Parhaat Hangon mökit ja loma-asunnot lomallesi

Hankoon voi matkata rentoutumaan ja nauttimaan kauniista luonnosta sekä mielenkiintoisista nähtävyyksistä läpi vuoden. Yöpyminen Hangossa onnistuu monin eri tavoin. Voit majoittua Hangon hotelleihin tai viettää viihtyisän loman vuokraamalla mökin. Hangon mökit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin perheille, että kaveriporukalla matkaaville.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Hangon mökit

Mökkejä Hangosta löytyy aivan tämän Suomen eteläisimmän kaupungin keskustan läheltä sekä hieman kauempana keskustasta.

Tässä muutama erinomainen vaihtoehto, jotka pitää mielessä:

1. Hanko Villa Anke

Hanko Villa Anke mökki

Mökit Hangossa voivat viedä erinomaisiin vieraskoteihin ja majataloihin, joiden tunnelma on hyvin luonnonläheinen sekä rentouttava. Esimerkiksi Hanko Villa Anke mahdollistaa hyvinkin “mökkimäisen” tunnelman.

Nämä Hangon vuokrattavat majoitusyksiköt tarjoavat matkailijalle:

  • Patiollisen tai parvekkeellisen makuuhuoneen
  • Oman kylpyhuoneen
  • Yhteisen puutarhan sekä grillaustilat

Lisäksi vieraiden käytössä on maksuton WiFi-yhteys. Tähän majataloon Hangossa saa tulla yöpymään myös lemmikin kanssa. Tarjolla on myös tilavampia huoneita perheille.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Pieni mökki meren rannalla

Pieni mökki meren rannalla

Jos etsinnässä on Hangon mökit ympäri vuoden, niin voit harkita tämän erinomaisen pikkumökin vuokraamista. Pienestä loma-asunnosta löytyy makuuhuone, olohuone sekä varusteltu keittiö. Lisäksi kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme.

Mökistä on lyhyt matka Hangon keskustaan ja esimerkiksi Hanko Golf löytyy vain noin 4 kilometrin päässä kohteesta, joten mökki on erinomainen esimerkiksi Hangon golfloman majapaikaksi.

Mökkejä tässä kohteessa on useampi.

3. Hanko Loft

Hanko Loft

Hangon keskustan majoitus taas onnistuu tässä loft-tyylisessä yksiössä. Jos kaipaat majoitusta keskustan lähellä, mutta kuitenkin aivan meren tuntumassa, on Hanko Loft hyvä valinta.

Pieneen yksiöön voi majoittua kaksi henkilöä ja majapaikasta löytyy hyvin varusteltu keittiönurkkaus. Lisäksi käytössä on kylpyhuone sekä pieni parveke.

Lisäksi asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton nettiyhteys. Matkaa meren rantaan on vain noin 150 metriä, uimarannan ollessa noin 600 metrin päässä asunnosta.

4. Surf And Turf

Surf And Turf Hangossa

Toinen erinomainen loma-asunto Hangon keskustassa on Surf And Turf. Tähän, hieman tilavampaan asuntoon voi majoittua 2+2 henkilöä.

Käytössäsi on hyvin varusteltu keittiö, vuodesohva, makuualkovi sekä pesuhuone. Lisäksi taloon kuuluu oma avoterassi. Rakennuskompleksiin kuuluu lisäksi kaikkien asukkaiden käytössä oleva yhteinen piha.

Terassilla on lisäksi pallogrilli, jossa voi grillata vaikkapa kesäherkkuja. Tästä Hangon vuokra-asunnosta on vain noin 500 metrin matka Hangon kylpylään ja uimarannalle on myös lyhyt 600 metrin kävelymatka.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Camping Silversand

Camping Silversand, Hanko

Hangon leirintäalueen mökit löydät laadukkaasta Camping Silversandista.

Leirintäkeskus tarjoaa vuokrattavia mökkejä, joiden joukossa on muun muassa:

  • Ympärivuotisessa käytössä olevat Nallemökit
  • Toukokuusta syyskuuhun käytössä olevat Mutterimökit
  • Ympärivuotisen Pirttimökin kahdelle hengelle

Leirintäalueella on muutenkin erinomaiset palvelut aina minimarketin palveluista ravintolaan. Lisäksi saunatiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

6. Villa Trollebo

Villa Trollebo, Hanko

Hangon mökit vievät esimerkiksi tähän ihastuttavaan mökkiin hieman keskustan ulkopuolella. Villa Trollebo on ympäri vuoden käytössä oleva huvila, joka on vastattain kunnostettu.

Mökin varusteluun kuuluu muun muassa:

  • Kaksi makuuhuonetta
  • Sauna ja suihkutilat
  • Sisä-WC
  • Takka

Sisäpihalta löytyy lisäksi grillipaikka sekä terassi. Lisämaksua vastaan onnistuu myös kylpytynnyrin sekä soutuveneen vuokraaminen loman ajaksi.

Tähän mökkiin Hangossa saa tuoda myös lemmikin.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Erinomaiset Hangon mökit löytyy netistä

Mökin vuokraaminen Hangosta onnistuu kätevästi netissä. Löydät yllä mainitut mökit netistä ja lisäksi nettivaraajat pääsevät monesti nauttimaan muun muassa erilaisista tarjouksista.

Lisäksi mökin vuokraaminen netistä antaa runsaasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia vertailla hintoja. Kun siis kaipaat Hangon majoitusta mökeissä, suuntaa nettiin tutkimaan parhaita vaihtoehtoja.

Huomioi, että esimerkiksi Hangon mökit juhannuksena varataan varsin nopeasti, sillä kohde on todella suosittu lomanviettopaikka. Siksi sopivaa kesämökkiä Hangosta kannattaa ruveta etsimään aina hyvissä ajoin!

Hangon mökit mahdollistavat rennon ja omatoimisen loman tässä ihastuttavassa kohteessa.

Lähde siis viettämään viihtyisä loma Etelä-Suomeen!

Hangon mökit kartalla

Lue myös nämä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll