LomarengasLomarengas

Villa Högbo – idyllinen majatalo saaristomaisemissa

Kaipaatko viihtyisää ja romanttista lomakohdetta Turun saaristossa? Kun haluat nauttia laadukkaista palveluista, upeasta saaristomaisemasta sekä hyvistä palveluista, on Villa Högbo erinomainen majatalo lomakohteeksi.

Alla katsaus siihen, mitä kaikkea tämä majoitus Iniössä tarjoaa asukkailleen.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä tarjouksia Villa Högboon!
Villa Högbo majoitus
Artikkeli jatkuu...

Villa Högbon huoneet

Villa Högbon huoneet

Villa Högbostä löytyy yhteensä 20 vuodepaikkaa seitsemässä makuuhuoneessa, joita löytyy eri kokoisina. Voit valita niin pienen kahden hengen huoneen, että tilavamman huoneen kolmelle hengelle. Lisäksi Villa Högbostä löytyy iso perhehuone, jossa on yksi yhden hengen vuode, kaksi kerrossänkyä sekä kaksi leveää parivuodetta.

Saatavilla on myös neljän hengen huone yhdellä yhden hengen vuoteella, yhdellä parivuoteella ja kahdella parivuoteella varusteltuna. Kaikenlaisille seurueille löytyy siis taatusti sopiva huone.

Osassa huoneista on oma suihku, mutta monen huoneen osalta kylpyhuone ja wc-tilat ovat jaetut. Majatalosta löytyy yhteensä viisi wc-tilaa, joten omaa rauhaa on hyvin saatavilla.

Asukkaiden käytettävissä on lisäksi keittiö sekä sali alakerrasta. Yhteensä majatalossa on kolme keittiötä, joten kohde on erinomainen, kun kaipaat itsenäistä majapaikkaa, jossa voit valmistaa omia ruokia.

Villa Högbo on myös lemmikin kanssa erinomainen valinta ja lemmikeistä menee vain pieni varausmaksu.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Villa Högbon muut palvelut

Villa Högbon muut palvelut

Kuten yltä käy ilmi, tämä Iniön majoitus tarjoaa yhteisen keittiön sekä wc-tilat asukkaille. Saunaa Villa Högbossä ei ole omasta takaa, mutta rantasaunan vuokrausta voi tiedustella lähellä olevan saaristokaupan omistajilta.

Villa Högbon asukkaiden käytössä on:

  • Ilmainen langaton nettiyhteys
  • Ilmainen pysäköintimahdollisuus
  • Lautapelejä ja lasten ulkopelejä

Villa Högbon aamiainen on saanut runsaasti kiitosta. Aamiainen on mannermainen ja se sisältyy huoneen hintaan.

Tämän lisäksi voit tiedustella Villa Högbon omistajilta erilaisista aktiviteeteista. Lisämaksua vastaan he järjestävät nimittäin mahdollisuuden kokeilla muun muassa:

  • Vesiurheilua
  • Minigolfia
  • Melontaa
  • Kalastusta

Voit lainata majatalon pyöriä ilmaiseksi ja suunnata tutustumaan lähialueen menoon ja meininkiin. Villa Högbon ympäristö on todella kaunista ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä löytyy myös, joten tekemistä tässä kauniissa kohteessa riittää taatusti.

Lähin ranta on noin 400 metrin päässä majatalosta, joten uimaankin pääsee nopeasti.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Sijainti ja osoite

Villa Högbo sijaitsee siis Iniön saaristossa, kauniissa Norrbyn kyläkeskuksessa. Iniön saaristo on osana Saariston rengastietä, joten kyseessä on todella suosittu matkailukohde. Villa Högbo on erinomainen vaihtoehto, jos etsit majoitusta Saariston rengastien varrelta.

Majatalo sijaitsee saaressa, johon tulee saapua esimerkiksi laivalla Kustavin Heponiemestä. Yhteysalus kulkee läpi vuoden ja matkaa satamasta Villa Högboseen on noin viisi kilometriä satamasta sekä Skagenin lossilta noin kilometrin verran.

Toki Iniöön voi auton lisäksi saapua myös veneellä ja Villa Högbo sijaitseekin aivan kahden vierasvenesataman välissä.

Villa Högbon osoite on:

Kunnantalonmäki 17
23390 Iniö

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Villa Högbo kartalla

Iniön palvelut Villa Högbon lähellä

Iniön saarelta löytyy sopivasti palveluita, mikäli kaipaat esimerkiksi ravintolaruokaa tai lähikauppaa eväiden ostoon. Alle kilometrin päässä Villa Högbostä löytyy muun muassa thaimaalainen ravintola Bruddaslviken sekä maistuva Merideli Leonelle, josta löytyy maukkaat pizzat. Lähimpään Iniön kauppaan on vain 400 metrin matka.

Kesäisin lähellä toimii myös varsin vireä tori ja alueella tapahtuu erilaisia tapahtumia konserttien ja näyttelyiden muodossa.

Villa Högbon kokemuksia löytyy runsaasti ja lisätietoja löytyy esimerkiksi Villa Högbon Facebookista. Kohde on todella rauhallinen ja omistajat erittäin ystävällisiä.

Huoneet kannattaa varata hyvissä ajoin, varsinkin kesäisin ja juhannuksen aikaan, sillä majatalo on suosittu!

Jos siis suunnittelet kiertäväsi Saariston rengastien tai haluat tutustua Turun saaristoon, pidä mielessä Villa Högbon idylliset ja kauniit huoneet!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll