli jatkuu...

Westerby Gårdin historia

Westerby Gårdin historia

Westerby Gårdin historia ulottuu aina 1500-luvulle asti, jolloin tilasta löytyvät ensimmäiset maininnat.

Vuonna 2018 juhlittiin tilan 400-vuotista taivalta, sillä Westerby Gårdin omistajana on ollut sama suku vuodesta 1618 saakka.

Vuosien saatossa tilalla on harjoitettu viljelyä, kalastusta, metsästystä sekä metsänhoitoa. Nykyään maatilalla pääsee yhä nauttimaan sen omista tuotteista ja aktiviteeteista.

Perheomisteinen kartano on nykyään myös majoituskohde, joten pääset tutustumaan tilan historiaan ja tunnelmaan todella läheisesti. Kartanorakennusta on vuosien varrella myös uudistettu, joten kyseessä on historiallinen, mutta laadukas majoituskohde.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Westerby Gårdin kartanohotelli

Westerby Gårdin huoneet

Kartanohotellista Inkoossa voi varata kahden hengen huoneen. Huoneet ovat mukavan tunnelmalliset ja jokainen huone on yksilöllinen.

Huoneen varusteluun Westerby Gårdissa kuuluu:

  • Kaksi yhden hengen vuodetta
  • Taulu-tv
  • Oma kylpyhuone suihkulla
  • Ilmastointi
  • Ilmainen langaton nettiyhteys

Lisävuoteita ei ole saatavilla, mutta vauvansänky on mahdollista varata huoneeseen. Sängystä ei tule lisäkustannuksia ja niiden enimmäismäärä sekä saatavuus voi vaihdella.

Viihtyisien huoneiden lisäksi matkailijoita viihdyttää Westerby Gårdin terassi sekä puutarha, jotka ovat kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä.

Voit lisäksi nauttia ihanan saunan sekä poreammeen rentouttavasti tunnelmasta. Westerby Gårdin sauna ja poreallas tulee varata etukäteen ja niihin liittyy pieni varausmaksu.

Westerby Gårdin ruokailu

Aamiaista on tarjolla Westerby Gårdin ravintolassa buffet-tyyppisesti. Westerby Gårdin kokemuksia aamiaisen osalta on runsaasti ja niissä tarjontaa on kiitelty ja kehuttu.

Kuten mainittua, kartanohotellin pöydästä löytyy usein oman tilan tuotteita.

Aamiaisen lisäksi lisämaksua vastaan on mahdollista varata hedelmiä, suklaata ja keksejä sekä esimerkiksi viini- tai shampanjapullo huoneeseen. Kesäisin Westerby Gårdin terassilla on lisäksi mahdollista grillata omia eväitä.

Westerby Gårdin ravintola tarjoilee lisäksi usein erilaisia juhla- ja erikoismenyitä, joihin voi varata pöydän etukäteen.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Muut palvelut

Westerby Gårdin palvelut

Westerby Gård tarjoaa erilaisia elämyspalveluita, joiden avulla voit nauttia alueen kauniista luonnosta entistä monipuolisemmin.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Erilaisia pihapelejä
  • Ohjattuja patikkaretkiä
  • Metsästystä
  • Metsäjoogaa

Aktiviteettien lisäksi Westerby Gård soveltuu kokouksien järjestämiseen. Kartanosta löytyy hyvät kokoustilat ja niiden yhteyteen on mahdollista varata erilaisia ruokatarjoiluja.

Lähistön palvelut Inkoossa

Lähistöltä löytyy runsaasti muitakin palveluita ja esimerkiksi Inkoon nähtävyyksiä kannattaa lähteä ihastelemaan. Inkoon keskusta on kartanohotellilta vain noin 2 kilometrin päässä. Keskustasta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita sekä tietenkin elintarvikeliikkeitä, jotta voit tehdä yöpymisestä mahdollisimman mukavan.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Westerby Gårdin sijainti ja saapuminen

Inkoon Westerby Gårdin sijainti on siis varsin erinomainen. Keskustaan on vain parin kilometrin matka ja lähin rautatieasema löytyy Siuntiosta, hieman alle 15 kilometrin päässä.

Westerby Gårdin ei myöskään ole kovin pitkä matka Helsingistä, sillä pääkaupunki sijaitsee noin 55 kilometrin päässä kohteesta.

Pysäköinti onnistuu Westerby Gårdin kartanon pihalla ja se on kartanohotellissa yöpyville ilmainen.

Westerby Gårdin osoite on:

Västerbyvägen 95
10210 Inkoo

Voit olla yhteydessä kartanohotelliin numerossa: 09 295 258 9. Sähköpostia on mahdollista lähettää osoitteeseen [email protected].

Westerby Gård on romanttinen ja monipuolinen kartanohotelli. Jos olet liikkeellä Etelä-Suomessa ja kaipaat rauhallista ja kaunista maalais- ja saaristomaisemaa, kannattaa harkita tätä majoitusvaihtoehtoa.

Ystävällinen palvelu sekä mielenkiintoiset aktiviteetit tekevät Westerby Gårdista erinomaisen majoitusvaihtoehdon.

Jos olet kartanomajoituksen ystävä, niin löydät sivuiltamme myös lisää vaihtoehtoja kartanohotelleista.

Westerby Gård kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll