LomarengasLomarengas

Ahvenanmaan majoitus – parhaat mökit ja hotellit

Ahvenanmaa tarjoaa suomalaisille varsin mukavan lomakohteen. Kyseessä on nimittäin erinomainen sekoitus jotakin niin tuttua ja turvallista, että mukavan eksoottista ja erikoista. Tässä vinkkejä ja ideoita mitä Ahvenanmaan majoitus tarjoaa teidän matkaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Ahvenanmaan hotellit

Erilaiset hotellit tarjoavat tietenkin hyviä vaihtoehtoja Ahvenanmaan majoitukseen. Eritasoisia vaihtoehtoja löytyy varsin hyvin, varsinkin Maarianhaminasta.

Erilaiset bed & breakfast tyyliset hotellit ja majatalot ovat erityisen suosittuja sekä viihtyisiä vaihtoehtoja Ahvenanmaalla. Niitä löytyy hyvin niin Maarianhaminasta, että pienemmistä kylistä ympäri saaristoa.

Monet tällaiset hotellit ja majatalot ovat erinomainen valinta silloin, kun etsit Ahvenanmaan majoitusta perheelle tai viihtyisään lomaan kumppanin kanssa.

Alla lyhyt esittely viiteen hyvään vaihtoehtoon.

1. Granlunda Gårdshotell

Granlunda Gårdshotell, Ahvenanmaa

Västansundassa sijaitseva pieni hotelli on todella idyllinen majapaikka. Hotellista on Maarianhaminaan noin 12 kilometrin matka ja majoituksesta löytyy viihtyisien huoneiden lisäksi puutarha, yhteinen oleskelualue sekä ilmainen langaton nettiyhteys.

Lisäksi huoneissa on patio, jossa nauttia omasta rauhasta.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. HavsVidden Resort

HavsVidden Resort, Ahvenanmaa

Ahvenanmaan pääsaaren pohjoisosista löytyy viehättävä HavsVidden Resort hotelli. Hotellista pääsee pulahtamaan vaikkapa mereen, sillä sen palveluihin kuuluu viehättävä yksityinen ranta.

Lisäksi voit nauttia varsin maittavista kesäravintolan herkuista.

Hotellista voi lisäksi vuokrata itsepalvelu huviloita, mikäli haluat tehdä lomalla esimerkiksi ruokaa itse. Huvilat ovat hyvä vaihtoehto myös lapsiperheille, jotka kaipaavat hieman lisää tilaa.

3. Park Alandia Hotel

Ahvenanmaan majoitus hotellissa

Ahvenanmaan majoitus Maarianhaminassa tarjoaa upeita vaihtoehtoja. Park Alandia Hotel on hyvä valinta, kun kaipaat jotakin hieman ylellistä ja hienoa lomaasi.

Modernin hotellin huoneet ovat varsin tilavat ja kauniit. Lisäksi hotellin tiloissa järjestetään usein live-musiikkitapahtumia.

Kun etsinnässä on Ahvenanmaan majoitus koiran kanssa, niin pidä hotelli mielessä, sillä lemmikit majoittuvat ilman lisämaksua.

4. Brudhäll Hotel & Restaurant

Brudhäll Hotel & Restaurant majoitus

Ahvenanmaa ei tietenkään ole vain pelkkä pääsaari, vaan siihen kuuluu muitakin viehättäviä saaria. Niistä Kökar on erityisen suosittu matkailijoiden keskuudessa.

Sieltä löytyy Ahvenanmaan majoitukseksi erinomainen Brudhäll Hotel & Restaurant. Huoneet ovat todella kauniit ja niiden lisäksi osassa huoneista on pieni keittotila.

Kaikkien vierailijoiden käytössä on sauna sekä viihtyisä baari.

5. Kvarnbo Pensionat

Kvarnbo Pensionat, Ahvenanmaa

Yksityisomistuksessa oleva guesthouse viihdyttää todella romanttisella ilmapiirillään. Noin 30 minuutin ajomatkan päässä, aivan pääsaareen keskiosissa sijaitseva hotelli tarjoaa yksilöllisesti sisustetut huoneet sekä kauniin oleskelualueen.

Saltvikin kylässä sijaitsevan hotellin lähellä on myös viihtyisä hiekkaranta.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Ahvenanmaan mökit

Ahvenanmaan mökit ovat erinomainen valinta, kun haluat päästä keskellä upeaa saaristolaismaisemaa. Jos suuntaat autolla Ahvenanmaalle, sopivat mökit erinomaisesti yöpymiseen.

Tässä hyviä mökkejä eri puolilla Ahvenanmaata.

1. Rörvik Stugor

Rörvik Stugor, Ahvenanmaa

Löydät erinomaista Ahvenanmaan majoitusta Gettan kaupungista. Rörvik Stugorin mökit sijaitsevat noin 10 minuuttia kaupungin keskustasta. Ahvenanmaan pohjoisosissa sijaitseva alue on hyvä paikka kalastamiseen ja luonnossa liikkumiseen.

Mökit ovat hyvin varusteltuja ja osassa on myös oma sauna. Lisäksi voit lainata erilaisia liikuntavälineitä, joiden avulla pääset harrastamaan.

2. Gröna Uddens Camping

Gröna Uddens Camping mökit

Vain noin kahden kilometrin päässä Maarianhaminasta löytyvät nämä upeat Ahvenanmaan mökit. Mökeissä on patioa, minikeittiö keittiövälineineen sekä kauniit maisemat Slemmernin lahdelle.

Lisäksi voit nauttia grillausvälineistä sekä läheisen minimarketin palveluista.

3. Herrö Stugor

Herrö Stugor mökki

Lemlandissa, pääsaaren eteläosissa, sijaitsee kauniit Herrö Stugorin mökit. Mökeistä löytyy terassi, oleskelutilat ja ruokailualueet.

Keittiö on hyvin varusteltu ja lisäksi käytettävissä on suihkutilat. Alueelta löytyy myös yhteinen sauna ja soutelemaan pääsee ilmaiseksi.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Muut Ahvenanmaan majoitusvaihtoehdot

Toki Ahvenanmaan majoitus tarjoaa paljon muutakin valinnanvaraa.

Ympäri saariston voit löytää pieniä huviloita ja yksityisiä majataloa, jotka tarjoavat tunnelmallista ja persoonallista majoitusta.

Lisäksi saarella on runsaasti erinomaisia leirintäalueita.

Pidä mielessä nämä Ahvenanmaan leirintäalueet majoitusta etsittäessä:

  • Sandösund Resort
  • Eckerö Camping
  • Hummelvik Camping
  • Degersand Resort
  • Hällön leirintäalue

Ahvenanmaan majoitus vie todella kauniisiin maisemiin ja keskellä viihtyisiä palveluita!

Ahvenanmaan majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll