Rukan uusivuosi 2022-2023 – mökkielämää, ilotulituksia ja laskettelua

Rukan uusivuosi tarjoaa vuosittain mielenkiintoisia tapahtumia sekä loistavan mahdollisuuden rentoutua ennen uuden vuoden alkua. Lappiin voi lähteä jättämään menneen vuoden taakse ja vastaanottaa uuden vuoden tuulet vaikkapa mukavissa Rukan lomamökeissä.

Tässä katsaus mitä kaikkea uusi vuosi Rukalla voi tuoda tullessaan.

Artikkeli jatkuu...

Mitä kaikkea tarjoaa Rukan uusivuosi?

Rukan uusivuosi kokemuksia löytyy runsaasti ja kohdetta kehutaan erinomaisena lomakohteena uudeksi vuodeksi. Tekemistä nimittäin riittää vuodesta toiseen ja uusivuosi Rukalla kokoaa usein yhteen joukon nimekkäitä esiintyjiä ja viihdyttäjiä.

Tietysti Rukalla pääsee myös laskemaan läpi joulun pyhien ja uuden vuoden.

Kun siis suuntaat Rukalle uudeksi vuodeksi, sinun on mahdollista nauttia:

  • Ravintoloiden uuden vuoden illallisesta erityismenyineen.
  • Uuden vuoden ilotulituksesta.
  • Erilaisesti konserteista ja esiintymisistä baareissa ja konserttisaleissa.
  • Laskettelurinteen erityistapahtumista.

Tapahtumia riittää läpi uuden vuoden viikon ja niiden joukossa on runsaasti niin lapsille, että aikuisille suunnattua ohjelmaa. Sinun on siis mahdollista vuokrata mökki Rukalta uudeksi vuodeksi niin perheen, että kavereiden kanssa ja viettää hauska loma upeissa maisemissa.

Artikkeli jatkuu...

Rukan uusivuosi 2022-2023

Vuoden 2022 uusivuosi Rukalla on täynnä erilaisia laskettelu jooga-tapahtumia, rattikelkkailua, visailuja sekä kilpailuja lapsille ja aikuisille. Lapset ja lapsenmieliset voivat nauttia lisäksi mahdollisuudesta ruokkia poroja kauniissa maisemissa.

Uuden vuoden kruunaa tietenkin upea uuden vuoden illallinen ja keskiyöllä tapahtuva ilotulitus.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Rukan uusivuosi tarkoittaa tietysti muun oheisohjelman lisäksi sitä perinteistä Rukan loman tekemistä, eli laskettelua. Rukalla pääsee tänäkin vuonna rinteeseen läpi joulun pyhien ja uuden vuoden.

Hissit ja rinteet ovat avoinna seuraavasti:

  • Pe 30.12. klo 9.30-23.00
  • La 31.12. klo 9.30-19.00
  • Su 1.1. klo 9.30-19.00

Tekemistä ja tapahtumia siis riittää koko perheelle!

Löydät kaikki tapahtumat täältä: https://www.ruka.fi/tapahtumat

Artikkeli jatkuu alla
Laadukkaat laskettelumatkat Eurooppaan Alpeille!
Laskettelumatkat
Artikkeli jatkuu...

Rukan majoitus: uusivuosi ja joulu

Mökki Rukalta jouluksi ja uudeksi vuodeksi kannattaa aina varata mahdollisimman hyvissä ajoin, sillä kysyntä on valtavaa ja monet mökit vuokrataan Rukalta jo kuukausia etukäteen. Mutta myös viime hetkillä on mahdollista löytää sopiva mökki Rukalta uudeksi vuodeksi.

Tässä muutamia vinkkejä, kun etsinnässä on sopiva mökki vuokralle Rukalta:

  • Mieti mitä haluat mökiltä – Sijainti, mökin koko sekä varustelut
  • Laadi budjetti – etsi mökkiä budjetti mielessä pitäen
  • Vertaile vaihtoehtoja – katso eri vaihtoehtoja ja vertaa hintoja

Joskus mökki löytyy vuokralle edullisemmin, jos voit joustaa matkapäivissäsi. Toki uuden vuoden lomalla ei välttämättä ole hirveästi joustovaraa, mutta jopa yhdellä päivällä voi olla suuri merkitys mökin hinnan suhteen. Voit viettää Rukalla myös halutessasi vaikka koko talviloman. Vuokraa mökki jouluksi Rukalta ja nauti upeista maisemista ja rentouttavasta ohjelmasta oikein urakalla.

Vuokrattavat mökit Rukalla eivät tarvitse olla muuten vain juuri Rukan hiihtokeskuksen alueelta. Rukalle on hyvät kulkuyhteydet muun muassa Kuusamosta, joten voit huoletta harkita majapaikaksi vaikkapa Kuusamoa.

Toki sinun ei myöskään ole pakko lähteä mökkeilemään. Rukan majoitus tarjoaa myös hyviä hotellivaihtoehtoja sekä myös kylpylän, joten voit viettää uutta vuotta myös perinteisemmässä hotellimajoituksessa.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Lähde Rukalle uudeksi vuodeksi

Kuusamon uusivuosi vie seikkailemaan Rukan upeisiin maisemiin. Tekemistä riittää niin lapsille, että aikuisille. Rukan uusivuosi onnistuu niin rauhallisesti lapsien kanssa lumileikeissä peuhatessa tai sitten vähän villimmin kaveriporukalla Rukan after skistä nauttien.

Majoittuminen onnistuu puolestaan kätevästi Rukan vuokramökeissä tai hotelleissa. Vaihtoehtoja siis riittää ja uudesta vuodesta tulee taatusti erityisen hauska.

Listasimme maamme parhaat hiihtokeskukset, joihin myös Ruka kuuluu.

Suuntaa katseet siis kohti tulevaa ja lähde kokemaan Rukan uusivuosi!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll