Hangon hotellit – persoonallisuutta saaristoidyllissä

Majoitus Hangossa kuuluu ehdottomasti loman kohokohtiin. Tästä viehättävästä kaupungista löytyy nimittäin runsaasti viihtyisiä ja kauniita majoitusvaihtoehtoja. Hangon hotellit ovat erittäin persoonallisia ja niiden palvelut laadukkaita.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Hangon hotellit

Hangon parhaat hotellit ovat todella persoonallisia ja viihtyisiä. Kaupunki tarjoaa erilaista hotellielämystä, sillä esimerkiksi matkailijoiden suosimia ketjuhotelleja ei Hangosta löydy, vaan pääset nauttimaan boutique-tyylisistä hotelleista.

Hotellitarjoukset Hangossa takaavat kuitenkin sen, ettei hotelliyöt ole sen kalliimpia, vaikkei esimerkiksi S-hotellit Hangossa olekaan vaihtoehto.

Alla katsaus niihin suosituimpiin Hangon hotelleihin.

1. Regatta SPA Hotel

Regatta Spa kylpylä

Hotellit Hangon keskustassa eivät muutu paljon Regatta Spa Hotellista paremmiksi. Aivan meren äärellä sijaitseva hotelli löytyy Lars Sonckin piirtämästä jugendlinnasta.

1898 suunnitellun rakennuksen tilat entisöitiin täysin vuonna 2012 ja voitkin nauttia hotellissa erinomaisesta tunnelmasta ja moderneista palveluista.

Hotellista löytyy 48 tyylikästä huonetta. Kaikista huoneista löytyy laadukkaat sängyt, televisio, Chromecast, kylpyhuone erilaisine kylpytuotteineen sekä hiustenkuivaaja. Käytössäsi on lisäksi ilmainen langaton nettiyhteys ja monipuolinen aamiainen kuuluu aina huoneen hintaan.

Huoneita on saatavilla seuraavanlaisina:

  • Comfort- ja Comfort Plus-huoneet, joista osassa sauna
  • Superior Kitchenette-huoneet, joissa oma minikeittiö
  • Superior-huoneet
  • Junior Suite Contemporary- ja Junior Suite Classic-sviitit
  • Lars Sock Suite-sviitti
  • Regatta Tower Suite-sviitti

Mukavien ja viihtyisien huoneiden lisäksi Hangon hotellit tarjoavat upeita makuelämyksiä. Regatta SPA Hotellissa voikin nauttia hyvää ruokaa Brasserie Regatta ravintolassa tai Solsidan kesäravintolassa.

Pääseepä hotellissa tietysti nauttimaan myös kylpylän palveluista.

Olemme listanneet Regatan Suomen parhaimpien kylpylöiden listalle.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hotel Villa Maija

Villa Maija hotelli Hangossa

Toinen erinomainen Hangon keskustan hotelli on Hotel Villa Maija. Koristeellisessa huvilassa sijaitseva hotelli tarjoaa aivan upean idyllin Hangon kylpyläpuistossa.

Vuonna 1888 valmistuneesta huvilasta löytyy persoonalliset huoneet nykyajan mukavuuksilla.

Huoneita on yhteensä seitsemän kappaletta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone. Osassa huoneista on oma parveke tai lasiveranta.

Huoneen hintaan kuuluu yleensä aamiainen, jonka voi voi valita kolmesta vaihtoehdosta: classic-, kasvis- tai nordic-aamiainen.

3. Hotel Bulevard

Hotel Bulevard, Hanko

Hangon hotellit voivat tarkoittaa myös yötä poliisiasemalla! Tässä Hangon majoituksessa ei tarvitse onneksi joutua virkavallan kanssa tekemisiin, vaan kyseessä on vanhan poliisiaseman tiloissa toimiva hotelli.

Suomalaisten suunnittelijoiden sisustamat huoneet ovat todella hauskat ja persoonalliset, sisustuksen mukaillessa 1960-luvun tyyliä. Huoneet ovat varsin hyvin varustellut ja käytettävissä on joko oma tai jaettu kylpyhuone.

Aamiainen kuuluu yleensä huoneen hintaan ja tämän lisäksi voit rentoutua viihtyisässä saunassa sekä hotellin terassilla. Satamaan on vain kuuden minuutin kävelymatka.

Jos haluat tehdä omia eväitä päiväretkiin, löytyy asukkaille jaettu minikeittiö, jossa on muun muassa kahvinkeittovälineet sekä mikroaaltouuni.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

4. Viking Motel

Viking Motel, Hanko

Koiraystävälliset hotellit Hangossa löytyy hieman keskustan ulkopuolelta. Niistä Viking Motel on mukava ja edullinen hotelli lähellä Hankoa.

Keskustaan on hotellista vain noin viiden minuutin ajomatka, joten kaukana hotelli ei missään nimessä ole.

Moderneissa huoneissa on pieni oleskelualue sekä kirjoituspöytä. Osasta löytyy myös taulutelevisio ja hotellin tiloissa on yhteinen huone, jossa on muun muassa jääkaappi.

Lisäksi Vikingistä löytyy tilava tilaussauna sekä mahdollisuus pelata biljardia.

Muuta majoitusta Hangossa

Löydät yllä olevasta listasta taatusti mukavan hotellin Hangosta. Jos kaipaat kuitenkin jotakin hieman erilaista hotellin sijaan, voivat myös Hangon mökit olla hyvä valinta, joiden avulla voit nauttia hieman omatoimisemmasta lomasta.

Mökkimajoitusta Hangosta löytyy varsin hyvin ja ne soveltuvat erinomaisesti vaikkapa isomman kaveriporukan tai perheen kesken lomailuun.

Toinen erinomainen vaihtoehto Hangossa on bed & breakfast-tyyliset majatalot. Molemmat ovat erittäin suosittuja ja takaavat hotellien lisäksi viihtyisän loman kohteessa.

Lue sivuiltamme myös mitä muuta Hangon majoitus tarjoaa.

Kun siis haluat nauttia kauniista maisemista ja saaristotunnelmasta, suuntaa Hankoon. Hangon hotellit varmistavat mukavat yöunet!

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Hangon hotellit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll