LomarengasLomarengas

Saariselän majoitus – Majoitusta joka makuun Saariselällä

Tuntureita, tunnelmaa ja laadukasta tekemistä on tarjolla Saariselällä. Inarin kunnassa sijaitseva kylä viihdyttää läpi vuoden ja Saariselän majoitus onnistuu niin hienoissa hotelleissa, että ainutlaatuisissa igluissa!

Saariselkä on monipuolinen lomakeskus, jonne lähdetään yleensä varsinkin talvisin hiihtämään ja laskettelemaan. Kauniit tunturimaisemat tarjoavat kuitenkin ihanaa tekemistä läpi vuoden. Alla olevien ideoiden avulla löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, jos olet etsimässä majoitusta Saariselällä.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Saariselän majoitus tunturihotellissa

Saariselän rinnekeskuksen ympäristöstä löytyy laadukasta hotellimajoitusta. Tunnelmalliset tunturihotellit ovat erinomainen valinta, jos olet liikkeellä vaikkapa puolison kanssa!

Tässä muutama hyvä Saariselän hotellimajoitus:

1. Santa’s Hotel Tunturi

Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä

Kun kaipaat laadukasta majoitusta Saariselällä, voi Santa’s Hotel Tunturi olla hyvä valinta. Valittavanasi on seuraavanlaiset huoneet:

  • Kahden hengen hotellihuone
  • Saunallinen Superior-huone
  • Saunallinen Deluxe-huone
  • Saunallinen Suit
  • Lomahuoneisto

Hotellissa on lisäksi varsin monipuolinen kuntosali. Asiakkaille on myös tarjolla hierontapalveluita ja ruokailu onnistuu hotellin yhteydessä olevassa, erinomaisessa Ravintola Kaltiossa.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Lapland Hotels Riekonlinna

Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä

Lapland Hotels on suosittu hotelliketju, jonka hotellit vievät sisustuksellaan aina keskelle perinteikästä lappitunnelmaa. Riekonlinna on eittämättä yksi kaunein Saariselän majoitusvaihtoehto.

Hotellissa on erilaisia huoneita, joiden joukossa on muun muassa perheille sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi tämä on hyvä Saariselän majoitus koiran kanssa liikuttaessa.

Riekonlinnan yhteydessä toimii laadukas Ravintola Linnansali, jossa voi tutustua esimerkiksi paikallisiin makuelämyksiin.

Lisäksi hotellista löytyy tilaussaunatilat sekä suksien huoltohuone.

Artikkeli jatkuu...

3. Holiday Club Saariselkä

Holiday Club Saariselkä

Saariselkä Holiday Club on Euroopan pohjoisimpia kylpylähotelleja ja erinomainen valinta majapaikaksi. Laadukkaassa hotellissa löytyy huoneita niin kahdelle hengelle perushuoneissa, että varustelluimmissa sviiteissä. Lisäksi perhehuoneita on saatavilla, kun olet liikkeellä lasten kanssa.

Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi kylpylä, josta löytyy runsaasti erilaisia altaita sekä laadukkaat saunatilat. Lisäksi Holiday Club Saariselällä voi nauttia erilaisista hoidoista sekä piipahtaa vaikkapa Angry Birds Parkiin lasten kanssa.

Jos etsit edullista majoitusta Saariselällä, niin kannattaa katsoa tämän hotellin hinnat.

Saariselän mökit

Lapin lomalle lähdetään usein hakemaan perinteistä mökkilomaa. Siinä on jotakin erityisen tunnelmallista viettää aikaa keskellä kaunista luontoa, mukavassa mökissä takkatulen loimutessa.

Saariselän mökit ovat täynnä erilaisia vaihtoehtoja. Tasokkaita lomahuoneistoja on saatavilla muun muassa:

  • Holiday Club Saariselässä
  • Majoitus Kuukkelin vuokrahuoneistoissa
  • Hotelli Korpikartanossa
  • Lomakylä Vallessa

Lisäksi mökkejä on mahdollista etsiä muun muassa Saariselän Keskusvaraamon kautta. Alueen mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin pienistä alle 10 hengen mökeistä aina suurempiin mökkeihin.

Artikkeli jatkuu alla
Laadukkaat laskettelumatkat Eurooppaan Alpeille!
Laskettelumatkat
Artikkeli jatkuu...

Saariselän iglut – Yövy tähtien alla

Lappi tarjoaa tietysti aivan omalaatuista taikaa ja tunnelmaa. Kun mielesi halajaa kokeilla jotakin aivan uutta ja erikoista, miltä tuntuisi viettää yö Saariselän igluissa? Kyllä vain, tässä upeassa lomakohteessa voi nukkua igluissa ja ihastella illan ja yön tähtitaivasta ja ehkä jopa niitä kauniita ja värikkäitä revontulia.

4. Northern Lights Village

Northern Lights Village, Saariselkä

Saariselän keskustan lähellä sijaitseva Northern Lights Village vie upeisiin revontulikotiin. Kodat ovat varusteltu parivuoteella sekä kylpyhuoneella ja niiden lasikatot ovat lämmitettyjä takaamaan hyvät näkymät tähtitaivaalle.

Lomakeskuksen palveluihin kuuluuvat myös herkulliset ravintolapalvelut sekä mahdollisuus kokea muun muassa moottorikelkkasafari Saariselän kauniissa maisemissa.

5. Kakslauttanen Arctic Resort

Saariselkä iglut

Toinen upea iglumajoitus on kansainvälisesti suosittu Kakslauttanen Arctic Resort. Heidän lasiset iglut majoittavat kaksi henkilöä Saariselällä. Igluihin saa tarvittaessa ylimääräisen sängyn ja huoneiden varusteluun kuuluu wc-tilat. Sauna ja suihku ovat käytössä eri rakennuksessa.

Kakslauttanen tarjoaa myös hieman isompia kelomökkejä, joissa yhdistyy lasi-iglun ja mökin hyvät puolet. Voit siis ihastella tähtitaivasta iglussa ja saada käyttöösi myös isommat mökkitilat yksityisine saunatiloineen.

Jos haluat majoittua vastaavissa igluissa, niin lue meidän artikkelimme, missä on esiteltynä parhaat lasi-iglut Saariselällä.

Saariselkä on majoitusvaihtoehtojensa puolesta siis varsin erinomainen valinta lapinlomaan. Majoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset ja parhaat Saariselän majoitustarjoukset löydät aina tietysti kätevästi netistä.

Lähde siis viettämään unohtuman talviloma Lapissa!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Majoitus Saariselän lähellä

Voit löytää upeita majoitusvaihtoehtoja myös Saariselän läheltä, jos sinulla on auto käytössä. Tästä yhtenä esimerkkinä on:

6. Hotelli Korpikartano

Hotelli Korpikartano, Saariselkä

Lemmenjoen Kansallispuiston vieressä sijaitseva Hotelli Korpikartano on loistava valinta Saariselän loman majoitukseksi. Hotellista löytyy niin perinteisiä hotellihuoneita, että isompia huoneistoja. Studioissa ja huoneistoissa on lisäksi minikeittiöt. Korpikartanon yhteydessä on pieni ja tunnelmallinen ravintola ja lisäksi hotellin yhteydessä on myös upea kotaravintola, jossa voit nauttia aterian avotulen loimutessa.

Ota huomioon, että täältä ajaa Saariselälle yli tunnin. Voit esimerkiksi yhdistää lomaasi majoituksen lähempänä Saariselkää ja viettää osan taas kauempana esimerkiksi juuri Hotelli Korpikartanossa.

Saariselän majoitus kartalla

Lisää tietoa Saariselästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll