Fiskarsin majoitus vie keskelle idyllisiä maisemia

Historiallisia ja idyllisiä pikkukyliä Suomessa riittää. Niistä Fiskarsin kylä Raaseporissa on erinomaisen upea kohde lyhyeen ja rentouttavaan lomaan. Firskarsin majoitus onnistuu lisäksi erinomaisissa majataloissa ja hotelleissa, jotka luovat lomaan taatusti unohtumattoman tunnelman.

Tässä katsaus Fiskarsin majoitusvaihtoehtoihin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Fiskarsin majoitus tarjoaa nämä hotellit

Pikkuisesta taajamasta löytyy pari miellyttävää hotellia, jotka pitää mielessä, kun etsit majoitusta Fiskarsista.

Hotel Tegel

Hotel Tegel, Fiskars

Joen varrelta, aivan keskellä kauneinta Fiskarsin ruukkia löytyy Hotel Tegel. Hotellissa on 24 huonetta ja niistä avautuvat kauniit maisemat jokialueelle. Huoneita on kahdessa eri rakennuksessa, niin vanhan hienotaepajan, että Fiskars Wärdshusin lisärakennuksen yhteydessä.

Hotel Tegelin huoneet ovat modernisti sisustettuja. Huoneista löytyy televisio, oma kylpyhuone sekä pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneen hintaan sisältyy myöskin erinomainen aamiainen.

Koska hotelli sijaitsee keskellä Fiskarsin ruukkia, voit nauttia vierailun aikana muun muassa lähistön monista ravintoloista. Lisäksi hotellin rakennuksessa kerrotaan vanhasta rautaruukista ja alueen merkittävistä vientituotteista, kuten kaikkien tuntemista Fiskarsin saksista. Voit lisäksi piipahtaa monissa ruukin käsityöliikkeissä.

Tämän Fiskarsin majoituksen hinta riippuu hieman ajankohdasta. Huoneiden hinnat kahden hengen huoneelta ovat keskimäärin alkaen 129 euroa.

Kannattaa tarkastella eri vaihtoehtoja ja vertailla hintoja eri päiville sekä tietysti tutkia majoitustarjouksia.

Scandic

Löydä ajankohtaiset tarjoukset Scandicin hotelleihin ja majoitu edullisemmin!

Katso tarjoukset

Fiskars Wärdshus

Fiskars Wärdshus

Toinen erinomainen Fiskarsin hotelli on Fiskars Wärdshus. Kyseessä on todella historiallinen majatalo, sillä se on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut majatalo. Tämä Fiskarsin ruukin hotelli on palvellut peräti vuodesta 1836 saakka.

Wärdshusin, eli Wärssyn, hotellista löytyy neljä persoonallista huonetta. Niistä yhteen on mahdollista tuoda myös lemmikkieläin. Huoneista löytyy normaalit mukavuudet kuten televisio, vedenkeitin sekä oma kylpyhuone. Huoneiden hintaan kuuluu lisäksi aamiainen sekä langaton nettiyhteys.

Majoitus Fiskarsin Wärssyssä on hinnaltaan noin:

145 euroa kahden hengen huoneessa
125 yhden hengen huoneessa

Hotellin yhteydessä toimii myös viehättävä ja laadukas Ravintola Wärssy. Voit nauttia ravintolassa niin maittavaa lounasta, että tilata erinomaisia annoksia á la carte listalta.


Scandic
Kesäyöt alkaen 99 €!

Juuri nyt varaat kesän hotelli- ja kylpyläyöt kampanjahintaan hotelleihin kuudessa maassa.

Varaa lomasi täältä »

Fiskarsin majoitus onnistuu myös lomamökeissä ja huoneistoissa

Hotellien lisäksi yöpyminen Fiskarsin ruukin lähiympäristössä onnistuu mökeissä tai lähistön lomahuoneistoissa. Ne ovat erinomainen mahdollisuus majoittua Fiskarsissa vaikkapa perheen kanssa matkatessa. Huoneistot ja mökit ovat myös oiva vaihtoehto silloin, kun haluat omaa rauhaa ja mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon.

Linna Eeden

Linna Eeden, Raasepori

Raaseporissa sijaitseva Linna Eeden on erinomainen huoneisto lähellä Fiskarsin ruukkia. Kahden makuuhuoneen huoneistoon kuuluu varusteltu keittiö sekä parveke puutarhanäkymineen. Lisäksi Linna Eedenin yhteydessä on lasten leikkipaikka, joten kohde on erinomainen juuri lapsiperheille.

Lomahuoneiston lähistöltä löytyy myös erinomainen ravintola, joten omia ruokia ei ole pakko valmistaa koko lomaa.

Alueelta on Fiskarsin kylään noin 16 minuutin matka, joten pääset kätevästi tutustumaan historialliseen alueeseen tästä lomahuoneistosta.

Myllyjärvi

Myllyjärven mökki sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Fiskarsin ruukista. Matkan voi helposti tehdä vaikkapa polkupyörällä tai kävellen kauniilla kesäilmalla.

Mökki löytyy Myllyjärven rannalta, joten kyseessä on varsin idyllinen Fiskarsin majoitus. Mökin varusteluun kuuluu takkatupa keittiönurkkauksineen sekä makuupaikat kahdelle hengelle.

Lisäksi voit nauttia saunatunnelmasta ja pulahtaa uimaan mökin omalta laiturilta. Liinavaatteista ja pyyhkeistä veloitetaan erikseen.

Naantali Spa

Suomen paras hotelli vuosina 2019 & 2020! Upea kylpylähotelli Naantalissa meren rannalla.

Katso tarjoukset

Fiskarsin majoitus lähialueella

Jos yllä mainitut Fiskarsin majoitusvaihtoehdot eivät ole vapaana tai sovi juuri sinulle, löytyy lähistöltä runsaasti vaihtoehtoja.

Fiskarsin ruukki sijaitsee noin:

  • 30 kilometrin päässä Tammisaaresta (katso myös mitä Tammisaaren majoitus tarjoaa)
  • 55 kilometrin päässä Hangosta
  • 75 kilometrin päässä Espoosta
  • 87 kilometrin päässä Helsingistä

Kaikkiin yllä mainittuihin paikkoihin pääsee autolla varsin nopeasti ja helposti, joten voit yöpyä muualla ja tehdä päiväretken historialliseen Fiskarsin ruukkiin!

Fiskarsin majoitus kartalla

Lue myös nämä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Sivupalkki ja After content

Suomen paras hotelli 2019 & 2020!

Tutustu ja varaa
KotimaaTutuksi.fi iconKotimaaTutuksi.fi
KotimaaTutuksi.fi on sivusto Suomesta ja maamme upeista mahdollisuuksista. Haluamme sivuillamme tuoda esille kotimaasta löytyvät mahdollisuudet, jotta jokainen pääsee tutustumaan Suomeen kokonaisvaltaisesti.
Sll