Tampereen uusivuosi 2022-2023 vie teatteriin ja herkuttelemaan

Suunnitteletko uudenvuoden ohjelmaa? Tänä vuonna kannattaa suunnata juhlistamaan alkavaa vuotta esimerkiksi Tampereelle. Tampereen uusivuosi 2022-2023 vie herkuttelemaan kaupungin upeisiin ravintoloihin, nauttimaan hauskasta menosta sen baareihin sekä ihastelemaan hienoja juhlavaloja.

Katso alta parhaat vinkit ja vietä upea uusivuosi Tampereella.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Tampereen uusivuosi 2022-2023

Tampere jouluna

Uusivuosi 2021-2022 Tampereella oli tietenkin monien muiden kaupunkien tapaan vielä poikkeuksellinen.

Tänä vuonna uuden vuoden tuloa päästään kuitenkin juhlimaan perinteisemmin. Monet Tampereen ravintolat ja baarit ovat jälleen avoinna normaalisti.

Yksi uudenvuoden kohokohdista on tietenkin ilotulitus. Ratinan suvannon yllä järjestetään tänä vuonna Timantteja taivallaa -ilotulitus klo 21.50.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Voit lähteä juhlistamaan kuluvaa vuotta myös teatteriin. Uudenvuodenaattona 31.12.2022 Tampereella pääsee katsomaan muun muassa nämä upeat teatteriesitykset:

  • Anastasia – klo 13 sekä klo 18
  • Stalin kuolee – klo 14:30 sekä 19

Valittavissa on siis mukaansatempaavia esityksiä!

Eikä uutta vuotta 2023 Tampereella tarvitse aloittaa tylsästi. Uudenvuodenpäivänä pääseet Tampereen Nokia arenalla kokemaan huikean Lumikuningatar-jääshow.

Näytös on täynnä taitoluistelua, jääkiekkoa, musiikkia ja tanssia! Kyseessä on varsin erinomainen tapahtuma niin aikuisille, että hieman nuoremmillekkin perheenjäsenille.

Jos haluat rauhallisen alun uuteen vuoteen, voit lähteä nautiskelemaan Tampereen ulkoilumahdollisuuksista. Hetajärven retkeilualue on muun muassa erinomaista aluetta lyhyisiin kävelyretkiin.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

Uudenvuoden menu Tampereen ravintoloissa

Uutena vuotena Tampereella pääsee myös herkuttelemaan. Ravintoloiden osalta Tampereen uusivuosi pitäisi 2022-2023 on jälleen normaali.

Monissa ravintoloissa on tarjolla uudenvuodenaaton illallinen ja uudenvuoden brunssille pääsee sitten juhlien jälkeen.

Esimerkiksi Ravintola Tampellassa pääsee nauttimaan herkullista illallista. Tampereen ravintoloiden uudenvuoden illallinen sekä uudenvuodenpäivän brunssi tarjoavat siis vaihtoehtoja.

Tilaisuudet ovat erittäin suosittuja, joten pöytävaraukset on hyvä tehdä jo hyvissä ajoin.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Uusivuosi Tampereella: majoitusvaihtoehdot

Lapland Hotels Tampere huoneet

Tampereelle uutta vuotta kannattaa tulla juhlimaan vähän kauempaakin. Kyseessä on erinomainen kaupunkilomakohde ja uudenvuoden pyhien aikaan tekemistä riittää.

Tampereen majoitusvaihtoehdot tarjoavat lisäksi runsaasti mahdollisuuksia, joten yöpyä voi niin kylpylähotellissa, että tunnelmallisissa huoneistoissa.

Monet Tampereen hotellit tarjoavat uuden vuoden lomapaketteja, joihin kuuluu yleensä:

  • Majoitus valitsemassasi huonetyypissä
  • Uudenvuoden pyhien ruokailut, joihin kuuluu aamiainen sekä juhlaillallinen
  • Erilaista uudenvuodenaaton ohjelmaa

Menneinä vuosina uudenvuoden lomapaketteja on ollut tarjolla esimerkiksi Scandic-hotelliketjun Tampereen hotelleissa sekä Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Myös Sokos-hotellit ovat erinomainen valinta majapaikaksi.

Tampereella voi uuden vuoden aikaan yöpyä muun muassa Solo Sokos Hotel Tornissa sekä Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa tai kokea upea Tampereen Lapland Hotels.

Myös uudenvuoden hotellimajoitus Tampereella on hyvä varata etukäteen. Viime hetken tarjouksia on mahdollista löytää, mutta toki majoituksen varaaminen hyvissä ajoin varmistaa sen, ettei uudenvuoden ohjelmasta tarvitse turhia stressata.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Lähde juhlistamaan uutta vuotta Tampereelle

Uusivuosi Tampereella on siis täynnä kulttuuria, maistuvaa ruokaa sekä rentoa menoa. Kaupunki syttyy taatusti juhlistamaan alkavaa vuotta ja tapahtumia riittää kaupungin ravintoloissa ja baareissa.

Pääset viettämään vauhdikkaan uudenvuodenaaton sekä aloittamaan tulevan vuoden mukavissa tunnelmissa.

Muista myös uudenvuoden alla tutustua Tampereen nähtävyyksiin sekä Tampereen museoihin. Jos taas olet kaupungissa liikkellä jo aikaisemmiin, katso mitä Tampere tarjoaa jouluna.

Ei siis muuta kuin suunnittelemaan onnistunut uudenvuoden vietto Tampereelle!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll