Inarin majoitus vie ihastelemaan tähtitaivasta

Inarin majoitus voi viedä sinut majoittumaan laadukkaaseen ja perinteiseen hotelliin tai upeaan ja erikoiseen iglumajoitukseen. Pohjois-Suomen kauniista kohteesta löytyy majoitusvaihtoehtoja hyvinkin monenlaiseen matkaan.

Tässä vinkit siihen millaista majoitusta Inarissa voi saada.

Artikkeli jatkuu...

Upeat Inarin hotellit

Inarissa yöpyminen voi viedä sinut nauttimaan laadukkaista hotelleista ja niiden palveluista. Hotellit Inarissa soveltuvat hyvin niin pariskunnille, että perhelomaa viettäville.

1. Hotel Inari

Hotel Inari

Hotelli Inari sijaitsee aivan Inarin keskustassa ja jos majoitus Inarijärven rannalla on se mitä haet, niin tämä on teidän paikkanne. Pienessä hotellissa on 53 huonetta, joista 23:ssa on oma sauna käytössä. Huoneet ovat kahden hengen huoneita, mutta niihin saa myös lisävuoteita tarvittaessa.

Kyseessä on monien mielestä paras Inarin keskustan majoitus ja hotellia voi suositella rentouttavan loman majapaikaksi monenlaisille matkaajille.

Hotellista löytyy lisäksi ravintola Aurora, jossa on mahdollista nauttia niin pikkupurtavaa, että annoksia isompaan nälkään.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Wilderness Hotel Inari & Igloos

Wilderness Hotel Inari & Igloos

Kun etsinnässäsi on erilainen hotelliloma Inarissa, suuntaa katseet Wilderness Hotel Inari & Igloos -majoitukseen. Kyseessä on upea majoitus Inarijärven rannalla, noin 5 minuutin ajomatkan päässä Inarin keskustasta.

Hotellissa on mahdollista yöpyä:

  • Tunnelmallisissa kelomökeissä
  • Lappilaisittain sisustetussa erähuoneessa
  • Taivasnäkymät tarjoavissa revontulimökeissä

Huoneet eivät ole mitään perinteistä mökkielämää, vaan niiden kohdalla voidaan hyvinkin puhua hotellitason majoituksesta.

Huoneissa on langaton nettiyhteys, kylpyhuone sekä osassa jopa omat saunatilat. Hotelli tarjoaa lisäksi buffetaamiaisen sekä erilaisia ohjelmapalveluita.

3. Hotel Korpikartano

Hotelli Korpikartano, Saariselkä

Menesjärven ja Lemmenjoen kansallispuiston läheltä löytyy lisäksi erinomainen Inarin hotelli Hotel Korpikartanon muodossa. Tämä Inarin majoitus on noin 30 minuutin päässä Inarin keskustassa, joten se on suhteellisen helposti saavutettavissa, jos olet liikkeellä omalla tai vuoka-autolla.

Hotellista löytyy yhden ja kahden hengen huoneita ja lisävuode on saatavilla maksusta. Huoneiden mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmainen nettiyhteys.

Hotel Korpikartanon ravintolassa voi nauttia aterioita varauksesta ja alueella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Ihanimmat Inarin mökit

Inarin majoitus onnistuu tietenkin myös laadukkaissa mökeissä. Mikä onkaan parempaa kuin viettää aikaa keskellä kaunista lappilaista luontoa. Mökit Inarissa ovat todella laadukkaita ja monipuolisia.

Tässä muutama vinkki, jos etsit sopivaa Inarin majoitusta mökissä.

1. Holiday Village Inari

Holiday Village Inari

Aivan Hotelli Inarin vierestä löytyy myös laadukasta mökkimajoitusta Inarin keskustassa. Holiday Village Inarista löytyy 32 mökkiä, joista osasta löytyy saunatilat sekä lasitetut katot tähtitaivaan ihasteluun. Mökit ovat siis hyvä vaihtoehto, jos kaipaat iglu majoitusta Inarissa.

Isoimpaan mökkiin on mahdollista majoittua neljän hengen voimin, joten vaihtoehto on hyvä esimerkiksi perheille.

2. Lake Inari Mobile Cabins

Lake Inari Mobile Cabins

Hauskoja ja erikoisia mökkejä Inarissa riittää. Voit yöpyä muun muassa Lake Inari Mobile Cabinsin lasisissa huoneissa.

Tämä Inarin majoitus voidaan sijoittaa mahdollisesti jopa Inarijärven jäälle, joten voit nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä.

Mökeissä on lämmitys sekä WC-tilat. Lähistön päärakennuksessa on käytössä suihkutilat sekä grillausmahdollisuudet.

Kun kaipaat kunnollista rauhoittumista, on tämä mökki Inarissa erinomainen valinta.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

3. Cabin at Huskies Farm

Cabin at Huskies Farm

Loma-asunto sijaitsee lähellä Inarin keskustaa, tarjoten rauhallisen majoituksen Inarin lomaan. Mökkiin kuuluu puutarha, terassi sekä laadukas grillipaikka. Lisäksi mökissä voi nauttia maksuttomasta nettiyhteydestä ja alueella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Pääset lisäksi saunomaan sekä kokkailemaan pienessä keittotilassa.

Mökkiin voi majoittua myös lemmikkien kanssa!

Artikkeli jatkuu alla
Alvar Pet Alvar Pet
Artikkeli jatkuu...

Inarin majoitus on monipuolista ja laadukasta

Kuten yltä käy ilmi, Inarin majoitus tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi. Voit yöpyä niin perinteisessä hotellimajoituksessa, että nauttia pienestä luksuksesta lasitetuissa mökeissä. Majapaikkoja löytyy aivan Inarin keskustasta, joten kulkuyhteydet ovat hyvät vaikket olisikaan liikkeellä omalla autolla.

Inari on muutenkin erinomainen lomakohde aktiiviseen lomaan, joten ei muuta kuin suunnittelemaan tunnelmallista lapinlomaa!

Löydät täältä Inarin nähtävyydet.

Inarin majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll