LomarengasLomarengas

Maarianhaminan majoitus – parhaat hotellit ja lomahuoneistot

Ahvenanmaan majoitus Maarianhaminassa on monelle saarelle matkaavalle se suosituin vaihtoehto. Maarianhaminan majoitus tarjoaakin mukavasti valinnanvaraa ja yöpyminen Maarianhaminassa onnistuu niin hotelleissa, että mukavissa lomahuoneistoissa.

Katso tästä vinkit ja löydä paras majoitus Maarianhaminasta, saaren pääkaupungista.

Artikkeli jatkuu...

Parhaat hotellit Maarianhaminassa

Maarianhaminan hotellit ovat erinomainen tapa yöpyä tässä viehättävässä lomakohteessa. Kaupungin hotellien joukossa on runsaasti hyviä vaihtoehtoja ja edullinen majoitus Maarianhaminassa on mahdollista myös hotelleissa.

Tässä neljä hyvää vaihtoehtoja:

1. Park Alandia Hotel

Ahvenanmaan majoitus hotellissa

Tämä hotelli Maarianhaminan keskustassa on hyvä vaihtoehto, kun kaipaat laadukkaita palveluita kauniissa miljöössä. Hotellissa järjestetään myös livemusiikkitapahtumia, joten kyseessä on vauhdikas ja viihtyisä Maarianhaminan hotelli.

Huoneet ovat lisäksi hyvin varustellut ja niistä löytyy muun muassa kaapeli-tv, oma kylpyhuone sekä klassinen sisustus.

Hotellissa on lisäksi asiakkaiden käytössä oleva uima-allas ja langaton nettiyhteys. Tämä Maarianhaminan majoitus tarjoaa lisäksi baarin, jossa voi aterioida ja nauttia kesäisin terassin kauniista maisemista.

Lähistöllä on lisäksi runsaasti ravintoloita ja kauppoja, joten hotelli on erinomainen valinta aktiiviseen kaupunkilomaan.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

2. Hotel Pommern

Hotel Pommern, Maarianhamina

Maarianhaminan majoitus tarjoaa myös Hotel Pommernin. Noin 300 metrin päässä rannasta sijaitseva hotelli on erinomaisella paikalla, joten näet hotellista käsin helposti parhaat Maarianhaminan nähtävyydet.

Hotellin huoneet ovat laadukkaat ja myös perhehuoneita on saatavilla. Lähistöllä on myös lasten leikkipaikka, joten tämä Maarianhaminan hotelli on erinomainen juuri perheille.

Hotellissa on myös laadukas ravintola, joka tarjoaa pohjoismaisia herkkuja. Lisäksi asiakkaat voivat istua iltaa hotellin viinibaarissa.

3. Hotel Arkipelag

Hotel Arkipelag, Maarianhamina

Vielä lähempää rantaa löytyy tämä erinomainen hotelli Maarianhaminan keskustassa, josta on vain noin 50 metrin matka venesatamaan.

Lähistöllä on lisäksi kaupungin pääostoskatu sekä mielenkiintoinen Ahvenanmaan museo.

Hotellin huoneet ovat hyvin varustellut ja viihtyisät. Osassa huoneita on myös oma parveke, joka lisää mukavasti luksusta yöpymiseen Maarianhaminassa.

Voit lisäksi nauttia hotellin ulkouima-altaasta. Hotellista löytyy peräti kolme ravintolaa sekä varsin suosittu yökerho.

4. Gästhem Neptun

Gästhem Neptun, Maarianhamina

Jos haussa on edullinen majoitus Maarianhamianssa, niin voit suunnata yöpymään tähän hotelliin. Gästhem Neptun on hostellin tapainen majatalo noin 400 metrin päässä Pyhän Yrjön kirkolta.

Hotellissa on kiva puutarha asiakkaiden käytössä ja yöpyjät pääsevät nauttimaan myös aamiaista.

Tämä Maarianhaminan majoitus tarjoaa varsin tilavat huoneet, joista löytyy kaikki tarvittava onnistuneeseen yöpymiseen. Huoneiden joukossa on myös perhehuoneita, joten jos kaipaat edullista yöpaikkaa Maarianhaminassa perheellesi, voi tämä hostelli olla hyvä valinta.

Kokemuksia hotellista on varsin runsaasti ja niissä kiitellään ystävällistä palvelua.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Maarianhaminan majoitus loma-asunnoissa

Ahvenanmaalla halpa majoitus onnistuu Maarianhaminan lomahuoneistoissa. Yöpyminen Maarianhaminan loma-asunnoissa antaa mahdollisuuden nauttia keskustan palveluista edullisesti ja omatoimisesti

Tässä erinomaisia lomahuoneistoja, kun kaipaat Ahvenanmaan majoitusta pääkaupungin sykkeessä:

1. Esplanad Apartment

Esplanad Apartment, Maarianhamina

Omatoimista Maarianhaminan majoitus etsivät voivat suunnata Esplanad Apartmentsin huoneistoon.

Huoneistosta löytyy:

  • Makuuhuone, jossa kaksi yhden hengen vuodetta
  • Olohuone, jossa vuodesohva
  • Pieni keittiönurkkaus
  • Kylpyhuone
  • Langaton nettiyhteys

Valmista aamiaista on myös mahdollista nauttia viereisessä Hotel Esplanadissa sen aukioloaikoina.

2. Klintvägen Apartments

Klintvägen Apartments, Maarianhamina

Klintvägen Apartments on suosittu lomahuoneistoyksikkö, joka sijaitsee noin kuuden minuutin kävelymatkan päässä Maarianhaminan keskustasta.

Huoneistoista löytyy sauna sekä terassi grillausmahdollisuuksineen. Lisäksi asukkaat voivat nauttia hyvin varustellun keittiön helppoudesta sekä tilavasta oleskelualueesta.

Tämä Maarianhaminan majoitus tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata polkupyöriä.

3. Townhouse Apartments

Townhouse Apartments, Maarianhamina

Modernia majoitusta Maarianhaminassa voi löytää Townhouse Apartmentsin kalustetuista huoneistoista. Huoneistoissa on keittiö, kylpyhuone sekä erilliset makuuhuoneet.

Asiakkaiden käytössä on lisäksi ilmainen pysäköintimahdollisuus, joten jos olet matkalla autolla Ahvenanmaalle, niin kannattaa tämä vaihtoehto pitää mielessä.

Lähistöltä löytyy hyvin ravintoloita ja kahviloita ja satamaan on alle kahden kilometrin matka.

Lomarengas

Laatutarkastetut vuokramökit ja loma-asunnot Suomen kattavimmasta valikoimasta

Etsi mökkejä

Yöpyminen Maarianhaminassa

Maarianhaminan majoitus tarjoaa siis monipuolisesti mahdollisuuksia. Voit löytää niin laadukkaita hotelleja helppoon lomaan, että huoneistoja omatoimiseen ja edullisempaan matkailuun.

Valitse siis yltä suosikkisi ja lähde lomalle Maarianhaminaan!

Maarianhaminan majoitus kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll