Top 6 Maarianhaminan hotellit – Löydä omasi

Maarianhamina on ehdottomasti kaupunkikohde, joka jokaisen matkailijan tulisi kokea ainakin kerran elämässä. Kaupunki on kivan eksoottinen ja juuri sopivan kokoinen viihtyisään sekä monipuoliseen kaupunkilomaan. Maarianhaminan hotellit takaavat teille rentouttavan loman.

Mutta mikä onkaan Maarianhaminan paras hotelli?

Artikkeli jatkuu...

Parhaat Maarianhaminan hotellit

Maarianhaminan keskusta on koti monille laadukkaalle hotellille. Keskustan hotellit ovatkin erinomainen tapa nähdä parhaat Maarianhaminan nähtävyydet sekä myös muut Ahvenanmaan nähtävyydet.

Tässä kuusi loistavaa hotellia Maarianhaminassa:

1. Park Alandia

Park Alandia Hotel

Maarianhaminan hotellimatka voi suunnata esimerkiksi Park Alandiaan. Hotellissa järjestetään usein musiikkiesityksiä, joten viihtyisän huoneen lisäksi voit nauttia mielekkäästä viihteestä.

Tämän Maarianhaminan hotellin huoneet ovat klassisesti sisustettu. Huoneissa on kylpyhuone, kaapeli-tv sekä mahdollisuudet kahvin ja teen valmistamiseen.

Hotellista löytyy myös uima-allas, joten voit rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi altaalla.

Hotellista löytyy lisäksi baari, jossa tarjoillaan myös ruokaa ja kesäisin iltaa voi istua vaikkapa hotellin terassilla.

Henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä, kun kaipaat viihtyisää tekemistä Maarianhaminassa tai voit tarvittaessa varata esimerkiksi liput tapahtumiin.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hotel Pommern

Hotel Pommern, Maarianhamina

Kun haussa on Maarianhaminan hotelli perheille, niin hyvä valita on Hotel Pommern. Maarianhaminan hotelli Pommern tarjoaa perhehuoneita ja lapsia viihdyttää läheltä löytyvä leikkipaikka.

Lähistöltä löytyy runsaasti myös kauppoja, ravintoloita sekä suosittu Ahvenanmaan nähtävyys, museolaiva Pommern.

Kaikissa hotellin huoneissa on:

  • Ilmainen langaton nettiyhteys
  • Kahvin- ja vedenkeitin
  • Kaapeli-tv
  • Silitysvälineet
  • Kylpyhuone, josta löytyy hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita

Hotel Pommernissa on lisäksi ravintola, jossa voi nauttia eurooppalaisen keittiön tutuista mauista. Hotellin aamiainen on myös erityisen suosittu.

3. Hotel Cikada

Cikada hotelli Maarianhaminassa

Maarianhaminan hotelli Cikada on toinen aivan museolaiva Pommernin lähistöllä sijaitseva hotelli. Tässä suositussa Maarianhaminan hotellissa on kaksi uima-allasta sekä erinomainen ravintola. Kesäisin ravintolan herkuista pääsee nauttimaan myös ulkouima-altaan terassilla.

Huoneet ovat hotellissa hyvin varustellut ja voit varata huoneen myös omalla parvekkeella. Huoneen hintaan sisältyy mahdollisuus aamu-uintiin ja -saunaan. Lisäksi voit ottaa hien pintaan hotellin kuntosalilla.

4. Hotel Esplanad

Hotel Esplanad Maarianhaminassa

Kun kaipaat edullista Maarianhaminan hotellia, suuntaa katseet Hotel Esplanadiin. Yksinkertaiset huoneet on sisustettu varsin pelkistetystä, mutta niistä löytyy kaikki tarvittava yöpymiseen Maarianhaminassa. Huoneissa on televisio, langaton nettiyhteys ja oma kylpyhuone.

Käytössäsi on lisäksi toisen Maarianhaminan hotellin uima-allas, sillä voit pulahtaa aamu-uinnille yllä olevan Hotel Cikadan altaalle.

Monet erinomaiset Maarianhaminan hotellit ovat lähellä kaupungin satamaa ja Hotel Esplanad onkin vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalista.

Lisäksi Maarianhaminan pääkatu on vain parin sadan metrin päässä, joten Ahvenanmaan nähtävyyksiä löytyy läheltä.

Tämä on ehdottomasti valintasi, jos olet budjettimatkalla.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

5. Hotel Adlon

Hotel Adlon, Maarianhamina

Vielä lähempänä lauttaterminaalia on Maarianhaminan hotelli Adlon. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone, ilmainen nettiyhteys sekä televisio. Lisäksi voit varata huoneen upealla merinäköalalla.

Monet Maarianhaminan hotellit tarjoavat yöpyjille mahdollisuuden uimiseen ja tästäkin hotellista löytyy uima-allas sekä viihtyisä saunaosasto.

Hotelli Adlonista löytyy lisäksi:

  • Ravintola
  • Urheilubaari
  • Ulkoterassi

Lapsia hotellissa viihdyttää lisäksi leikkihuone. Lähistöltä löytyy sopivasta tekemistä Maarianhaminan nähtävyyksien muodossa.

Voit vierailla esimerkiksi Ahvenanmaan merenkulkumuseossa, sillä Maarianhaminan satama on aivan hotellin lähellä.

6. Strandnäs Hotell

Strandnäs Hotell, Maarianhamina

Maarianhaminan hotellimatka voi suunnata hieman kaupungin keskustan ulkopuolelle. Keskustan ulkopuoliset Maarianhaminan hotellit ovat edullinen valinta ja sopivat majapaikaksi esimerkiksi silloin, jos saavut Ahvenanmaalle omalla autolla tai vuokraat auton käyttöösi loman ajaksi.

Strandnäs Hotell on noin viiden minuutin ajomatkan päässä keskustasta, joten mitenkään kaukana ei hotelli siis kuitenkaan ole. Hotellin huoneissa on oma pieni oleskelualue ja ne ovat varsin viihtyisät.

Lisäksi hotellivieraiden käytössä on jaettu keittiö, kirjasto sekä pelihuone. Myös sauna on lisämaksusta asukkaiden käytössä.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Maarianhaminan hotellipaketti

Netistä löytyy helposti erinomaisia hotellipaketteja, joiden avulla pääset nauttimaan Maarianhaminan matkailusta risteilyyn yhdistettynä.

Muista aina vertailla hintoja ja katsoa, jos hotellin ja risteilyn varaaminen tulisi halvemmaksi omatoimisesti erikseen.

Maariahaminan hotellit tarjoavat mahdollisuuksia nauttia keskustan palveluista ja kuten yltä käy ilmi, kaupungin hotellit tarjoavat hyvät ruokailumahdollisuudet sekä muut palvelut aina uima-altaista erilaisiin tapahtumiin.

Maarianhamina Ahvenanmaalla onkin erinomainen lomakohde kaikenlaisille matkaajille!

Maarianhaminan hotellit kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll