LomarengasLomarengas

Rauman ravintolat – testaa nämä kymmenen ravintolaa

Rauman ravintolat tarjoavat jokaiselle jotakin, sillä voit valita sen teidän seurueelle parhaan ravintolan monista eri tyylisistä vaihtoehdoista. Monet Rauman ravintolat tarjoavat myös lounasta, joten myös päivällä löydät ruokapaikan helposti. Eniten ja sympaattisimpia ruokapaikkoja löytyy Wanhan Rauman alueelta, mutta kannattaa pyöriä myös Rauman uuden keskustan alueella, jotta näet varmasti kaikki eri ruokapaikat.

Rauman ravintolat tarjoavat kattavasti vaihtoehtoja – Top 10

Kukaan ei varmasti jää Raumalla nälkäiseksi, sillä Rauman ravintolat tarjoavat todella monen eri tyylistä ruokaa vaihtelevassa miljöössä. Voit syödä puulämmitteisessä uunissa paistettua pizzaa, tulista nepalilaista keittoa, kauniisti aseteltuja fine dining annoksia tai perinteisiä suomalaisia herkkuja. Katso tästä kymmenen parhaan Rauman ravintolan lista!

Artikkeli jatkuu...

1. Wanhan Rauman kellari

Wanhan Rauman kellari, Rauma

Tämä Rauman ravintola sijaitsee upeasti sisustetussa vanhassa kellarissa, joka on ennen toiminut Wanhan Rauman perunakellarina ja väestönsuojana. Ainoastaan hämärässä kellarissa ei tarvitse istua, sillä hyvän sään yllättäessä on mahdollisuus ruokailla myös terassilla. Wanhan Rauman kellari on toiminut jo vuodesta 1967 ja sijaitsee Wanhan Rauman alueen reunamilla. Hinta-laatusuhde tässä ravintolassa on erittäin hyvä, joten voitte nauttia illallista pitkän kaavan mukaan.

Ravintola Wanhan Rauman kellari tarjoaa teille ikimuistoisen illallisen tai loistavan lounaan aurinkoisella terassilla!

Kotisivut: https://www.wrk.fi/

2. Ravintola Kalatori

Ravintola Raumalla

Tämä pohjoismaalaisia makuja edustava ravintola Kalatori tarjoaa nimensäkin mukaan paljon erilaisia kalaruokia, jotka kuuluvat ehdottomasti Rauman parhaimpiin. Palvelultaan Kalatori on Rauman ruokapaikoista parhaimmistoa! Ravintola Kalatori tarjoaa myös todella kattavasti erilaisia viinejä, drinkkejä ja muita juotavia. Plussaa ravintola saa myös erittäin kauniista miljööstä ja mukavasta asenteesta!

Kotisivut: https://www.ravintolakalatori.fi/

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

3. Cafe Sali

Cafe Salin, Rauma

Rauman kahvila ja lounaspaikoista Cafe Sali on ehdottomasti herttaisin. Tarjolla on koko päivän raikas salaattibuffet ja monia erilaisia lounasvaihtoehtoja, kuten burgereita ja keittoja, sekä liharuokia. Tarjolla on myös joka päivä vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti kaikille. Cafe Sali on myös todella hyvällä paikalla aivan torin reunalla, joten kesäisin kelpaa paistatella aurinkoa terassin lämmössä.

Kotisivut: https://www.cafesali.fi/

4. Ravintola Kapteeninhuone

Ravintola Kapteeninhuone, Rauma

Hotelli Kalliohovin yhteydessä toimiva ravintola Kapteeninhuone on merityyliin sisustettu loistava ruokaravintola. Tunnelma ravintolassa on rento ja ylellinen. Ruokalista vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja listalla on aina kattavasti erilaisia vaihtoehtoja, kuten lihaa, kalaa ja salaatteja.

Kotisivut: https://kapteeninhuone.fi/

5. Osteria da Filippo

Osteria da Filippo, Rauma

Wanhan Rauman alueella kauppakadulla sijaitseva Osteria da Filippo tarjoaa italailaisia makuja suurella sydämellä. Täältä saat juuritaikinaan leivotut pizzat, tuorepastat, sekä aina maistuvan klassikon tiramisun. Sisustus on erittäin italialaistyylinen.

Kannattaa testata paikan pizzoja ja lisäksi ravintolan olut valikoima on myös erittäin hyvä!

Kotisivut: https://www.osteriafilippo.com/

6. Sydvest

Sydvest, Rauma

Tämä merihenkinen bistro tarjoaa tuoretta, sesongin mukaista ruokaa erittäin tunnelmallisessa kiinteistössä. Todella kotoinen tunnelma on rento ja palvelu mukavaa. Kannattaa kiinnittää huomiota annosten esillepanoon, sillä annokset ovat erittäin kauniita mausta tinkimättä. Vieraile kevyellä lounaalla tai syö illallista pidemmän kaavan mukaan!

https://www.ravintolasydvest.fi/

7. Everest Himal

Everest Himal, Rauma

Kauniissa miljöössä aivan Wanhan Rauman torin kulmalla oleva nepalilainen ravintola tarjoaa hyvää ruokaa ystävällisen ja nopean palvelun kera. Juuri sinulle sopivan mausteista ruokaa löydät varmasti, sillä annosten tulisuus on merkitty erittäin hyvin. Raaka-aineiden kuten yrttien tuoreus on huomattavissa ja annokset ovat houkuttelevan näköisiä. Rauman ravintoloista ei kukaan muu tarjoa näin hyvää aasialaista ruokaa. Täällä ruokaa tehdään todella rakkaudella!

Kotisivut: https://everesthimal.fi/

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

8. Pizzeria Riviera

Pizzeria Riviera, Rauma

Rauman ravintolat tarjoavat myös muita italialaisia makuja, kuten Pizzeria Riviera, joka on ehdottomasti historiallisin pizzeria Raumalla. Ensimmäiset pizzat paistettiin jo vuonna 1980, joten perinne tässä ravintolassa on todella pitkä. Pizzeria Riviera on loistava lounaspaikka, sekä intiimi illallisravintola. Pelkkää pizzaa ravintolassa ei tarvitse syödä, sillä listalla on kattavasti myös pastoja ja salaatteja. Poikkea ehkä Rauman parhaille pizzoille!

Kotisivut: https://www.riviera.fi/

9. Nurkk Trahtöör

Nurkk Trahtöör ravintola Raumalla

Kuten mainittua, niin Rauman vanha kaupunki tarjoaa monet parhaat Rauman ravintolat, kuten Nurkk Trahtöör. Rauman ravintoloista uusin, on vuonna 2020 Ravintola Savilan yhteyteen avattu Nurkk Trahtöör. Ravintola on auki ainoastaan iltaisin ja onkin tyyliltään seurusteluravintola, jonka viinit ovat toinen toistaan hurmaavampia. Ruoka on todella kauniisti aseteltu ja sopii huolella viimeisteltyyn miljööseen.

Kotisivut: https://www.tallbo-ravintolat.com/-savilan-nurkk-trahtoeoer/kuvaus

10. Captain Jack’s

Captain Jack's ravintola, Rauma

Raumalla ravintolalaivoja ei ole kovin monia. Tämä merirosvo teemainen ravintolalaiva tarjoaa ronskilla otteella erittäin hyviä burgereita, salaatteja, leipiä ja rapeita ranskalaisia. Palvelu on reipasta, mutta silti ystävällistä. Huomioi se, että ravintolalaiva on auki ainoastaan kesäisin.

Kotisivut: http://www.poroholma.fi/captainjacks

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Rauman ravintolat kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll