Lasi-iglut Saariselällä tarjoavat elämyksellisen yön

Lasi-iglut Saariselällä vievät sinut nauttimaan tähtitaivaan lumosta. Jos olet suuntaamassa lomalle tähän monipuoliseen lomakohteeseen, ovat iglut erinomainen ja eksoottinen valinta majapaikaksi.

Mikään ei ole sen tunnelmallisempaa kuin köllähtää nukkumaan aktiivisen päivän päätteeksi tähtitaivaan tuikkeen alle!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat lasi-iglut Saariselällä upeaan kokemukseen

Saariselän iglut antavat lomalle erinomaista lisämakua ja eksotiikkaa. Vaihtoehtoja riittää varsin kivasti, joten sopiva lasi-iglu Saariselällä löytyy taatusti.

Alla esittelyssä parhaimmat Saariselän lasi-iglut.

1. Kakslauttanen

Kakslauttanen lasi-iglut Saariselällä

Saariselän Kakslauttasen iglu majoitukset ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Vaikka Kakslauttanen Arctic Resort sijaitseekin periaatteessa Sodankylän kunnan puolella, ei matkaa Saariselälle ole kuin 10 kilometriä. Majoitus lasketaankin usein osaksi Saariselän lomakeskusta.

Kakslauttasen iglut majoittavat asiakkaita aina joulukuusta huhtikuuhun Iglu-kylässä.

Kylästä löytyy muun muassa:

  • Perinteisiä lumi-igluja
  • Lämpimiä lasi-igluja
  • Jäägalleria taideteoksineen
  • Jääbaari sekä -kappeli
  • Lumiravintola

Nämä Saariselän lasi-iglut on rakennettu lämpölasista, joten lämpötila iglun sisällä on sama kuin normaali huonelämpötila. Lasi ei huurru, joten voit ihastella tähtitaivasta ja revontulia, niiden näkyessä öisellä taivaalla.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Jos haluat, voit lisäksi harkita yöpymistä kelo-lasi-igluissa. Kakslauttasen kelomökki-iglut tarjoavat perinteisen mökkimajoituksen lasisella iglulla höystettynä. Mökkien varusteluun kuuluu muun muassa oma sauna. Yöpyjiä kelo-lasi-igluihin mahtuu kuusi kappaletta.

Todellista elämystä etsivät voivat suunnata myös perinteisiin lumi-igluihin. Igluista ei ole näkymiä tähtitaivaalle, mutta tunnelmaa riittää taatusti. Lämpötila lumi-igluissa on aina 3-6 miinusasteen tietämillä.

2. Northern Lights Village Saariselkä

Northern Lights Village, Saariselkä

Toinen laadukas Saariselän iglu hotelli löytyy kävelyetäisyyden päässä Saariselän keskustan palveluista. Northern Lights Village Saariseläkä tarjoaa tunnelmallisia revontulikotia.

Niiden varusteluun sisältyy lämmitetty lasikatto, joka takaa näkymät tähtitaivaalle. Jokaisesta kodasta löytyy lisäksi parivuode, kylpyhuone suihkuineen, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja minibar.

Lomakeskuksen yhteydessä on kodikas ravintola Lumihiutale, jossa nauttia paikallisia herkkuja.

3. Wilderness Hotel Muotka

Wilderness Hotel Muotka lasi-iglut, Saariselkä

Wilderness Hotel Muotka sijaitsee 14 kilometrin päässä Saariselän lomakylän keskustasta, jonka alueella voit majoittua upeissa igluissa.

Mökeissä voi yöpyä neljä henkilöä ja niiden lasikatot tarjoavat upeat maisemat niin talviseen tähtitaivaaseen, että yöttömän yön valoisuuteen kesällä.

Lasikattoisissa mökeissä on kylpyhuone sekä kaksi erillistä sänkyä. Osassa mökeistä on oma sauna.

Artikkeli jatkuu...

Pidä mielessä myös tämä Saariselän hotelli

Yllä olevat vaihtoehdot tarjoavat siis perinteiset lasi-iglut Saariselällä. Mutta revontulista ja tähtitaivaasta pääsee nauttimaan myös perinteisen hotellin tiloissa.

4. Star Arctic Hotel

Lasi-iglut Saariselkä

Star Artic Hotel tarjoaa hyvinkin samanlaisen elämyksen Saariselän lasi-igluihin verrattuna hotellin erityisessä maisemahuoneessa. Huoneessa on lasikatto, josta avautuvat näkymät tähtitaivaalle. Jos siis haluat mieluummin yöpyä hotellihuoneessa, voi tämä olla hyvä ja romanttinen vaihtoehto.

Hotellihuoneet ovat hyvin varusteltuja ja niihin kuuluu muun muassa kylpyhuone suihkuineen. Hotellin palveluihin sisältyy myös erinomainen ravintola sekä baari, jotka viihdyttävät pitkän päivän päätteeksi.

Löydät sivuiltamme myös muut Saariselän hotellit.

Minkä hintaisia ovat lasi-iglut Saariselällä?

Iglut ovat taatusti kiehtova vaihtoehto majoittumiseen. Harva kieltää, etteikö mahdollisuus kokea esimerkiksi revontulet olisi erittäin mielenkiintoinen. Mutta matkailijaa kiinnostaa taatusti myös Saariselän iglun hinta.

Elämyksellisen yön lasi-iglussa ei tarvitse aina maksaa maltaita. Koska vaihtoehtoja alueella riittää, voit valikoida ja verrata eri vaihtoehtoja. Näin löytyy yleensä se edullisin hinta Saariselän igluille. Noin keskimäärin hinnat ovat talvella muutamia satoja euroa yöltä. Hinnat ovat sesonkiaikaan aina korkeammat kuin niiden ulkopuolella ja esimerkiksi kesäisin hinnat voivat tippua reilusti. Kannattaa siis harkita lasi-igluja, jos olet lähdössä kesällä Saariselälle.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Hintaa vaikuttaa siis paljon se, milloin olet liikenteessä. Lisäksi esimerkiksi Kakslauttasen lasi-iglujen hinnat vaihtelevat yöpyjien mukaan. Mökkimäisissä igluissa voi yöpyä useampi aikuinen, joten esimerkiksi kaveriporukan kanssa matkustaessa voi hinnat pitää kohtuullisina.

Lasi-iglut Saariselällä ovat ainutlaatuinen elämys, joten kannattaa ehdottomasti harkita yöpymistä tunnelmallisissa igluissa ainakin kerran elämässään!

Saariselän majoitus pitää sisällään myös muita upeita vaihtoehtoja, joten voit esimerkiksi majoittua yhden yön näissä lasi-igluissa tähtitaivaan alla, ja loput lomasta taas hotellissa.

Saariselän lasi-iglut kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll