LomarengasLomarengas

Oulun majoitus – parhaat hotellit ja mökit Oulussa

Majoituksen järjestäminen Oulun lomalla on helppoa ja vaivatonta. Oulun majoitus tarjoaa nimittäin monipuolisesti vaihtoehtoja niin hotelleista retkeilykeskuksiin. Vaihtoehtoja riittää rentouttavaan perhelomaan, että hauskanpitoon ystävien kesken.

Oulun hotellit – parhaat vaihtoehdot hotellilomaan

Kun kaipaat perinteikkäälle hotellilomalle, riittää Oulun hotelleissa valinnanvaraa. Hotelli on hyvä valinta moniin tilanteisiin, sen ollessa sopiva vaihtoehto muun muassa Oulun majoitusta lemmikin kanssa etsittäessä. Hotelli on usein myös paras valinta, kun etsinnässä on majoitus Oulun keskustassa.

Artikkeli jatkuu...

Tässä viisi vaihtoehtoa Oulun hotellimajoitukseen:

1. Lapland Hotels Oulu

Oulun hotellimajoitus

Majoitus Oulussa voi viedä sinut myös keskelle aitoa ja rehtiä lappilaista tunnelmaa, jolloin Lapland Hotels Oulu on silloin loistava valinta aivan Oulun keskustassa.

Kyseessä on laadukkaasti sisustettu design-hotelli, jonka sisustus mukailee Lapin luontoa. Hotellista löytyy sauna- ja kylpyläosasto ja huoneet ovat laadukkaasti varusteltuja.

Myös lemmikkihuoneita on saatavilla, joten hotelli sopii sinulle, joka etsit sopivaa Oulun majoitusta koiran tai lemmikin kanssa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo, Oulu

Kotoisaa, mutta laadukasta hotellitunnelmaa löytyy Best Western Hotel Apollosta Asemakadulta. Hotellissa on 70 hyvin varusteltua huonetta sekä viihdyttävät palvelut. Hotellissa on muun muassa hyvät saunatilat sekä laadukas kuntosali.

Hotellin polkupyöriä voi lisäksi lainata ilmaiseksi ja lähteä tutustumaan vaikkapa Oulun nähtävyyksiin.

Best Western-ketju tarjoaa erinomaisen ja halvan Oulun majoituksen, olitpa liikkeellä yksin tai isommalla porukalla.

3. Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Oulun majoitus Sokos-ketjun hotelleissa on myös edullinen vaihtoehto. Original Sokos Hotel Arina on todella suosittu lomahotelli aivan uuden oululaisen kauppakeskuksen vieressä. Hotellin huoneista löytyy vaihtoehtoja niin edullisemmissa, että sviitti-luokituksissakin. Huoneita on saatavilla myös perhehuoneina.

Hotellin palvelut ovat laadukkaat ja voit nauttia hotellin tiloissa muun muassa:

  • Teemojen pohjalta sisustetuista huoneista
  • Asiakassaunasta
  • Kuntoiluhuoneen palveluista
  • Kattavasta aamiaisesta
  • Ravintola Verannan monipuolisista herkuista

4. Scandic Oulu City

Hotelli Oulussa

Aivan keskustassa, Oulun elokuvateatterin lähellä sijaitseva Scandic Oulu City hotelli sopii monenlaiselle matkaajalle. Erityistä elämystä tarjoavat hotellin sviitit, joista avautuu upeat kattomaisemat Oulun ylle. Jos siis olet lähdössä vaikkapa kumppanin kanssa pienelle viikonloppulomalle, voit tykästyä tähän hotelliin.

Hotelli on hyvä valinta muulloinkin ja myös lapsimatkailijat on hyvin huomioita. Käytössäsi on ilmainen WiFi hotellin tiloissa ja lisäksi hotellista löytyy ihan kelvollinen kuntosali.

5. Airport Hotel Oulu

Airport Hotel Oulu

Maininnan ansaitsee myös Oulun lentokenttähotelli, joka on hyvä vaihtoehto, kunetsinnässä on majoitus Oulun lähellä. Aivan lentokentän kupeessa, merellisissä maisemissa sijaitseva hotelli palvelee monipuolisesti. Hotellin huoneet ovat tilavat ja vaihtoehtoja on myös perheille. Hotellin tiloissa palvelee lisäksi erinomainen espanjalainen ravintola, El Sabor.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Oulun mökit tarjoavat majoitusta keskellä luontoa

Kun kaipaat perinteisen hotellin tilalle jotain muuta, riittää Oulussa vaihtoehtoja. Esimerkiksi Oulun majoitus Airbnb-tyylisissä huoneistohotelleissa onnistuu varsin vaivattomasti. Oulun majoitustarjonta sisältää lisäksi upeita mökkivaihtoehtoja. Oulussa ja aivan keskustan lähellä riittää kaunista luontoa, jonka keskellä lepää niin keho, että mieli.

Alla esittelyssä ehdottomasti paras Oulun mökki- ja retkeilymajoitus:

6. Nallikarin lomakylä

Nallikarin lomakylä, Oulu

Oulun majoitus hieman keskustan ulkopuolella onnistuu Nallikarin lomakylässä. Keskus tarjoaa itse asiassa todella runsaasti majoitusvaihtoehtoja Oulussa, sillä lomakylän yhteydestä löytyy:

  • Pooki lomamökit
  • Poiju Villat
  • Masto Mökit
  • Oulun campingalue, jossa sijaitsevat myös Messi Kesämökit

Nallikariin voi tulla siis yöpymään mukaviin ja laadukkaisiin lomamökkeihin tai camping-alueelle. Oulun leirintäalue tarjoaa mahdollisuuden niin omassa asuntovaunussa yöpymiseen, että perinteisempään telttamajoitukseen. Camping-alueen käyttöön kuuluu muuten yleinen saunavuoro sekä alueen grillikatokset.

7. Break Sokos Hotel Eden Nallikarin alueella

Break Sokos Hotel Eden Nallikarin alueella

Nallikarin kauniilla alueella sijaitsee myös Break Sokos Hotel Eden, joka tarjoaa loistavia palveluita lomallesi tai muuhun vierailuun aivan meren rannan tuntumassa. Tämä kylpylähotelli takaa rentouttuvan vierailun upeissa maisemissa Oulun parhaimmilla paikoilla.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Yöpyminen Oulussa on helppoa ja edullista

Oulun majoitus tarjoaa siis runsaasti vaihtoehtoja lomalaisille. Edullista majoitusta löytyy retkeilyalueelta Oulun Nallikarista ja keskustan hotellit ovat lisäksi monipuolisia tarjontansa puolesta. Huoneita löytyy eri hintaluokissa, joten yöpyminen Oulussa ei ole liian vaativaa kukkarollesi. Majoitusta Oulusta etsittäessä kannattaa aina tarkistaa netistä löytyvät tarjoukset, sillä niiden avulla on mahdollista säästää huoneiden ja mökkien hinnassa.

Katsasta siis Oulun majoitustarjonta ja suuntaa rentouttavalle lomalle pohjoiseen!

Oulun majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll