LomarengasLomarengas

Esittelyssä ihanimmat Rukan kylpylät – Rentouttava kylpyläloma

Kylpylälomalla huolet huuhtoutuu hetkessä ja niin mieli, että keho rentoutuvat kokonaisvaltaisesti. Mukavalle ja rentouttavalle kylpylälomalle voi lähteä vaikkapa pohjoiseen, sillä Rukan kylpylät luovat upeat puitteet lomaan.

Rukalla ja lähialueella voi nauttia laadukkaista kylpyläpalveluista ja sopiva vaihtoehto löytyy niin perheille, kuin pariskunnillekin.

Artikkeli jatkuu...

Laadukkaat ja monipuoliset Rukan kylpylät

Mitkä sitten ovatkaan ne parhaimmat Rukan kylpylät? Lähialueelta löytyy yksi varsinainen kylpylähotelli, jossa voi nauttia laadukkaan majoituksen lisäksi erinomaisista kylpyläpalveluista. Tässä kaksi ehdotonta suosikkia kylpylälomaan Rukalla.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Suurin ja suosituin kylpylä Rukalla on tietysti Kuusamon läheltä löytyvä Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Kuusamon kylpylään on Rukan keskustasta noin 30 minuuttia autolla, joten kylpylähotelli sopii Rukan loman majapaikaksi. Lisäksi hotelli on aivan Kuusamon lentokentän lähellä.

Kuusamon Tropiikin kylpylässä on kattavat palvelut takaamaan onnistunut kylpyläloma Rukalla. Voit nauttia muun muassa:

  • Erilaisia altaita, joihin kuuluvat muun muassa sisä- ja ulkoaltaat sekä lastenaltaat
  • Allasosaston lämmöstä, sillä ’tropiikissa’ on aina +32 astetta
  • Monipuolisista saunoista
  • Spa Kuusamon erilaisista kylpylähoidoista, kuten hieronnoista ja kuumakivihoidoista

Allasosasto on avoinna päivittäin, joten pääset rentoutumaan kylpylän pyörteisiin jokaisena viikonpäivänä. Tämän kylpylän hinta Rukalla on 20 euroa aikuisilta ja 15 euroa lapsilta, mikäli ostat vain kylpyläpalvelut käyttöösi. Perhelippuja on myös saatavilla ja kannattaakin tutustua Rukan kylpylän hinnastoon netissä, jotta löydät teille sopivimman paketin.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa toki kattavat majoituspalvelutkin. Huoneita on saatavilla niin kahden hengen huoneina, että suurempina perhehuoneita. Kuusamon Tropiikin kylpylän hinnasto majoituksen osalta löytyy myös netistä ja huoneiden hintoihin sisältyy pääsy allasosastolle ilman erillistä maksua.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Hotel Royal Ruka

Hotel Royal Ruka

Kun haluat mukavan kylpylähotellin Rukalta, voit suunnata myös Hotel Royal Rukaan. Hotellin kylpyläpalvelut ovat paljon pienemmät, mutta pääset nauttimaan porealtaan rentouttavasta vaikutuksesta sekä lämpimästä saunasta myös täällä.

Tämän Rukan kylpylän huoneet ovat saaneet paljon kiitosta kauniista sisustuksesta. Huoneista löytyy taulutelevisio, kuivausrumpu sekä ilmainen langaton nettiyhteys. Hotelli on erinomainen valinta vaikkapa laskettelulomaan.

Hotel Royal Ruka hinta on standard-tason huoneessa noin reilut 70 euroa yöltä.

Vieraile Rukan kylpylöissä myös näistä hotelleista

Yllä mainitut Rukan kylpylät voi kokeilla vaikkei niissä majoittuisikaan. Rukalta löytyykin runsaasti hyviä vaihtoehtoja majapaikaksi. Lisäksi alla olevissa hotelleissa on hyvät saunapalvelut, joten rentouttavaa eloa voi kokea näissäkin Rukan hotelleissa.

Scandic Rukahovi

Scandic Rukahovi

Rukan laskettelurinteistä vain kävelymatkan päässä sijaitseva Scandic Rukahovi on erinomainen hotelli. Hotellista löytyy tilava sauna ja lisäksi voit nauttia hotellin yhteydessä olevan yökerhon menosta. Rukahovi sopii hyvin esimerkiksi kaveripiirin kylpylälomaan Rukalla.

Huoneista löytyy taulutelevisio, hiustenkuivaaja sekä suihkutilat. Huoneissa on myös ilmainen nettiyhteys. Standard-huoneiden hinnat ovat noin 100 euron luokkaa yöltä.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Kelokoto Chalets

Kelokoto Chalets, Ruka

Tilavaa majoitusta etsittäessä voit suunnata myös Kelokotoon. Chalet tarjoaa saunatilat, joten voit rentoutua vaikkapa laskettelun jälkeen lämpimässä saunassa. Lomalla voi toki vierailla päiväretkellä Rukan kylpylässä eli Holiday Club Kuusamon Tropiikissa. Huoneistot ovat lisäksi lähellä Rukan laskettelukeskusta.

Huoneistoissa on omat puutarhat sekä grillausmahdollisuus. Lisäksi voit pyytää huoneeseen mikron ja jääkaapin. Kelokoto Chalets on erinomainen valinta muun muassa perheille.

Hinta vaihtelee sesongin mukaan ja on yöltä noin 100 euron luokkaa.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Koe rentouttavat Rukan kylpylät

Kylpylät Rukalla vievät trooppisiin tunnelmiin sekä tunnelmallisiin saunatiloihin. Majoitusta löytyy kylpylöiden yhteydessä ja voit lisäksi valita minkä tahansa majoituksen Rukalta ja vierailla kylpylöissä erikseen. Lähialueen Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa ne kattavimmat kylpyläpalvelut, mutta niihin voi tutustua vaikka yöpyisitkin esimerkiksi Rukan hotelleissa.

Kun siis kaipaat kaunista luontoa ja laadukkaita palveluita, lähde kokeilemaan jokin Rukan kylpylä seuraavalla lomallasi!

Rukan kylpylät ja majoitukset kartalla

Lue myös

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll